TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 1,020)
  • Autor
    seven
    Účastník

dal jsem hlas Push, takový Universal nation v original mixu, živě, by mě docela rozsekalo sm5

mareno
    Člen

[quote ondrab]no takze ta anketa vicemnne potvrzuje, ze letos bude Push live[/quote]

Je víc než pravděpodobný, že tam jedno liveko bude, takže Push vidím velmi reálně. Myslím, že ani moc lidí by nemělo námitky.

ondrab
    Člen

no takze ta anketa vicemnne potvrzuje, ze letos bude Push live

Sunrise
    Člen

Noski: Nevim vid, co mají United Music v úmyslu…sm3 Ale i kdyby měl nejvíc hlasů třeba Sander (nedej bože), tak pochybuju, že by ho tam hned dali…tahle anketa má hodnotu asi jako třeba po uveřejnění linu-pu: „Na jakou hvězdu se na TM nejvíce těšíte?“ O nic nejde, myslim, že se nemusíme ničeho bát…

Noski
    Člen

Sunrise: Takže říkáš, že ta anketa tam je ze srandy?:)

Anonymní uživatel
    Host

2Gizmo: Eddie ze patri do klubu jo? 🙂

Sunrise
    Člen

A myslíte si, že tohle hlasování nějak ovlivní line-up, když ted je prý téměř kompletní??? Někdo z nich tam nejspíš bude, ale určitě by to nějak radikálně neovlivnilo…

Gizmo
    Člen

Hlavně ne Eddieho – ten patří do klubu !!!

add cena inu kde není konkurence existuje diktát ceny …

Flash2001
    Účastník

Hlasoval jsem pro Push Live, tak snad to pomůže. Ale ani Eddie nebo Menno by nebyli až tak k zahození. Sandera jsem měl rád dřív, ale v poslední době mě moc nebaví.

Doper
    Člen

Taky bych nejradši Pushaka sm5! Eddie s Mennem by ale taky nebyli k zahození sm5!

2Sexy
    Člen

Hlavne nevolte Sandera…. Push Live pls!

Nulda
    Účastník

Push a Eddie by byla kvalitka, Sander nuda – na SW zklamani a Menno mi nic nerika.

mareno
    Člen

Tak jako Push liveko by mně vůbec nevadilo. Menno – Sander, nejspíš tu asi jeden z nich bude. Hallivell jako rozsek mazec konec by nebyl nejhorší…
    Takže do toho stoprocentrní jistota Schulz a potom věřím v Armina, jak už jsem dříve psal – no a máme to komlet sm0

K1aptcha
    Člen

hraje Sander ještě vůbec trance?

Lukin_
    Člen

SVD bude v září ve Fabricu. By bylo už fakt moc kdyby tu byl ještě na TMsm12.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.