TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 1,020)
  • Autor
    Sunrise
    Člen

Heeej lidi tohle se už tady řešilo asi stokrát…sm7

Kdyby tohle nebyl můj topic, ani by mi to nevadilo…ale byli byste tak HODNÝ a psali sem k tématu??? DĚKUJU…Snad toho po vás nechci tolik…

to Zochi: no a o tom to právě je. akce dělaný pro masy, kdy cenu vstupenky si můžu nasadit vysoko jak chci, protože vim, že lidi to za to jméno daj. ještě jsem neviděl, aby UM udělala menší klubovku se zajímavýma, neokoukanýma jménama, kde sice přijde míň party people, ale zase potěší ty, co maj Schluze, Corstena a další už plný zuby. Ze začátku jsem jim fandil, ale je to pořád jedno a to samý…

nexxie
    Člen

Zochi : je to tak no.. ale aspon ze ne vsichni 🙂

kazdopadne sme zase offtopic.. TM si takovouhle debatu nezaslouzi 🙂

Zochi
    Člen

Czech smejd: Lidi na posledním místě? LOL! Lidi právě tohle chtěj.

je mi to u zadku, na Pure ani na Mácháč nepujdu… ale je aspoň vidět, že lidi jsou až na posledním místě. jde předně o prachy, o nic jinýho… ještě budem rádi vzpomínat na dobrý akce, až tu bude na výběr z monopolu UM buď Corsten nebo Schulz… sm6

ondrab
    Člen

[quote deivis]Pure s Guettou proti Tiestovi může udělat jen extrémní debil..[/quote]

ver tomu, ze by bylo Sasazu narvany po strop 😉

ondrab
    Člen

nulda rulezzzsm15

Gizmo
    Člen

[quote deivis]Pure s Guettou proti Tiestovi může udělat jen extrémní debil..[/quote]

hurá do toho … a já dám proti tomu pivo ve slušný hospodě nebo třebas ten tady dohadovanej poker – ten večer by totiž mělo volno strašně moc lidí :))) a třeba by se urodil i slušnej after sm11

Jinak vážně ??? no mám dojem, že spoustu lidí by to asi mrzelo, ale obě akce by měli návštěvu hraničící s „plnym domem“ … bohužel pro jiné akce je taková doba …

Anonymní uživatel
    Host

tak ja kdybych si mel vybrat mezi tiestem v cr a guettou v cr,bez vahani volim guettu.jak uz sem psal jinde.to ze house interprety vetsina odsud zna jen z radii a jen ty jejich velke hity,neznamena ze cely dve hodiny bude hrat „pop“.slyseli ste nekdy jeho porad fuck me im famous?hraje tam porad komerci?to ze guetta na pure bude rikal kucera zacatkem roku v jednom rozhovoru pro ct.jinak ne vim jestli byl s reklamou prvni machac nebo ss,ja sem se prvni dozvedel o machaci,ptze nam jeste v aratislave shah rikal ze tam bude.

Ja sem nenapsal že na Mácháči ta reklama nebude, já napsal že to spíš zveřejní [b]UŽ[/b] na Prague Summer Session který bude o den dřív než Mácháč.
    To je logičtější ne? sm4

Nulda
    Účastník

já bych vyrazil někam na dydžinu a měl bych je tam oba a skoro zadarmo sm15

Dexx
    Člen

Hmm. 🙂 Asi bych šel na Pure. sm2

Sunrise
    Člen

Proboha lidi, co tady zas řešíte??? Ještě se tady hádejte, kdo na co viděl reklamu jako první…mno neeee, kam ten svět zpěje…

A co vám vadí na tom, že by byl Guetta na Pure? Za prví to ještě není daný oficiálně a za druhý snad chodit nemusíte, ne? Nebo vás snad někdo nutí? Pro mě za mě, at si UM dělaj co chtěj a nebo když jste tak chytrý založte si vlastní agenturu a uvidíme jak se tady dlouho udržíte…možná to tak nevypadá, ale není to tak jednoduchý jak se zdá…ale těžko to někomu vysvětlovat…

K1aptcha
    Člen

onndrab: můžeme si nepřijít? sm2

ondrab
    Člen

nexxie:ja osobne videl prvne reklamu na machac…i o shahovi sem vedel driv nez o Prague session…ale i kdyby to bylo naopak, nic to nemeni na tom, ze jdou proti sobe…

a samozrejme, ze Guetta bude na Pure…a proc? protoze se to rovna plnymu klubu(mnohem vic nez bylo na Dyka), coz se rovna velkymu vydelku…UM to dela velice dobre a chytre…a komu se to nelibi, tak vite co si muzete 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.