TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission – 10th Edition – 30.11.2013 O2 Arena

• Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Tecko a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 92)
  • Autor
    Jimmy-Gellar
    Účastník

hymna:

Dolvich
    Správce

[size=medium][b]TRAILER[/b][/size]

Jimmy-Gellar
    Účastník

komplet lineup

[img]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1234402_10151711300682804_2128569806_n.jpg[/img]

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj, předprodej vstupenek se nezvyšuje jak tomu vždycky bývalo? Cena je teď 1150,- bude stejná i v září? Díky za info!

seven
    Účastník

Samozřejmě si uvědomuju že je to závislé od způsobu prožívaní který máme každý jiný, ale to nic nemění na tom že mě dnes ráno Arnejův set z asotu 600 z Bombaie vystřelil do vesmíru a zažil jsem jednu z nejkrásnějších procházek po Plzni. Osobně se na Arneje hrozně moc těším a budu moc rád když na transmission zahraje stejně jako v Bombaii. Moc, prostě MOC… Miluju tenhle drtivej, kulervoucí sound, je tolik osvobozující… 🙂

4:15 best!

Víte jak brutálně to bude znít na těch obrovských Funktion one reproduktorech v O2?…

mitchel
    Člen

ve sneijdera sem doufal, na ASOTu v Den Boschi hrál parádně

Jimmy-Gellar
    Účastník

jj pro mě super Markus, Arnej a Heredia + Sneijder taky bomba a CG + orjan už neni co bývalo ale taky ok tak na půl takež pro mě to bdue vydařený 🙂

Zochi
    Člen

Mně stačí aspoň jedno 140 BPM jméno, což je, takže jsem spokojenej sm3 a je mi celkem fuk jestli je tam Orjan nebo třeba Ferry. A pokud mi Arnej zahraje psy tranceovou čtvrthodinku jako na Tytanium Sessions 200 v New Yorku, tak vypařim duši sm2

Jimmy-Gellar
    Účastník

poslední jméno:

SNEIJDER

spawn.leo
    Člen

nuda 🙁

scorn
    Člen

Před pár lety by se tenhle line up většině líbil, dnes neohromí ani mě

Rendolf
    Člen

No to je shi*t !!!

mich0lin
    Člen

[quote mareno][quote Jimmy-Gellar]nj tak Stereosonic festival Australii jim vyfouknul dost jmen no[/quote]

tak měli posunout termín...tohle je pro mě zatím průměrnej line-up na O2 Arenu[/quote]

…presne nechapu,tak si posrat vyroci…

mareno
    Člen

[quote Jimmy-Gellar]nj tak Stereosonic festival Australii jim vyfouknul dost jmen no[/quote]

tak měli posunout termín…tohle je pro mě zatím průměrnej line-up na O2 Arenu

Jimmy-Gellar
    Účastník

nj tak Stereosonic festival Australii jim vyfouknul dost jmen no

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 92)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.