TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 1,020)
  • Autor
    nexxie
    Člen

anthem zustane stejnej.. maximalne markus udela nejakou novou verzi

Sunrise
    Člen

Zajímalo by mě, jestli anthem složí zase Markus…sm3

Flash2001
    Účastník

Tak lajna mohla být lepší, ale vyloženě tragicky bych to taky neviděl. Hlavně aby to dobře poskládali, to taky udělá svý.

Markus Schulz – vpodstatě rezident TM a první tahák na lidi, já osobně s ním problém nemám, zatím mě vyloženě nezklamal
    Sander van Doorn – druhý tahák na lidi, na SW 2007 zahrál výborně, ale od té doby jde jeho kvalita (aspoň pro mě) dolů, poslední dobrý set jsem od něj slyšel loni v Polsku na Global Gatheringu. Nicméně může překvapit
    Menno de Jong – slyšel jsem ho zatím jen v klubu, ale myslím, že i v hale by mohl podat kvalitní výkon, v rámci TM jde o nové jméno
    Gareth Emery – slyšel jsem ho letos na ASOTu v Rotterdamu a bavil mě, na něj se těším nejvíc
    Giuseppe Ottaviani – sice byl loni, ale OK, jeho sound můžu
    San – na TM4 to nebylo nejhorší, tak uvidíme, co předvede letos
    Vision Impossible Live – show pro lidi, ale mně to neva

Papírově se to určitě jeví jako slabší TM, ale s hodnocením počkám až po akci, třeba to překvapí (někdy když má člověk nižší očekávání, tak je to i lepší). Stejně ale mám radši klubovky.

Nulda
    Účastník

[quote jack007]Snad se nekdy dockam Chicane Live.[/quote]

+1 to je taky jeden z mych snu

nohys
    Člen

Když si tady tak pročítám ty vaše reakce na line-up, tak se musím smát! Všichni nadávají, jakej je to hnus, a že by tam chtěli toho a toho, že tihle jsou strašný sračky, ale nakonec napíšou, že jdou. Když se vám line nelíbí, tak proč se tam cpete. Pokud chcete alternativy, tak nechoďte na Transmissi, která je o mase lidí a té se musí zavděčit! Podle mě se line povedl a je mnohem lepší, než co si na letošek vymysleli na Sensation. Bude to skvělá show a 100% si jí s těmahle „komerčníma“ DJ´s užiju.

Emilly
    Člen

Tak já jsem opět spokojená….jdu…. těším se….:)

ondrab
    Člen

[quote Jissiette]Lidi, to vážně nepůjdete na akci třeba kvůli tomu, že "už jsem ho slyšel několikrát" nebo "byl tady už loni, předloni apod."? A divíte se, že se trancovky po celé republice ruší, když máte takový přístup? Vynikající djové se tímhle tempem ani nemůžou stačit rodit, jak vy byste chtěli sm0[/quote]

jeste k tomuto

ano, nechce se me na to jit, pac jsem to slysel nekolikrat letos….vetsina djz kdyz frci nakou snuru po akcich, hrajou prevazne to stejny porad dokola…takze pokud sem slysel nekoho pred mesicem, je velka pravdepodobnost, ze 2 mesice potom bude hrat dost podobnej set….

a ja jsem letos krom pepeho a emeryho fakt slysel uz vsechny….

btw, ty by jsi taky urcie nejela na koncert tve oblibene zpevacky/ka, skupiny na jendom turne, kdyz sestava skladem, show je na vsech techto koncertech skoro totozna…

ondrab
    Člen

shp +1

presne tak…SVD bude spis hrat po sulcikovi okolo 3 ranni a bude hrat ten svuj momentalni house ci progressive ci co to je…posledni asi fakt bude Menno…nebo Emery

SHP
    Člen

Já tomu nerozumím, ale přijde mi to jako omrd.
    Ta Viva Bohema má snad lepší lajnu. A jestli si
    myslíte, že SVD (pro lidi asi jeden ze dvou největších
    taháků lajny) bude hrát na konci, tak se proberte.

jack007
    Člen

nevim co mate s Push, jejich Live jsou playback akce.

jack007
    Člen

Velka jmena lakaji „komercni decka“ a tady uz proste nebylo koho lakat, listku se prodalo dost i bez lineupu. Nehlede na to, ze se asi cekalo na nejake velke jmeno a nakonec z toho je to co je. Jinak kazdy z tech djs urcite umi zahrat kvalitni set a navodit skvelou atmosferu, k tomu nepotrebujem Armina a jeho mavajci ruce. Je taky mozny, ze se cekalo na Armina a ten bohuzel volny termin nemel a tak se udela PURE XL.

Snad se nekdy dockam Chicane Live.

DomManiac
    Člen

pro me ta lajna je naprosto dokonala ikdyz sem si predstavoval ze tam bude ten push misto toho peppeho…jinak souhlasim s tigim nemuzete srovnavat hrani sandera na sw a na tm kdyz vam hodi sandera na konec bude to neskutecny sekec mazec.

gsfromm
    Člen

určitě nejdu, jedině kdyby přijel i Fila:)

nexxie
    Člen

TIGI, seth82 : no prave, uvidime kam ho soupnou.. ja ho slysel jen 2x – ASOT 300 silenost, NatureOne set jako kazdej druhej. Na druhou stranu kamos mi sice rikal, ze na ASOT night na Ibize hral dobre.. tak uvidime, kazdopadne radsi od neho nic necekam

Tecko
    Člen

Tak ja vim ze je Transmission zarukou kvality, takze ani nepremyslim, ze bych ji nenavstivil. Kazdopadne produkci chlapika Gareth Emery neznam tak jsem zvedavej. Giuseppe Ottavianiho jsem minulej rok prostal ve fronte na satnu takze jsem rad, ze je tu znova. Jeho songy a remixy ja muzu. San bude rozjizdet takze to budu ve fronte na satnu urcite.Markus Schulz – jeho sety se mi libi takze urcite zaparaim a Sander Van Doorn…..naposledy jsem na nem byl na Cybertronicu v Brne.tam to trosku rozsekal tak treba prekvapi a bude to stejne energetickej set. A Vission Impossible ty ja miluju ty intra kravinky apodobne. A Menno De Jong taky moc neznam…necham se prekvapit.
    Celkove vzato se na tuto party tesim a jelikoz jsem nevynechal ani jeden dil tak by byl hrich nejit…:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.