TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 496. až 510. (celkem z 1,020)
  • Autor
    Zochi
    Člen

Sunrise: Já zase pamatuju na Poláky sm3

K1aptcha: 2 tracky na začátek z těch 7 byly našláplý sm2

01. Rank 1 vs. Jochen Miller – And Then… (Rank 1´s Trance Mix)
    03. Cosmic Gate – Analog Feel (Rank 1’s Digital Re-Harsh)

K1aptcha
    Člen

Rankáči že to řezali? sm10

Sunrise
    Člen

Každý to vidí samozřejmě jinak, ale co se týče mě, tak po loňské návštěvě mě TMko nadchlo na tolik, že to je pro mě srdcová akce…Je to především kvůli atmosféře správné halovky, pravda kvalita zvuku nic moc, ale dj’s nebyli nejhorší – Giuseppe podal velmi energický set, Markus mě chvilkama rozsekával, Ferry nic moc, Rank 1 – dost krátký, ale docela to řezali, Aly & Fila – sladké a pohodové zakončení…sm3
    Jinak bych chtěla podotknout, že právě na TM chodí partypeople z různých koutů Evropy…nikdy nezapomenu na super skupinku asi 8 lidí ze Španělska, dál Maďaři a určitě spusta jiných cizinců…

abych byl upřímnej, tak mě nepotěšilo skoro nic. Giuseppe zahrál asi jako jedinej v pohodě, ale Markus a Ferry totální nuda, Rank 1 přímo otřes – se zpožděním, vystoupení kratší a ještě stálo za prd… a alíci to už jaksi nezachránili. a to, že bylo v pohodě nějaký intro – tak to akci fakt nedělá… nemluvim o šatnách a o řadě pošahanejch lidí. od loňské TM mi doktor diagnostikoval demofobii a zakázal mi chodit na halovky sm11

pokud jste na halovce nikdy nebyli, lákaj vás jména a máte dostatek prachů, tak tam jděte, určitě budete nadšený. no a kdo tam byl, tak už má každej svou představu, že…

Bartoldy
    Účastník

je mi smutno po precteni teto stranky… paradni diskuze… co takhle napsat – co by Vas potesilo, nebo by na akci nemuselo byt….
    Nebo vzpomenout na posledni TM… napr. intro pred RANK 1 bylo uchvatny…. Simonova hudba + VI = genialita

Sunrise
    Člen

Czech smejd: ne v poho, nemyslela jsem nikoho konkrétně, jenom jsem chtěla upozornit na to, aby se to tady nezvrhlo z Transmission na Pure s Davidem Guettou…sm4 Dík za pochopení…

to Sunrise: jestli to je mířený na mě, tak snad jsem nic tak špatnýho neřekl, nebo snad patříš taky k UM a bereš to osobně?! a sry, že Ti zasírám topic, příště se polepšim…. sm4

milan
    Člen

sunrise – Jenom na deseti stránkách?sm0

Sunrise
    Člen

Hellman: Dobroš, já to chápu, ale některý lidi by se stejně měli drobet krotit…Zasejc se tady nechci hádat dalších deset stránek…sm0

ondrab
    Člen

[quote Zochi]Czech smejd: Lidi na posledním místě? LOL! Lidi právě tohle chtěj.[/quote]

presne tak…a prave proto UM dela to co dela…oni v tom proste podnikaji…a pro kazdyho podnikatele je priorita zisk…hotovo..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

sunrise: já nechci nějak rozumovat, ale o takovýhle akci na foru na něco kloudnýho nenarazíš skoro nikdy, od toho je oficiální web.. naopak se z takovejhle diskuzí dozvíš sem tam lehce zákulisní věci.. z pohledu moderátora to nemá cenu dirigovat, protože jinak by tu bylo akorát komentáře typu „hurá, už jen týden, těšim se na šulcíka“ a to teda zlatej offtopic oproti tomu 😉

Sunrise
    Člen

Kuchtajz: tak si založte topic s názvem ‚UM‘ a pište si tam ty svoje rozumy…nedělám to kvůli sobě, ale kvůli ostatním, páč když se chce někdo dozvědět něco o TM, tak se tady musí hrabat ve 13 stránkách a stejně v podstatě na nic kloudnýho nenarazí…

kuchtajz
    Člen

[quote Sunrise]Heeej lidi tohle se už tady řešilo asi stokrát...sm7

Kdyby tohle nebyl můj topic, ani by mi to nevadilo...ale byli byste tak HODNÝ a psali sem k tématu??? DĚKUJU...Snad toho po vás nechci tolik...[/quote]

sm13

To že tu založíš topič ještě neznamená že nám budeš říkat co tu máme psát,řešíme UM,agenturu co pořádá Transmision,takže se vlastně držíme tématu

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jak miniklubovka? 😀 retro je už spíš malinká hala

2Sexy
    Člen

Czech Smejd: Co takhle Smichoff Summer Afterparty v roce 2007? Tam byl snad vstup 300 a vystoupili tam do ty doby v Česku neokoukany jmena – Ottaviani, Cosmic Gate, Bates. Bohuzel to byla asi posledni paradni mini-klubovka v podani UM sm7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 496. až 510. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.