TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 661. až 675. (celkem z 1,020)
  • Autor
    kreeki
    Člen

Lukin_ +1, já ho mam teď taky hrozně rád, každopádně je to novej vítr do plachet techtrancu, kterej začal spolu s klasickym trancem upadat (Woods, Marco V apod.). Ještě bych přihodil Jonase Stenberga ale to je prostě úplně někde jinde než kde jsou zájmy promotérů dnes.

Lukin_
    Člen

Kreeki: Tak ono tohle je věc názoru a dá se o tom hodně dlouho a zajimavě pokecat. Ale já jen napsal koho bych rád slyšel a právě proto mě mrzí že Jochen je hodně podcenovaný a nikdo po něm ani neštěkne 🙁

kreeki
    Člen

Lukin_: to mám přesně na mysli.. kučera vozí tradiční jména co přitáhnou lidi, když si uvědomíš že klubovky a akce jinejch promotérskejch agentur hromadně zanikaj, tak nám zbývá právě jen um když to přeženu.. pro kučeru bude tohle jméno zajímavé až tak za další dva roky pokud bude stále na vrcholu, v UM se z principu moc neexperimentuje protože na tomhle jméně nepostaví kampaň (narozdíl od experimentů jako Lawrence apod.).. můj názor

Jinak co se týče Fleminga tak jsem od něj nic neslyšel (jako z produkce či setů), ale zatím jen chválu (Flash a Kytárka hlavně sm0)

Lukin_
    Člen

Kreeki: Cože prosím? Nová generace jmen?sm15 Miller je na scéně řadu let ale až poslední rok/dva se dostal nahoru.

Sonique: Ber to s rezervou. Někdo ho má rád a ocenil by ho zde a někdo ne.

Ad Fleming já bych ho Romane třeba také nebral sm4

Roman
    Člen

Sonique: nj tak ale mě už ta halovky zase tak neberou, abych celej večer čekal, než si odehrajou to svoje zde chtění DJs, který mě z valný většiny nezajmaj…takže když už Fleming (nejlíp 0.0db live act), tak na samostatný a hlavně žánrově odpovídající akci 🙂

Sonique
    Člen

Lepší něco než nic ne? Přišel bych si zapařit nevnímaje okolí, na všechno ostatní bych se víš co……

Roman
    Člen

tak to sem asi jedinej, kdo by teda zrovna na takový juchárně, jako je Transmission, toho Fleminga aspol nechtěl…

Sonique
    Člen

Cože taková nuďárna? Tyhle pseudo techy mně lezou krkem sm13

Hovnó Human Blue Live Act a domů lezu po čtyřech sm2. Neuskutečnitelnej sen na takový akci sm6

Zrovinka namátkově jedu:

Human blue – Motionrun
    Human Blue – Rollercoaster
    Human Blue – A La Carte

kreeki
    Člen

Lukin_: bohužel tohle je ta nová generace jmen, která prožívá teď boom, ty jentak brzo u nás neuvidíme, ale časem co není může být sm4

Lukin_
    Člen

Kdyby byl [b]Jochen Miller[/b] tak se neznám!! sm5

Flash2001
    Účastník

S Flemingem souhlasim, taky bych ho tu dost rad slysel. Ale mam obavu, ze stejne nebude.

Sonique
    Člen

[quote Felipe]Snad by to naplnilo i neco z podtextu tohoto dilu...[/quote]

To máš rešt sm3

beyond infinity: proč by nemohl bejt Fleming, když byl Lawrence? Obávám se, Fleming a Push v line-upu, že bych se mušel mrknout sm14

Anysa
    Člen

No rozhodně si tím nijak nepomůžou, když budou zveřejnění protahovat. Letos si opravdu chci na lineup počkat, než koupím nebo zda-li koupím 🙂

Doper
    Člen

2 Anysa: cos čekala sm3?

Anysa
    Člen

Sakra, to než zveřejní line-up, tak budou dražší lístkysm19sm6

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 661. až 675. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.