TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 721. až 735. (celkem z 1,020)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Tak už je lupen doma sm5

Zochi
    Člen

Aha, to jsem nevěděl. Já to vždycky zarezervoval na netu a pak přišel s tim kódem do trafiky.
    Tak už asi vyrážim se 7 kilama v kapse sm3

Stoupa
    Účastník

K1aptcha: Áha, tak daleko už mi paměť nesahá sm3

Anonymní uživatel
    Host

Tak lístky jsou již doma! 🙂
    Ohledně těch cen – si myslím ze to je dobrá cena (za posledni dobu). Ono Tiesto 890,- taky zadna slava. A minuly tok transmission za 880,- nejlevnějsi a byla to parada! Tak ze ja jsem spokojeny. (neni to jako na T2 za 395,-) Jsem zvedavy na LIne-up! Hrozně moc!
    A téma Transmission taky vypadá hodně zajímavě! .:-))

K1aptcha
    Člen

Stoupa: ale TM4 taky měla bejt v T-Mobile… pak jí přesunuli sm4 tak to bylo myšleno

Stoupa
    Účastník

nexxie: TM4 už byla v kyslíku… v T-Mobilce byla naposledy trojka

Anonymní uživatel
    Host

[quote Ocho]tento rok by som uz vazne chcel ist a ak to financie dovolia tak pojdem...
    inak ja by som si lineup zelal nejak takto:
    Arnej
    Sied van Riel
    Ronski Speed
    John O Callaghan
    Sebastian Brandt(alebo Kandi)

a lietal by som tam cely vecer :D[/quote]

A za toto bys dal takovej balík pěněz..? Fakt občas nechápu..

nexxie
    Člen

jj TM 4 za 330, pak za 440 a nakonec 550 v tehdejsim Tmobilu 🙂 par tejdnu na to to bylo vsechno jinac 😀

SHP
    Člen

Já pamatuju Transmission za 330 Kč. sm0 Ale to měla být na Spartě.

nexxie
    Člen

K1aptcha : mas pravdu ze to bylo trosku prehnany ale jen sem chtel rict ze oproti Puru nebo SW je to porad prijatelna cena..
    v dobe kdy vsechno rok od roku zdrazuje..

andre
    Člen

tak to jsou docela brutální pálky za lupení, to budou mít překupníci asi zas žně….

dukelak
    Člen

je to předražený, ale 1x do roka se hřešit může a TM mě pořád baví, idu sm2

K1aptcha
    Člen

nexxie: 690 a zadarmo, tos trochu přehnal sm2
    a nevim no, ale za osmihodinovou párty dávat víc než 500 korun už u mě hraničí spíš s plýtváním penězi, ale jen chci teda podotknout, že je to čistě subjektivní sm3
    a jedna ekonomická poučka: neviditelná ruka trhu je všemocná sm15

nexxie
    Člen

K1aptcha : nevim co se ti na cene nezda.. podle me je to porad bombovy.. kdyz to porovnas treba s purama nebo sensation tak tech 690 je porad zadarmo!

a s tim zvukem bych to tak cerne nevidel.. na minuly tm hodne zalezelo kdes byl.. dole vepredu to bylo fajn ale vic vzadu se to uz triskalo

sompet
    Člen

No bylo na čase pánové…snad se zase celková show posune o kousek výš než předchozí díl a tentokráte by to už chtělo pořádný zvuk, protože na poslední transmissi byl zvuk asi nejhorší, co na podobných parties pamatuju.

A taky nějak nechápů, jak se někteří diví cenám vstupenek. Podle mě je to adekvátní tomu, jakou party Transmisse nabízí. Ti co jsou chytří, tak si to koupí v předprodeji za levno a počkají na lajnu, pak max. lístek prodají, je to velmi jednoduché. Ale stejně si myslím, že většina tam nakonec pujde, aby mohla psát, jaká to byla nuda atd…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 721. až 735. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.