TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 1,020)
  • Autor
    Dolikus1
    Člen

[quote kreeki]Takhle, jsou to kvalitní trancová jména, ale stejně jako na letošní sensation, tam taky byly kvalitní housová jména, né že ne, ale tam se celá noc zvrhla v jednu velkou proggy nudu.. ten lineup musí bejt dost variabilní, chvilku hraje někdo, pak přijde někdo jinej a hraje něco jinýho. Tahle TM bude kvalitní trance, ale všechno stejnej druh trancu (neodvažuju se pojmenovat).. v minulých edicích byly jména, který tenlineup nějak ozvláštňovali, takže nebyla celá noc na jedno brdo (Lawrence, Scotty apod.). Proto tu lidi kafraj, začnou se ve tři ráno nudit, budou poslouchat pořád ten stejnej trance, v tom si myslim že je problém, né to jestli ty jména jsou příliš velký nebo ne..[/quote]

no..nevim..s tímhle bych si dovolil trochu nesouhlasit. Kromě TM 4 (Lawrence, Scott) bych řekl, že všechny ostatní lajny byly jaksi najedno brdo. Vzpomen si když se ohlásila lajna loni? Co tady vzniklo za debaty? Kdo to rozseká nakonec, vždyt je tam jeden jako druhej? Kde je nákej rozbíječ, vždyt to budou jen zpívánky? Takže bych netvrdil, že zrovna TM je nákej výkvět různorodosti. A opravdu se stačí podívat na všechny lajny….v živé paměti mám odsud koment k TM 3 (ATB,B&J,Schulz,Mike)…´´ škoda, že pravej trance se bude hrát až nakonci, do ty doby to bude jen diskotéka a slastný vokály´´ (na konci hrál Mike). Ne ne,letošní lineup jde prostě ruku v ruce s předcházejícími edicemi…A když sme u ty ruznorodosti stylu, jak si pravil…a u tý TM 4, kde byl zrovna tenhle jedinej případ..tak mám pocit, že u 4 se pak dost nahlas mluvilo, že byla nejvíc prodělečná…

edit: jinak u mě spokojenost, takže jdu:)

Pawouk
    Člen

K1aptcha: sieda bych slyšel rád, ale už jsem se naučil, že chodit na party před 8 večerní (ideál jsou klubovky od půlnoci) se mi ráno vůbec nevyplácí, protože na hlavní čas jsem mrtvej jak reagge… a shah a jeho uplift mě teda vůbec nezajímá, i když hodnocení měl hodně dobrý:)

K1aptcha
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Armin budu mít svou akci jak víme. PvD byl na Pure, Tijs tu taky bude v září a Ferry byl na mácháči. Oprav mě jestli je to jinak. Jako nutné zlo beru v tomto případě Schulze který je u nás na horních příčkách oblíbenosti. A stou originálností je to nesmysl. Nebudeme si tu přeci u halovejch akcí hrát na underground. Nevim jak vy ale já pořádat velkou halovou akci, tak vsadim na osvědčené jména a ne na neznámé jména.[/quote]

mno Schulz byl taky na Pure sm2
    jinak OK OK, no takže prostě klasická vydělávačka, když už jim „protekly“ všechny ty jména za tenhle rok sm3 bohužel… možná tu akci neměli dělat vůbec, vždyť takhle to stejně nikam nevede sm0

hectic
    Člen

TIGI: Vybrat jmeno, ktery tu vubec nebylo by slo asi tezko, ale mam namysli takovy jmeno, ktery se tu neobjevuje tak casto jako Doorn a Schulz…. tak treba Above Beyond (creamfields fakt nepocitam), JOC, nebo jak napsal klapča; ten Armin v tom LU moh klidne taky bejt, Deadmau5 (i kdyz nevim jak moc by se hodil na TM, asi moc ne, ale toho bych tam videl rad), Cosmic Gate, Ediie Halliwell, konec koncu Gareth Emery, Durand, Patterson, Bolier a par dalsich jmen by se urcite naslo

ja bych tu hlavne uvital ty Cosmicy, Super8&Tab, Jochena Millera, klidne znovu Rank 1(ktery tu mockrat nebyli pokud vim), nebo i ten Push a tak dale

me nevadi, ze tu line up prevysujou slabsi jmena, me vadi, ze udajni tahouni jsou Schulz a Doorn, ktery tu sou 24/7/365

Anonymní uživatel
    Host

[quote K1aptcha][quote Anonymní uživatel][quote hectic]TIGI: nejsem z tech co si tady vecne na neco stezuji, ale ottaviani, pro me i vzhledem k minuly transmission neni lakadlo, san taky ne, menno de jong je asi cool, ale taky nic po cem touzim slyset live.... jedinej muj idol je emery a i presto, ze sem se na minulou transmission nijak netesil na markuse, kterej pak zahral nejlip, tak se na nej netesim znova. Ja chci proste novy jmena a tahat sem zase znova Doorna a Schulze je fakt trapny.
    [/quote]

Můžeš mi jmenovat nějaké nové, hvězdné a atraktivní jméno, které tu ještě nebylo a dokázalo by zaplnit O2 Arenu ?
    Jedná se o to že to jméno musí být známe pro našince. Aby v té aréně taky někdo byl. Musíš taky hledět na okolnosti.[/quote]

tak arénu ale snad naplní kdokoliv z tý hvězdný trancový čtyřky: AvB, PvD, Tijs nebo Ferry, nebo ne?
    pak nevidím důvod, aby kvůli tam museli opakovat jiná 4 jména, který tu už za poslední rok byly (plus San, kterej tu taky vystupoval tolikrát, skoro jak doma), když stačí opakovat jedno, maximálně 2 (jako to "nutné zlo"), a nechat to doplnit originálnejšíma jménama...

no jestli je to ale jinak, tak mě poučte sm3[/quote]

Armin budu mít svou akci jak víme. PvD byl na Pure, Tijs tu taky bude v září a Ferry byl na mácháči. Oprav mě jestli je to jinak. Jako nutné zlo beru v tomto případě Schulze který je u nás na horních příčkách oblíbenosti. A stou originálností je to nesmysl. Nebudeme si tu přeci u halovejch akcí hrát na underground. Nevim jak vy ale já pořádat velkou halovou akci, tak vsadim na osvědčené jména a ne na neznámé jména.

kreeki
    Člen

Takhle, jsou to kvalitní trancová jména, ale stejně jako na letošní sensation, tam taky byly kvalitní housová jména, né že ne, ale tam se celá noc zvrhla v jednu velkou proggy nudu.. ten lineup musí bejt dost variabilní, chvilku hraje někdo, pak přijde někdo jinej a hraje něco jinýho. Tahle TM bude kvalitní trance, ale všechno stejnej druh trancu (neodvažuju se pojmenovat).. v minulých edicích byly jména, který tenlineup nějak ozvláštňovali, takže nebyla celá noc na jedno brdo (Lawrence, Scotty apod.). Proto tu lidi kafraj, začnou se ve tři ráno nudit, budou poslouchat pořád ten stejnej trance, v tom si myslim že je problém, né to jestli ty jména jsou příliš velký nebo ne..

K1aptcha
    Člen

[quote Anonymní uživatel][quote hectic]TIGI: nejsem z tech co si tady vecne na neco stezuji, ale ottaviani, pro me i vzhledem k minuly transmission neni lakadlo, san taky ne, menno de jong je asi cool, ale taky nic po cem touzim slyset live.... jedinej muj idol je emery a i presto, ze sem se na minulou transmission nijak netesil na markuse, kterej pak zahral nejlip, tak se na nej netesim znova. Ja chci proste novy jmena a tahat sem zase znova Doorna a Schulze je fakt trapny.
    [/quote]

Můžeš mi jmenovat nějaké nové, hvězdné a atraktivní jméno, které tu ještě nebylo a dokázalo by zaplnit O2 Arenu ?
    Jedná se o to že to jméno musí být známe pro našince. Aby v té aréně taky někdo byl. Musíš taky hledět na okolnosti.[/quote]

tak arénu ale snad naplní kdokoliv z tý hvězdný trancový čtyřky: AvB, PvD, Tijs nebo Ferry, nebo ne?
    pak nevidím důvod, aby kvůli tam museli opakovat jiná 4 jména, který tu už za poslední rok byly (plus San, kterej tu taky vystupoval tolikrát, skoro jak doma), když stačí opakovat jedno, maximálně 2 (jako to „nutné zlo“), a nechat to doplnit originálnejšíma jménama…

no jestli je to ale jinak, tak mě poučte sm3

Anonymní uživatel
    Host

[quote hectic]TIGI: nejsem z tech co si tady vecne na neco stezuji, ale ottaviani, pro me i vzhledem k minuly transmission neni lakadlo, san taky ne, menno de jong je asi cool, ale taky nic po cem touzim slyset live.... jedinej muj idol je emery a i presto, ze sem se na minulou transmission nijak netesil na markuse, kterej pak zahral nejlip, tak se na nej netesim znova. Ja chci proste novy jmena a tahat sem zase znova Doorna a Schulze je fakt trapny.
    [/quote]

Jedná se o to že to jméno musí být známe pro našince. Aby v té aréně taky někdo byl. Musíš taky hledět na okolnosti.

Muff
    Člen

[quote hectic]Ja chci treba slyset novy nejaky hvezdny jmena, ktery tu na velkejch akci mockrat nebyli a budou doprovazeny 1 nebo 2 z doplnku jako je San, Ottaviani nebo menno (ano ctete spravne pro me jsou to doplnky), ale nechci slyset 3 doplnky a 2 ktery jsou tu kazdej rok (schulz a doorn) a 1 hvezdny jmeno (emery). Mozna jsem to napsal totalni kokot, ale nevim jak to zformulovat, aby bylo jasny proc se me zda tahle lajna uplne na hovno, oproti machaci nebo minuly transmission, ktera ji mela stokrat lepsi.[/quote]

Nikdo ti nebrani pronajmout si O2 arenu a muzes ukazat UM jak se to dela. Oni to nedelaji pro tech 30 aktivnich lidi tady, kteri si vecne stezujou (nejdrive jak moc by chteli slyset menna a ted kdyz bude tak fnukate ze bude menno), TM je pro masy lidí a ne jen pro trance.cz forum. Vy to nikdy nezaplatite, a kdyz nepujdete tak verte tomu ze svet se nezbori, ty akce pojedou i bez tech 30 aktivnich stezovatelu.

Me lajna vyhovuje, chtel sem markuse mam markuse a zbytek je mi ukradeny 🙂

K1aptcha
    Člen

Pawouk: jednoduché: Sied a Shah sm3

Pawouk
    Člen

jen mi pripomente, kdo tak zazracnej hral na machaci… K&A se moc lidem nelibili, ferry tady je kazdej rok taky, oakiho se zda neumi michat, ale porad to vsem vychazi lip nez TM…

hectic
    Člen

TIGI: nejsem z tech co si tady vecne na neco stezuji, ale ottaviani, pro me i vzhledem k minuly transmission neni lakadlo, san taky ne, menno de jong je asi cool, ale taky nic po cem touzim slyset live…. jedinej muj idol je emery a i presto, ze sem se na minulou transmission nijak netesil na markuse, kterej pak zahral nejlip, tak se na nej netesim znova. Ja chci proste novy jmena a tahat sem zase znova Doorna a Schulze je fakt trapny.

Ja chci treba slyset novy nejaky hvezdny jmena, ktery tu na velkejch akci mockrat nebyli a budou doprovazeny 1 nebo 2 z doplnku jako je San, Ottaviani nebo menno (ano ctete spravne pro me jsou to doplnky), ale nechci slyset 3 doplnky a 2 ktery jsou tu kazdej rok (schulz a doorn) a 1 hvezdny jmeno (emery). Mozna jsem to napsal totalni kokot, ale nevim jak to zformulovat, aby bylo jasny proc se me zda tahle lajna uplne na hovno, oproti machaci nebo minuly transmission, ktera ji mela stokrat lepsi.

eldee
    Člen

dobra…dobra lajnasm11!!jen Push me vazne mrzi..:(

Dexx
    Člen

Uf, tak ještě že jsem nic nekupoval. Až na Emeryho jsem všechny slyšel a přestože Schulze a Doorna můžu, tak tohle je celkem provar.

K1aptcha
    Člen

tak anthem může bejt Do You Dream… vždyť je to skoro stejný jak The New World… tak proč dělat novou verzi, že? sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.