TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 1,020)
  • Autor
    nexxie
    Člen

Coldharbour Recordings : jasny, neco na tom bude ale pac je to jeho noc a on bude propagovat svoje album, tak bude hrat hodne veci z neho

iamek
    Člen

cold : +1 … Tijse nemusim a jeho soucasna produkce je desna, ale jeho sety me zacinaji docela bavit 🙂 …

[quote hectic]da se to brat i pozitivne.... porad jste na tom lip nez ty co si koupili v predprodeji tiesta a pak si poslechli ukazky z alba sm15[/quote]
    Jedna věc jakou muziku produkuje a jakou hraje ve svých setech. Na internetu jsem četl reportáž z Barcelona Semmer Week festivalu kde hrál i Tiësto a psali tam že zahrál fantastický tech-house/techno set. Takže aby se někteří jedinci pak nedivili…

Buchtak
    Člen

Tak vyjma Emeryho a Menna mi ta lajna nepřijde ničím zajímavá,a je to první transmission u který mám dost zvláštní pocity.Podle mě nejslabší line up ze všech.Pro mě zatím zůstala nejlepší Transmission 4ka,ta je pro mě osobně nepřekonaná.

Jules
    Člen

[quote nexxie]Jules : si myslis ze jit na Tiesta je vyhra? wow :)[/quote]

jééé to už tu bylo milionkrát…. neříkám výhra, já sem lístek dostal takže píšu bonus

btw já prostě nemam rád toto počínání ze strany UM, kdy přeskočily první levnou várků lístků. Proč bývá levná? protože byla s časovým předstihem bez znamosti jediného jména. OK lupen za 3-4 kilča beru i s rizikem. Ale to co UM předvedli letos od nich neni hezky. Prodávat lístky za draho bez známosti lajny, dát na stránky vtipnou anketu kde lidi hlasují a přijedou zrovinka ti dva, které lidi chtěli nejméně. Mě už tak nějak UM a jejich metody nevyhovují od Armina na PURE. Jediny co pro to můžu udělat je to, že na jejich akce nebudu chodit….

hectic
    Člen

da se to brat i pozitivne…. porad jste na tom lip nez ty co si koupili v predprodeji tiesta a pak si poslechli ukazky z alba sm15

nexxie
    Člen

Jules : si myslis ze jit na Tiesta je vyhra? wow 🙂

ondrab
    Člen

klapca:nn, rypavou nemam…jen me to tak napadlo ti to napsat sm15…za „s“ navic se omlouvam…rokec, psycko…to by bylo burt…myslim, ze by to byl docela hukot…ale samponi by z toho asi meli vlasy najezeny jeste tak o centak vic nez jak prisli 🙂

btw, ja dycky argumentuju jinak nez ostatni 😉

Jules
    Člen

ježiš ještě že sem nekoupil lístek za ty prachy.. to se zase vytahli v UM… nj co na tom stejně tam bude narváno. Tentokrat sem opravdu rád, že jsem zvolil Mácháč a jako bonus Tiesta s marcusem.

D4ve
    Člen

tragedie ten line-up.. na to se muzu vykakat :o)

K1aptcha
    Člen

ondrab: myslel jsem to tak, jakože ty vokály jsou na způsob těch popových, případně i rockových… tedy rádiových, komerčních… sm3
    hehe opera sm15 snad si nemyslíš, že bych to myslel takhle blbě, jen neočekávám, že někdo bude takhle argumentovat jako ty

a pokud máš rýpavou, tak ti to vrátím: Infected Mushroom, bez „s“ sm4 si to oprav sm2 navíc to je taky docela rokec než pravý psýčko… ale inovace by to byla, o tom žádná, taky bych je jako aspoň jednou zkusil sm3

ondrab
    Člen

klapca:vokal je popovej prvek?…takze rock, opeera a dalsi hudebni styly kde se zpiva je pop?

ondrab
    Člen

ja bych bral na TM: Infected Mushrooms…ale to by tady asi moc lidi nepobralo…ale byla by to k u r v a inovace..

K1aptcha
    Člen

seth82: já nepsal nic o diskofilii, ale o popíku, to je zas rozdíl sm2 Going Wrong nebo Toca Me jsou slyšet normálně v rádiu… neříkám, že se hraje všechno z vocal trancu v rádiu a je nekvalitní, ale už to tam začíná prolézat… a nezlob se na mě, právě ty vokály z toho dělají chtě nechtě komeční věc, vždyť jsou odjakživa popový prvek a naproti tomu opravdový trance byl od svých počátku výhradně instrumentální styl

seth82
    Člen

K1aptcha: kto pise o radiovych hitoch? Vocal trance nie je hrane v radiach a uz vobec nie komercne…Kopec takychto veci sa hra aj v ASOT, Corsten’s Countdown, alebo v Schulzovych setoch, pripadne aj Oceanlab je diskofilna vec? Vidis – presne taketo komentare, ktore skatulkuju, nemam rad 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.