Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha
- Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
-
AutorPříspěvky
-
6. 9. 2009 v 18:01 #139465
vanillka87
ČlenJá jsem s line-upem spokojenásm4 Schulz je pro mě rezident, na kterého se vždycky těším, miluju jeho sety a nikdy mě nenudil, takže mi nevadí, že tu je zase a budu ráda, když tu bude i přístě a přespříštěsm0 Na ostatní djs jsem hodně zvědavá, sice nejsem na trance takový „odborník“ jako někteří tady, takže se neopovažuju nějakého dje soudit jestli hraje dobře nebo špatně, ale ty jména znám a jsem zvědavá jaké zahrají sety, ale myslím, že s porovnáním s předchozími TM budu spokojená jako vždy a totálně vyřízená, už se tam těším!sm5 A souhlasím s Kyanou v tom, že kdyby sem pozvali jména, které nikdo nezná, tak by nenaplnili kapacitu (sice kdo ví, třeba by se to tam naplnilo „zaběhlíkama“, kteří se vyznají)… Vzhledem k tomu jaký jsem „zaběhlík“ já, jsem vždycky znala jména, co kdy vystupovali na TM a někdy když jsem tady četla ty jména co jste tady psali, že byste chtěli, tak jsem si říkala: tak kdyby tyhle jména, které absolutně neznám, byly na TM, tak bych se tam nejspíš neukázala…. ale kdo ví, třeba i jo, já mám prostě ráda trance hudbu a jedu tam vždycky s tím, že si tu hudbu užiju… A vždycky jsem si zatím užila… A těm který se jména nelíbí, tak ať napíšou UM, oni jim to vysvětlí proč tady pozývají takové jménasm6
5. 9. 2009 v 23:12 #139406Jules
Člen[quote sompet]Kyana: Buď vklidu...ono tady na foru je to někdy trošku zvláštní. Je tady základ řekněme 30 lidí, kteří se považují za "právoplatné a neomylné trancery" a jakmile tu napíše někdo "nový" a nedejbože se trochu přeřekne nebo místní nějak urazí, tak to je potom kotel a místo toho, aby v klidu něco vysvětlili, tak Tě radši pošlou do pryč a řeknou Ti a ať už tady nepíšeš a že jsi úplně jeblá atd sm4[/quote]
ale ne, prostě Kyana to posrala tim, že napsala tu milionkrát otřepanou frazy o vkusu a že nikoho nikdo nenutí na party chodit :)) Netřeba to dál rozebírat holt vždycky se najde někdo, kdo nám to sem příde rozlousknout 🙂 tedka už tedy téma TM6 můžeme zamknout, je to vyřešeny :))))))
5. 9. 2009 v 22:52 #139400sompet
ČlenKyana: Buď vklidu…ono tady na foru je to někdy trošku zvláštní. Je tady základ řekněme 30 lidí, kteří se považují za „právoplatné a neomylné trancery“ a jakmile tu napíše někdo „nový“ a nedejbože se trochu přeřekne nebo místní nějak urazí, tak to je potom kotel a místo toho, aby v klidu něco vysvětlili, tak Tě radši pošlou do pryč a řeknou Ti a ať už tady nepíšeš a že jsi úplně jeblá atd sm4
5. 9. 2009 v 20:25 #139391majklhauske
Členmno… dejme tomu … 🙂
nicméně tech lidí co mají projekty pod nimiž vystupují a hrají uplně jinak než třeba sami za sebe je víc… a v principu vetšině lidí jde o opakovaní toho samého zvuku danneho člověka… nicméne zrovna push a mike je takový křiklavý případ …;)
5. 9. 2009 v 20:18 #139390Kyana
Člen[quote majklhauske]kyana ? co na tom nechápeš jako MIKE zahraje i jiné věci ale Push (live ) budou tracky jenom od projektu Push (kterýžto by měl být pro každýho kdo si říká trancer skoro modlou ...[/quote]
Díky za vysvětlení, ale tak jsem to brala celou dobu. Jde o to, že došlo trochu k nedorozumění. Já to myslela ve smyslu jedné fyzické osoby. A chápu ten základní rozdíl, že jako Push zahraje Pushoviny …Takže pravda je vlastně na vaší i mojí straně a víc bych to neřešila.Ovšem to neznamená, že ostatní mají okamžitě právo na sprostou kritiku… že člověk nepochopí myšlenku druhého se stává … The End !!!
5. 9. 2009 v 20:12 #139387Sonique
ČlenKyana: Promiň, ale teď si tomu svýmu povídání akorát tak nasadila korunu…….
5. 9. 2009 v 20:03 #139386Petros99
ČlenKyana: ty jooo, ty už jsem fakt radši nic nepiš, je vidět, že tomu fakt nerozumíš….jseš tu svými příspěvky akorát pro smíchsm15
5. 9. 2009 v 19:58 #139385Binary
ČlenKyana: Běž se proběhnout na čerstvej vzduch. A nechovej se jak všeznalá, když nevíš nic. sm4
5. 9. 2009 v 19:57 #139384Anonymní uživatel
Hostmarin: Radši tam vyrazim v teplákách, abych nevypadal, že se chci ukázat. sm15
5. 9. 2009 v 19:48 #139383majklhauske
Členkyana ? co na tom nechápeš jako MIKE zahraje i jiné věci ale Push (live ) budou tracky jenom od projektu Push (kterýžto by měl být pro každýho kdo si říká trancer skoro modlou …
5. 9. 2009 v 19:48 #139382Newman
ČlenKyana: jasně, těch aliasů má mnohem víc, ale rozdíl mezi Push a M.I.K.E. je jako nebe a dudy, to prostě není stejné sm2
5. 9. 2009 v 19:44 #139381Kyana
ČlenJestli jsem se ztrapnila a jsem mimo tak mi to dokažte, dejte mi důkaz, řekněte jaký je rozdíl …. a já to uznám a budu ráda že jsem o něco chytřejší…
Co vím já a už kolikrát jsem to četla i v různých článcích, reportů apod. tak M.I.K.E vydává pod několika aliasi a jedno z nich je i Push (live)5. 9. 2009 v 19:34 #1393802Sexy
ČlenKyana, tak ty jsi dobre mimo… ted jsi se akorat ztrapnila sm12
5. 9. 2009 v 19:18 #139378majklhauske
Členmno one je rozdíl mezi push live a M.I.K.E. to jen tak na okraj. a uplne OT 😉
5. 9. 2009 v 19:00 #139376Kyana
Člen[b]Binary:[/b] docela sranda viď…sm6 , nespamuj tady obrázkama a raději něco pořádnýho napiš nebo nereaguj sm11
Mimochodem lidičky, co vím tak ten váš slavnej Push je projekt od M.I.K.E. nebo ne?! A ten už tu na TM byl 2x jestli se nepletu. Takže diskuze že tu jsou pořád stejní umělci mi přijde naprosto zcestná, když to vlastně nakonec většina lidí chce … sm4
Ale tímto už končím, svůj názor jsem tu vyjádřila…takže přeju všem rejpalům super diskuzi o ničem sm15
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.