[quote Sicky]Muffe, kdybys někdy zkusil podnikat, jako já, tak bys věděl, že cílem každé firmy je vytvářet zisk (pokud se ovšem nejedná o charitu, jak jsem psal výše).
Kromě toho, já jsem, na rozdíl od tebe, pořádal alespoň lokální akce. A můžu ti říct, že to je neskutečný stres, udržet všechno pod kontrolou, tak aby to klaplo, protože když přijde den D, už nemůžeš vzít nic zpátky. A když se něco nepovede, skončíš s ostudou a lidi na fórech, jako je toto tě rozmetají.
Když srovnám to, co jsem dělal já s tím, co dělá UM, je to jako bych srovnával základku s vysokou školou. Já jsem absolvoval tu základku a bylo to hodně náročné (i psychicky), proto si nedokážu představit, že by to někdo dělal na takovém levelu jako UM čistě pro zábavu nebo pro dobrý pocit, že se lidi baví. Taková motivace ti prostě nevystačí.
Nejedna agentura už u nás zkrachovala. A ty co přežily (UM, PinkDot ...), dokázaly, že umí být ziskové. To je alespoň můj názor. A taky poslední příspěvek na toto téma.
Tak už zítra. Mejdan roku!!! sm0[/quote]
Sicky: ja taky poradam akce… lokalni, ale je sakra rozdil jestli to poradas v dobre vybavenem klubu nebo jestli si ho musis vybavit technikou sam kdy pak do pronajmu techniky nalejes nemale penize. Musis byt asi hodne slepy jestli si myslis ze ty halovky dela UM pro prachy a ze na tom vydelavaji. Sam Kucera rikal ze z TM buduje znacku, se kterou by mohl cestovat potom po evrope jako tomu je se Sensation. Akce potrebuje mit prvni poradne jmeno aby na ni lidi chodili. Na prachy maji ty klubove akce (PureXXL, Pure, We Love Markus Schulz apod…). Takova agentura co si myslela ze se v halovkach toci nemale zisky tady uz byla (ClearVision). Jejich Amazing City nebylo spatne, ale co pak asi agenture chybelo, kdyz lidi meli zhruba stejne jako na prvnich Transmission akorat nemeli toho milionoveho sponzora. Preci jen PRE si ty prachy ziska od lidi zpatky jinde 🙂
to M1: a jeste je k tomu pripocist letenky (tihle asi budou chtit mozna i 1 tridu, a hotel, taxi, ochranku apod…)