Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha
- Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
-
AutorPříspěvky
-
5. 9. 2009 v 18:49 #139375
Anonymní uživatel
Neaktivníline-up trochu překvapivý, rozhodně ne špatný, ale pravda je, že tam není žádné velké lákadlo, kampak zmizel push live? 🙁 škoda no, možná si svou účast nakonec rozmyslím to vypadá…
5. 9. 2009 v 17:47 #139364Sunrise
ČlenKyana: samozřejmě souhlasím…je to všechno v lidech…
Jinak informace o lajnoši jsou už i na webu UM…sm0
http://www.unitedmusic.cz/cs/#/cs/novinky/transmission-2009/transmission-trailer-line-up/5. 9. 2009 v 17:41 #139361Anonymní uživatel
Hostoukej 🙂
5. 9. 2009 v 17:41 #139360Petros99
ČlenPro mě osobně je to super line up na letošní TR, jsem velmi rád za Garetha Emery, toho jsem eště neslyšelsm4, mno a hlavně můj oblíbenec
Sander van Doorn, doufám, že bude pořádná řežba, oproti tomu, co hrál na SW v červnu (tím zas netvrdím, že hrál špatně)….na toho se těším
nejvícsm5…..a ostatní taky super, vůbec mi neva, že to bude znovu Schulz, Ottaviani, San a další….rád si na ně taky zapařímsm0
Jinak nechápu ty, kterým se ten line up nelíbí, tak ať tam prostě nechodí a jsou radši doma a nediskutujou pořád tady, že to je hrozný, zase ty
samý DJs atd……sm185. 9. 2009 v 17:27 #139359Binary
Člen[quote Kyana]samozřejmě to beru taky, že je plno dalších než stále zde zmiňovaní DJs, ale člověk si musí tak nějak uvědomit, že teď momentálně se jedná o Transmission čili halovku a to znamená kapacita několik tisíc lidí. Nemohou si dovolit pozvat jména, která nejsou známá pro každého, absolutně by nezaplnili kapacitu. Takové umělce mohou pozvat do klubovek, kde je kapacita několik stovek až cca 2000 lidí. To je množství lidí, kteří daného DJe znají a uznávajího, tudíž se na něj pojedou mrknout. Jenže když už jsme u těch klubovek...když už se klubovka udělá a jsou tam jména,které většina lidí ani nezná, málo kdo tam jde, protože to o argumentuje "určitě shit" a přitom ten DJ může být nadaný, ale ... Vždy je všude nějaké ale a to má pak důsledek toho, že se klubovky ruší. A poté naskakují diskuze, proč se všechno ruší. Je to stále dokola a když se člověk nad tím zamyslí, můžeme si za vše vlastně sami. Jak už bylo řečeno pár stránek dozadu, mohou se na to vykašlat na všechny akce a všichni budem moct začít diskutovat opět, tentokrát na téma Proč tu nic není? ...[/quote]
[URL=http://img159.imageshack.us/i/hajo.gif/][IMG]http://img159.imageshack.us/img159/9645/hajo.gif[/IMG][/URL]
5. 9. 2009 v 16:59 #139352Kyana
Člen[b]Binary:[/b] že sis dal ale práci …
5. 9. 2009 v 16:56 #139351Kyana
Člen[b]Marin :[/b] samozřejmě to beru taky, že je plno dalších než stále zde zmiňovaní DJs, ale člověk si musí tak nějak uvědomit, že teď momentálně se jedná o Transmission čili halovku a to znamená kapacita několik tisíc lidí. Nemohou si dovolit pozvat jména, která nejsou známá pro každého, absolutně by nezaplnili kapacitu. Takové umělce mohou pozvat do klubovek, kde je kapacita několik stovek až cca 2000 lidí. To je množství lidí, kteří daného DJe znají a uznávajího, tudíž se na něj pojedou mrknout. Jenže když už jsme u těch klubovek…když už se klubovka udělá a jsou tam jména,které většina lidí ani nezná, málo kdo tam jde, protože to o argumentuje „určitě shit“ a přitom ten DJ může být nadaný, ale … Vždy je všude nějaké ale a to má pak důsledek toho, že se klubovky ruší. A poté naskakují diskuze, proč se všechno ruší. Je to stále dokola a když se člověk nad tím zamyslí, můžeme si za vše vlastně sami. Jak už bylo řečeno pár stránek dozadu, mohou se na to vykašlat na všechny akce a všichni budem moct začít diskutovat opět, tentokrát na téma Proč tu nic není? …
5. 9. 2009 v 16:54 #139350Binary
Člen[quote Kyana]Teda tady se zase vedou řeči. Člověk tu není a pak se jenom diví co se tu zase děje... Ale když vás to baví se dohadovat, tak prosím...jde jen o to, že se to týká snad každé větší akce když tu má být, zkrátka každý má jiný vkus a začne ho tu prosazovat a už je tu zle na X stránek a vlastně k ničemu, protože tady s tím nikdo nic neudělá...
Jinak pro ty rejpalové co nikdy nejsou spokojený mám vzkazík - Nikde není napsáno a nikdo vám neříká, že tam máte chodit. Když se vám lajna nelíbí, nechoďte tam a zároveň ale stále dokola nekritizujte jedno a to samé. Samozřejmě můžete namítnout, že je to diskuze, ano , ale myslím že stačí napsat jednou NE NELÍBÍ PROTOŽE... vyjádřit tak svůj názor, ale opakovat to stále dokola? co si o vás člověk pomyslí ... Navíc tím kazíte radost těm kteří se na akci těší, takže to vypadá, jako když chcete i ostatní stáhnout na svou stranu...a pár jedinců bez názoru se strhnout nechá... Nechápu ...[/quote]
[URL=http://img515.imageshack.us/i/orly.png/][IMG]http://img515.imageshack.us/img515/825/orly.png[/IMG][/URL]
5. 9. 2009 v 16:00 #139342mareno
Člen[quote K1aptcha]vlastně by sem lidi měli psát jen o Emerym, aby se neopakovali stejně jako ty jména v line-upu sm2 sm15[/quote]
Asi tak, připomnělo mi to jeden prostonárodní track – ,, Pějme písen dokola okolo stola-la-la ,,
Konec OT, měl jsem to postnout asi do – Z našich přehrávačů sm155. 9. 2009 v 15:52 #139340K1aptcha
Členvlastně by sem lidi měli psát jen o Emerym, aby se neopakovali stejně jako ty jména v line-upu sm2 sm15
5. 9. 2009 v 15:44 #139339mareno
Člen[quote Anonymní uživatel]krasne podane..
Jen se ted resi jina vec...pisu sem po dlouhych letech, protoze se uz nekdo musi ozvat..Tohle prece takhle nejde..Nerikam koho sem maji vozit, je jasny,ze kazdy ma jiny vkus..to se tu probiralo uz milionkrat, presne jak pises a proto jsem sem prestal psat....Ja tu hlavne resim, ze nam vozej porad ty samy jmena..Trancovyh djs je moc, staci si jen vybrat..Ne porad dokola Markus,Menno,Sander...Nekdo Markuse nemusi videt 3x krat do roka jako ty...
Jo a nezlob se na mne, Markus je pro tebe svetova jednicka a Giuseppe zpestreni??! To snad nemyslis vazne...[/quote]Tak ty jestli sem píšeš po letech, tak už sem prosimtě zase pár let nepiš.
Nenapsal jsi sem nic novýho a že má každý jiný vkus jsi napsal sám, tak ho už stačí jenom respektovat.5. 9. 2009 v 15:28 #139338Anonymní uživatel
Hostkrasne podane..
Jen se ted resi jina vec…pisu sem po dlouhych letech, protoze se uz nekdo musi ozvat..Tohle prece takhle nejde..Nerikam koho sem maji vozit, je jasny,ze kazdy ma jiny vkus..to se tu probiralo uz milionkrat, presne jak pises a proto jsem sem prestal psat….Ja tu hlavne resim, ze nam vozej porad ty samy jmena..Trancovyh djs je moc, staci si jen vybrat..Ne porad dokola Markus,Menno,Sander…Nekdo Markuse nemusi videt 3x krat do roka jako ty…
Jo a nezlob se na mne, Markus je pro tebe svetova jednicka a Giuseppe zpestreni??! To snad nemyslis vazne…5. 9. 2009 v 14:59 #139332Anonymní uživatel
HostKyana : absolutní souhlas, pěkně podané..
5. 9. 2009 v 14:39 #139330Kyana
ČlenTeda tady se zase vedou řeči. Člověk tu není a pak se jenom diví co se tu zase děje… Ale když vás to baví se dohadovat, tak prosím…jde jen o to, že se to týká snad každé větší akce když tu má být, zkrátka každý má jiný vkus a začne ho tu prosazovat a už je tu zle na X stránek a vlastně k ničemu, protože tady s tím nikdo nic neudělá…
Pro mě je lajna uspokojivá. Markus je pro mě světová jednička a vůbec mi nevadí, že jsem ho viděla na Pure tento rok. Ráda si ho poslechnu znovu. Velké lákadlo je Gereth Emery, bude to poprvé co ho uslyším živě a těším se maximálně. San a Ottaviani beru jako doplňkové zpestření, ale věřím, že zahrajou dobře. Menno je docela pro mě též lákadlo, každýmu nesedne, ale jsem zvědavá co předvede. No a u Sandera, mám smíšené pocity, nevím co od něj čekat, ale jsem nohama na zemi takže zázraky nečekám…
Jinak pro ty rejpalové co nikdy nejsou spokojený mám vzkazík – Nikde není napsáno a nikdo vám neříká, že tam máte chodit. Když se vám lajna nelíbí, nechoďte tam a zároveň ale stále dokola nekritizujte jedno a to samé. Samozřejmě můžete namítnout, že je to diskuze, ano , ale myslím že stačí napsat jednou NE NELÍBÍ PROTOŽE… vyjádřit tak svůj názor, ale opakovat to stále dokola? co si o vás člověk pomyslí … Navíc tím kazíte radost těm kteří se na akci těší, takže to vypadá, jako když chcete i ostatní stáhnout na svou stranu…a pár jedinců bez názoru se strhnout nechá… Nechápu …
5. 9. 2009 v 13:55 #139322Anonymní uživatel
Hostsamozrejme vim, ze MS je rezident, no tak ho nemaji brat na PURE atd, Rekl jsem ho jako priklad..to bysme tu byli do rana..
Je to proste smutny! Takovej line up a delaji s nim caviky..Fakt nechapu..
Kde jsou treba:
Bolier, Airbase,Steur,Super8 & Tab,Arnej,O´Callaghan,Shiver,Jochen Miller,Lange,Signum…
Je jich tak moc, tak sirokej vyber vybornych DJs, kteří tu šou utahnou sami a nam vozi porad ty samy…Nic proti nim, jsou to perfektni Djove, o tom zadna, lae jde o princip veci! Vim, ze polovina lidi co jde na TM jsou dementi, co ani nevedi na co jdou..Vedi jen ze jsou nekde plakaty na velkou akci typu TM anebo Sensation, takze tak tam nesmeji chybet a ukazat vsem svoje nove obleceni..To je spatny ..Ale na druhou stranu to asi UM vydelava, takze proti gustu zadnej disputat sm17
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.