TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 1,020)
  • Autor
    eldee
    Člen

no tak ale ku.a uz…. ja sice tusim Johna a Pushaka…ale proste to chci videt cerny na bilymsm2

milan
    Člen

Nebo si to nechají jako překvapení do poslední chvilkysm0
    Aby zase nebyl Schulz s Burákem…

nexxie
    Člen

Honzin : sice to protahujou a loni uz byl lineup znamej davno, ale na SW to bylo taky zverejneny 2 mesice predem..

deivis
    Člen

Tak nevím sledovat zde 15 stejných lidí skrz lineup mě nepřijde jako moc výživné a všeříkající.

DomManiac
    Člen

tak ven s tim uz:-)

vanillka87
    Člen

Jako klasika, jsem zvědavá, jestli dneska zveřejní ty jména jak psali na fcbooku, ale vsadím se, že ne….sm6

Honzin
    Člen

nic proti, ale do akce skoro dva mesice, a nevedet na co ze to mam listek bych asi byl jak ne trni. Ale co stejnak to bude uz zase kolotoc tech samych ohranych jmen…

nexxie
    Člen

ondrab : to je pravda no

ondrab
    Člen

jako Armin je tutovka…kdo jinej z Megastar by tam byl, aby dotahl co nejvic lidi??..Dyk miva svoje vlastni akce, Testa dela konkurence, Ferry tam uz byl dvakrat po sobe…navic Armin tady nebyl skoro rok…to je naprosta tutovka…a pokud UM sleduje deni a ohlasy fanousku, jakoze sleduje, tak druha tutovka je JOC…minulej live act a anketa na webu zase nahrava do karet Push live….dost mozna by tam mohl byt i ten Menno co je v ankete…prece jen lidi ho tady maji hodne radi…

nexxie
    Člen

[quote kreeki]jj, Polák rozjížděl slušnou diskotéku, zato San na TM4 byl zázrak sm5 Teď už asi nemá cenu spekulovat, když to bude zejtra nejspíš venku (jen prosím né ten armin, na TM jsem zvyklej že mám svůj prostor a nechci se tam načkat s hromadou kšiltovek sm6)[/quote]

to me taky stve.. na jednu stranu bych si tam Armina hodne moc pral, ale kdyz si zase vzpomenu na tu vanocni party ve slovaci a na ty polonahy zfetly tejpky co vrazeli do vseho kolem sebe a ani nevrteli do rytmu, tak to bych nechtel zazit znova..

sheppi
    Člen

[quote Coldharbour Recordings]to je jistý?[/quote]

[u]už to tu někdo psal[/u]
    z FB United Music: „Line up will be announced within days… hopefully by Wednesday next week (i.e. 2.9.2009)…“

[quote sheppi]zítra má být oficiálně známý lineup, tak jsem celkem zvědavý, jestli měl ten člověk, co mi tehdy říkal ta jména pravdu sm3[/quote]
    to je jistý?

kreeki
    Člen

jj, Polák rozjížděl slušnou diskotéku, zato San na TM4 byl zázrak sm5 Teď už asi nemá cenu spekulovat, když to bude zejtra nejspíš venku (jen prosím né ten armin, na TM jsem zvyklej že mám svůj prostor a nechci se tam načkat s hromadou kšiltovek sm6)

sheppi
    Člen

zítra má být oficiálně známý lineup, tak jsem celkem zvědavý, jestli měl ten člověk, co mi tehdy říkal ta jména pravdu sm3

nexxie
    Člen

Noski : nevim kde ty 100% informace vidis.. tohle sou vsechno jen spekulace

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.