TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 646. až 660. (celkem z 1,020)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

Jeste jich je cca 100 za tu nejlevnejsi cenu.

Tecko
    Člen

kupoval ted nekdo posledne listky?jsou jeste levnejsi nebo uz je prvnich 1000pryc

kreeki
    Člen

remix k StarStruck je dost dobrej, ale vim že tenhle druh trancu tu dost lidem nevoní (viz zdejší názory na Memories), ale já proti tomu nic nemam, ba naopak, na party značnej masakeeer sm4

K1aptcha
    Člen

ale byl by komerční, vždyť ta melodie, to je jak handz-up (v dobrém – paří se na to hezkysm3)
    ten remix na BeGold je to samé v bledě modrém ne? sm2
    sakra to je OTčko Lukine! sm0

Lukin_
    Člen

Třeba jeho poslední remix pro Ben Golda je geniálnísm5

nexxie
    Člen

kreeki : Lost Connection byl proste jeden z nejlepsich a nejoblibenejsich tracku.. a vubec nebyl komercni – to z neho udelali Armin a Markus kteri z toho udelali mashupy
    a hrali (hrajou) je v jejich kazdym setu.. jen diky nim si porad kdyz to slysis rikas ‚proboha uz zase tahle pakarna..‘

podobnej pripad jako chakalaka

kreeki
    Člen

Binary: jejda, sorry, nějak jsem se překouk, mluvil jsem o Stenbergovi jak jsi poznal…

jinak jak posloucham na youtube tak to byl ještě ten klasickej techtrance, líbí se mi to, i když Lost Connection je taky dost návyková (sice strašně komerční, ale to k tomu asi dnes už patří sm6)

Binary
    Člen

kreeki: Enhancer je Stenberg, ne?
    Mluvim o Millerovi – sežeň si věci jako Vanity, India, Chromatic.. to byla ještě kvalitka

kreeki
    Člen

Hmm, já znám jenom toho millera dneška, od Enhanceru dál, a to si nemyslim že by byla nějaká strašná hrůza sm6

Binary
    Člen

Miller vydal poslední solidní věc v roce 2006, od té doby produkuje shit, což ho zřejmě vyneslo na ten „vrchol“.

kreeki
    Člen

nexxie: o Alíky byl velkej zájem ze strany lidí a oni umí dělat show, na Millera prostě lidi nepřitáhneš.. ale jak řikam, já jsme všema dvaceti pro něj sm4

nexxie
    Člen

kreeki : to co pises s millerem je imho blbost.. loni sem dovezli AaF a to byli na ty nejznamejsi strane sceny trancu tak rok a pul max..

Lukin_
    Člen

Climate byl pro mě poslední posluchatelný počin 🙂

kreeki
    Člen

Memories byl krok vedle, ale na enhancer či remixy pro woodse či k monkey forest rád vzpomínám..

Lukin_
    Člen

Stenberg kdysi dělal parádni techy sound teď dělá děsné sračky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 646. až 660. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.