TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 1,020)
  • Autor
    milan
    Člen

Moc se nepředali, ale budiž…
    Jenom přemýšlím jestli si vzít dovolenou nebo ne. 14.11 mám denní a 15.11 noční. volno jako na potvoru 12,13 a 16,16 sm0

seth82
    Člen

Ja som nadmieru spokojny. De Jong ma este nikdy nesklamal a vzdy sa na neho tesim, Emery ma potesil live uz 2x, taktiez zahral skvele (hoci je pravda, ze okrem Global Gatheringu som ich oboch doteraz videl iba v kluboch, co ale neznamena, ze tam zahrali zle, prave naopak), Schulz taktiez ok, vsetci doteraz spominani hraju aj moje oblubene “spievanky“, ktore tu zopar ludi tak strasne nema rado, no a SvD ma rozvicil na sensation, Ottavianni uvidime, minuly rok sa mi celkom pacil a o SANovi toho teda vela neviem, ale uz mam pripravene nejake tie hudobniny 🙂 Takze ja sa tesim a som rad, ze tam napriklad nebude taky Armin…

nexxie
    Člen

do …….. co zase ten ……… Doorn, ho nechci ani slyset natoz videt! A zase Ottaviani? Me teda dost ……… UM !
    S tou anketou, oni asi chteli pozvat Eddieho i Mika, ale v CR jim je nekdo uz vyfouknul tak zbyli jen tihle dva..
    Me zase vytocili..

A kde sou ty upliftovy radovanky co tady nekdo psal ze budou..? KMA 🙂

pokoko
    Člen

To je originální lajna jak cypsm17 Zvažoval jsem že bych jel, ale s tady tou lajnou ani za chuja

Markůůůůůůůůůůůůůs, yeah!!!

Anonymní uživatel
    Host

armina do slováče 🙂

K1aptcha
    Člen

mě by zas zajímalo, kde je ten Push, když padl v té Olomouci nebo kde to tehdá měl být, a byl kvůli jiné párty odvolán…

jinak ten line-up je prostě maximálně tak polovoční oproti Mácháči sm6

Dolikus1
    Člen

[quote hectic]no hlavne ze pro ne byla stezejni ta anketa...... tak priste at maj push a eddie nejmin hlasu a budou na transmission

edit: Dolikus sm13[/quote]

já sem asi uplně blbej…sm12

Anonymní uživatel
    Host

V Sasazu skončili komplet.. Jinak dle mě lineup na tuto akci hodně hodně chudý.. čekal jsem osobně více na to kolik s tím bylo taností. každej dj dalo by se říct lehce pro klubovku zabookovatelný. na akci tohoto typu je to fest slabé..

kameja
    Člen

ja su spokojenej tedasm3

hectic
    Člen

no hlavne ze pro ne byla stezejni ta anketa…… tak priste at maj push a eddie nejmin hlasu a budou na transmission

edit: Dolikus sm13

Dolikus1
    Člen

Každopádně dva z ankety,co měli nejmín hlasů tam jsou:))))

Klapča: by mě spíš zajímalo, kde se akce s Arminem bude konat, když tam píšou že Pure tenhle rok už ne a hlavně ne v SaSaZu:)

Sunrise
    Člen

Tak toho Sandera si mohli odpustit…jinak to není nejhorší, ale ani nejlepší…na to, že si dávali tak na čas, jsem myslela, že to bude lepší…

hoky
    Člen

no tak tahákem by byl Emery ale týden na to apokalypsa takže tentokrát taky vynechávám

Anonymní uživatel
    Host

Line up Transmission 2009

Markus Schulz
    Sander van Doorn
    Menno de Jong
    Gareth Emery
    Giuseppe Ottaviani Live!
    San
    Vision Impossible Live!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.