TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 1,020)
  • Autor
    honzátos
    Člen

Trochu jsem zklamanej, chtěl jsem taky Push ,,Live,, ale rozhodně na TM půjdu. sm3

Tibbyk
    Člen

sami hnusaci sm12 krom Ottavianiho sm4 nebrat sm17

milan
    Člen

ondrab – Prydz v Blavě? Kde? Za kolik? Kdo ještě? Jeduuu…sm16

Muff
    Člen

[quote Honzin]Ne ze bych to nerikal, ale zas ta sama a ohrana jmena, co to je za lineup....to vzali ctrl+c ctrl+v z minulých rocníku TM

Markus Schulz ...minulý rok TM
    Sander van Doorn..tento rok SW
    Menno de Jong...jedina ze dvou světlých změn v lineupu
    Gareth Emery..druha ze dvou světlých změn v lineupu
    Giuseppe Ottaviani Live!... minulý rok TM a live hraje guiseppe skoro pořád 😀
    San...předminulý rok TM
    Vision Impossible Live!...minulý rok TM

ted me klidně kamenujte, ale tohle , tohle opravdu srazilo kvalitu TM akci zas o pár stupnů níž[/quote]

Markus Schulz – rezident akce
    SvD – nemusel byt, cekal sem spis PUSH live
    Menno – parada
    Emery – parada
    Ottaviani – minule slabsi, tehda v retru to byl s nim ale narez
    San – byl uz nekolikrat, ale u neho se to da
    Vision Impossible Live – zrejme budou mit zase nejaky set (minuly rok nebyl)

Honzin
    Člen

Ne ze bych to nerikal, ale zas ta sama a ohrana jmena, co to je za lineup….to vzali ctrl+c ctrl+v z minulých rocníku TM

Markus Schulz …minulý rok TM, a letos PURE..mgg zas to same dokola
    Sander van Doorn..tento rok SW
    Menno de Jong…jedina ze dvou světlých změn v lineupu, ale uz tu letos byl v Roxy
    Gareth Emery..druha ze dvou světlých změn v lineupu
    Giuseppe Ottaviani Live!… minulý rok TM a live hraje guiseppe skoro pořád 😀
    San…předminulý rok TM
    Vision Impossible Live!…minulý rok TM

ted me klidně kamenujte, ale tohle , tohle opravdu srazilo kvalitu TM akci zas o pár stupnů níž
    rozhodne to pro me neni luxusni lajna
    je to hodně slaba lajna, jak je videt tak se asi na ni podepsala krize 😀

ondrab
    Člen

vtipnej prispevek:

to je co za lineup ? kde je aly & fila, ferry, avb ? :/
    a wtf je Menno de Jong a San ? to sem v zivote neslysel..
    minulej rok to byl o hodne lepsi lineup 🙁
    Sander je chlapik na sensation a ne transmission..

Jissiette
    Člen

Tak když bude s kým, tak pojedu … ačkoliv asi nemůžu od Sandera čekat, že bude hrát jako v únoru v Anglii … kde mi připadal luxusní. Zdá se mi, že snad mění styl a výbět tracků podle země, kde hraje, podle toho, co si myslí, že od něj lidi čekají … každopádně to vypadá na vyčerpávající listopad: Apokalypsa a Transmission ve dvou víkendech, za dva týdny potom E-motion … sm3

ondrab
    Člen

njn…holt sem se zase jednou fest utal…sm15..kazdopadne lajna s h i t….pojedu radej ve stejny den do Blavy na Prydze…to bude asi lepsi…..

btw, muze mi nekdo objasnit proc UM konci se Sasazu?..co se prihodilo?

lol, já to říkal, že za ty prachy tam budou lítat balónama sm15

Sicky
    Člen

BTW na webu UM a TM stále žádné info. Asi propustili webmastera, když je ta kríze. sm15

Sicky
    Člen

Na to, že to je TM je to hodně slabá lajna. Už je mi jasné, proč ji nezveřejnili v červnu, jak původně avizovali. Nechali nás ještě celé 2 měsíce kupovat lístky a debatovat o tom, kdo všechno by mohl přijet. sm0
    No nic, ale stejně pojedu, jako vždycky. Po těch letech už je to taková tradice…

2Sexy
    Člen

Ty vole.. tak tady se neco nepovedlo… kam se to hrabe na Machac… Asi me Machac zmlsal, protoze tohle je pro me zklamani… I tak pujdu, kdyz uz jsem si koupil nejlevnejsi ticket.
    A kde je ten Push? Asi nejlepsi z lineupu je Markus, kterej byl vzdycky na akci number 1, ale porad dokola jedno jmeno uz je prehnany… Jediny pozitivum je Gareth, ale jinak teda slaby..

seven
    Účastník

Tvl. co to je?sm7 Njn tak snad aspoň dobře zahrajou

sheppi
    Člen

já teda nechápu proč byla na unitedmusic.cz teda ta anketa, když Menno a Sander měli nejmíň sm15

deivis
    Člen

[quote nexxie]tak ted uz jen doufam ze Callaghana treba priveze Deivis..[/quote]

ot..

deivis ee.. nechystám se ho dovézt.. už jsem ho tu jednou měl i když JOC by velmi rád 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.