TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 676. až 690. (celkem z 1,020)
  • Autor
    jack007
    Člen

no ja nevim, Push dost casto hrajou z playbacku a to je des

milan
    Člen

A proč by tam nemohl být Eddie i Push live? Mě by to vůbec nevadilo…

Taky jsem kliknul na Push, přece jen to livko by mě zajímalo, i když nevím jestli by to stačilo na to abych tam šel… Jinak Halliwell by se mi taky líbil.

Felipe: Tvoje vize se mi zamlouvá, ovšem obávám se že toto není hudba pro masy…

nexxie
    Člen

ja hlasoval pro eddieho.. prece jenom myslim ze jeho set by mi utkvel hloubejc v pameti nez pushe.

SHP
    Člen

Felipe: Řekni zdroj! sm0

Freezer: Czechtekk?

Felipe
    Člen

Na zaver by mohli zahrat [b]John 00 Fleming[/b] nebo [b]Whirloop[/b] a dalsi jim pribuzni… lehce psy/tech-trance s energickym tranzujicim trance, na zaver progressive-morning-psytrance-trance, k tomu show od [url=http://www.argolla.net]Argolla crew[/url] … Transmission accomplished!
    Snad by to naplnilo i neco z podtextu tohoto dilu…

Lukin_
    Člen

A je to venkusm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hlasoval jsem překvapivě taky pro Push 🙂 i když ten je podle mě už naprosto jistej…co jsem tak zjišťoval, tak Push live na Bubbles bylo zrušeno z důvodu, že Push vystoupí na jiném CZ eventu…na jakém asi 🙂

mareno
    Člen

[quote Sonique]Ta anketa je pro srandu......[/quote]

Tak je asi zřejmý, že její výsledky už line-up neovlivní. Ale věřím, že min. jedno jméno z ní na TM bude.

Dexx
    Člen

[quote Sonique]Ta anketa je pro srandu......[/quote]
    +1

kreeki
    Člen

Nevim, mě vždycky nejvíc k srdci přirostlo Strange World, to bych si rád vychutnal live, hlasivky by byly v háji sm0

mareno
    Člen

PUSH – Universal nation live! http://www.youtube.com/watch?v=xVR1dgDecM4

Sonique
    Člen

Ta anketa je pro srandu……

*Marty*
    Člen

Taková to podobná anketa už jednou před TM byla, myslim, že to byla TM3 a opravdu, ATB, který dostal nejvíce hlasů v line-upu byl 🙂 Takže anketa určitě jen tak pro srandu není. Jinak doufám taky v Push Live 🙂

inferno
    Člen

Push LIVE na Trance Energy 06 bylo jedno z nejlepších trance vystoupení, co jsem kdy zažil… divím se, že hrajou tak málo

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 676. až 690. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.