TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 1,020)
  • Autor
    deivis
    Člen

[quote Jissiette]Lidi, to vážně nepůjdete na akci třeba kvůli tomu, že "už jsem ho slyšel několikrát" nebo "byl tady už loni, předloni apod."? A divíte se, že se trancovky po celé republice ruší, když máte takový přístup? Vynikající djové se tímhle tempem ani nemůžou stačit rodit, jak vy byste chtěli sm0[/quote]

Víš tady je možná problém.. A to dost vysoká cena. Jasně UM má určitý standart, ale zde chodí lidé především kvůli hudbě a pokud je cena taková jaká je, když připočteš cestu, bary atd, je ten lineup za tu cenu prostě slabý 🙁

Jiss: No vážně! Půlku z toho jsem slyšela a nebylo to tak famózní, abych kvůli nim musela kupovat drahé lupení, a druhá půlka mě de facto nezajímá. Rozhodnuto sm3

Jissiette
    Člen

Lidi, to vážně nepůjdete na akci třeba kvůli tomu, že „už jsem ho slyšel několikrát“ nebo „byl tady už loni, předloni apod.“? A divíte se, že se trancovky po celé republice ruší, když máte takový přístup? Vynikající djové se tímhle tempem ani nemůžou stačit rodit, jak vy byste chtěli sm0

ondrab
    Člen

[quote TIGI]Proč si tu pořád jenom stěžujete ? Podle mě úplně super lajna. Navíc nechápu názory typu že tam chybí velké jméno. Schulz je v první desítce žebříčku DJ Magu a Sander v první dvacítce. Ve světě respektovaný, uznávaný a oblíbený jména. Ale na trance.cz je to pořád málo. Kdyby přivezli nějakou megastar tak to pro lidi tady bude pro změnu moc komerční. Tady si člověk nevybere. Podle mě to Kučera dělá dobře a lajna je podle mě lepší než na Mácháči.
    A Emery kterého tady tak opěvujete je podle mě nejslabší článek lajny. Slyšel jsem ho jednou a totálně vyhořel. Takže může jen překvapit :o)[/quote]

to mas sice Tigimane pravdu…jenze, pro me osobne je tam vse uz xkrat slysene…jedinej koho sem jeste nedal je Emery…proste sem cekal letos nejakou inovaci jako bylo kazdej rok na TM zvykem…

seven
    Účastník

Pro mě je důležítý jak zahrajou, každý z těch dj´s mě může rozsekat, jde o to jestli to pojmou na jistotu a radši zahrajou něco komerčního aby se to líbilo co nejvíce lidem, nebo jestli budou mít odvahu a skutečně se předvedou.sm3

seth82
    Člen

Pripajam sa k TIGIm – Menno hral ako uplne posledny v Godskitchen arene pocas poslednej noci Global Gatheringu UK a mnoho ludi to povazovalo za najlepsie predstavenie, lepsie ako predchadzajuci Arminov 3h set, alebo aj ten od Schulza. Taktiez som ho ale zazil ako warm-up v Gatecrasheri, kde hral pred Emerym a PvD a tak rychlo som nikoho este nevidel rozdupat cely klub, hral proste skvele…Pripajam aj nejake to HD [url=http://www.youtube.com/watch?v=SyiJUC7XRCw]video[/url], pripadne este aj [url=http://www.youtube.com/watch?v=r5e_gcEimcE]toto[/url]. Podotykam, ze cas,ked som to tocil, bol okolo 10pm a ako vidno, nalada v klube je v bode varu…(skoda len toho nestihajuceho senzoru, tie stroboskopy to mierne dosierali, stara kamera)

TIGI
    Člen

nexxie: Slyšel jsi někdy hrát Menna ke konci párty ? Já dvakrát a pokaždé tech-trance kotel. Menno umí zahrát prakticky cokoliv. Záleží v jaký čas hraje. To samé Doorn. Na SW to bylo dost o housu. Tam se Sander už delší dobu ubírá. Když ho ale UM nechají hrát na konci tak si myslim že se klidně můžeme těšit na pořádnej nášup.

Kreeki: Mám svůj žebříček hodnocení ale anketou DJ Magu jsem chtěl poukázat na to, že velký jména na téhle párty budou.

Sicky
    Člen

nexxie: naprostý souhlas

kreeki
    Člen

MartinM: jasně, rozpadnuvší se G&D a doufám, že jsi měl na mysli Roberta Buriana sm6 ..a nespamuj, copak už nemáme dost těch měsíců keců kdo by koho chtěl?! UM vám naservírovala lajnu, a pokud se ti nelíbí, jdi se vycpat..

Add Tigi a ostatní: ..s Tigim víceméně souhlas, kučera je obchodník, nemá za cíl zavděčit se ortodoxnímu trancerovi (na to tu máme Deivise, v budoucnu snad Silent Storm apod.), ale proboha nevytahuj zrovna tady nějakou blbou anketu, to je trošku mimo mísu, doufám že tvoje měřítka nejsou nastavována podle podobných anket. To že někdo je zvolen jako nejlepší DJ na světě opravdu neznamená že je (a já bych se i dost divil kdyby byl), ale UM tenhle titul dokáže prodat a naláká na něj lidi. Na váš názor si nikdo neptá.. Taky bych tu mohl pořád dokola psát, že bych chtěl Airbase, Indecent Noise apod., ale ti prostě nebudou, tak co z toho?

nexxie
    Člen

Sorry, ale TM je jedina poradna trancova halova akce, ktera tu za posledni roky byla.. rok od roku se zvetsuje a zvetsuje – loni na ni bylo lidi jak maku a tak si myslim, ze kdyz uz
    ta akce ma takovyhle jmeno, tak by si zaslouzila lepsi a pestrejsi lineup nez to co UM poskladali

Kde je treba nejakej rozsekavac na konec? Schulz, Emery i Jong hrajou podobnej styl, jedinej kdo to trochu zpestruje je Ottaviani, kterej tu byl loni a kterej ma jedno liveko jako druhy a
    Doorn, kterej tu byl se svym diskotekovym setem na SW
    Vzdycky byla na TM lepsi muzika nez show.. loni se to vyrovnalo a letos aspon podle lineupu to vypada na zvrat

Anonymní uživatel
    Host

souhlas s TIGIM docela , tady je hodně lidi jen schopna kritizovat, buď lineup o ničem nebo když přijede armin tak moc komerční a diskotéka. si tady hrajete na buhvijaky trencaře a hodnotíte akci podle napsaného lineupu, když se vám tam nechce tak tam nechoďte a seďte doma na prdeli. Jinak Menno pokud zahraje jak na Nature tak to bude paráda, ještě si 15. listopadu budete akci pochvalovat beztak, ti samí co tady brbláte. Každej má jinej vkus, někdo tu píše že raději pojede na prydze (nemyslím to špatně). To zas mě se spát nechce a Prydz mě na SW uspával.

Gizmo
    Člen

[quote TIGI]Proč si tu pořád jenom stěžujete ? Podle mě úplně super lajna. Navíc nechápu názory typu že tam chybí velké jméno. Schulz je v první desítce žebříčku DJ Magu a Sander v první dvacítce. Ve světě respektovaný, uznávaný a oblíbený jména. Ale na trance.cz je to pořád málo. Kdyby přivezli nějakou megastar tak to pro lidi tady bude pro změnu moc komerční. Tady si člověk nevybere. Podle mě to Kučera dělá dobře a lajna je podle mě lepší než na Mácháči.
    A Emery kterého tady tak opěvujete je podle mě nejslabší článek lajny. Slyšel jsem ho jednou a totálně vyhořel. Takže může jen překvapit :o)[/quote]

No tak o síle lajny oproti Mácháči to asi pro většinu lidí (včetně mě) ani omylem … Ale jinak mohlo být líp mohlo být hůř … uvidím rozvážím …

… jinak pokud se tohle vlákno přesune z 15 stran o tom kdo by tam měl být a zaručeného infa do 15 stran kdo by tam měl být, tak už ho fakt snad ani nebudu otevírat

Anonymní uživatel
    Host

Stačil by M.I.K.E., Schulz, Cosmic Gate, Gabriel a Dresden, Jose Amnesia, Doorn, Burian a ráno bych padl za vlast:DDD

Hanny
    Člen

Sice si nemyslím, že by to Mácháč překonalo, ale ve zbytku souhlasím s bráchou.
    Takže TIGI: +1

TIGI
    Člen

Proč si tu pořád jenom stěžujete ? Podle mě úplně super lajna. Navíc nechápu názory typu že tam chybí velké jméno. Schulz je v první desítce žebříčku DJ Magu a Sander v první dvacítce. Ve světě respektovaný, uznávaný a oblíbený jména. Ale na trance.cz je to pořád málo. Kdyby přivezli nějakou megastar tak to pro lidi tady bude pro změnu moc komerční. Tady si člověk nevybere. Podle mě to Kučera dělá dobře a lajna je podle mě lepší než na Mácháči.
    A Emery kterého tady tak opěvujete je podle mě nejslabší článek lajny. Slyšel jsem ho jednou a totálně vyhořel. Takže může jen překvapit :o)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.