TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 736. až 750. (celkem z 1,020)
  • Autor
    Dolikus1
    Člen

Zochi: u terminálu už ho zejtra koupíš…nepotřebuješ k tomu net,ID akce už je,takže není problémsm3

jinak já počkám až na lajnu…

Zochi
    Člen

Zejtra si to koupíte asi těžko sm2 : Rezervace vstupenek na internetu od [b]27.[/b] června do 12. listopadu 2009.

K1aptcha
    Člen

za takovouhle částku tam fakt tentokrát nejdu, minule jsem se docela dost nudil, jak to bylo nerozjetý; sice možná změnim názor, ale to nevim, kdo by musel bejt v line-upu, aby mě to tam nalákalo… chápu, že maj náklady na show, DJs, arénu, ale co je moc… navíc když nemam jistotu, že bych tam zapařil víc než třeba… doma sm0 reprodukovanou hudbu mam i tam sm4

zruda
    Člen

No pokud by brali ohled na výsledek ankety, nebylo by to zlé 🙂 Menno de Jong nebo PUSH live. Akorát letos nebudu, budu na služebce ve Švýcarsku 🙁

M1chl
    Člen

Tak mě by uplně nevadilo:
    Bryan Kearney
    Gareth Emery
    Markus Schulz
    Above and Beyond
    Pascal Feliz
    Tohle by asi jako line-up dohromady nešlo, ale kdyby tam kromě Markuse bylo ještě jedno jméno z toho seznamu, nezlobil bych se : )

scorn
    Člen

A co jste čekali, když lístek na pure stojí 750kč? To bylo jasný, že cena na TM bude začínat taky kolem týhle ceny. Ale je to škoda, pamatuju jak jsem šel na TM za 300kč. Toho už se asi nedočkáme

Anonymní uživatel
    Neaktivní

chápu, že um dělá transmission trochu jako českou sensation, udělali tomu jméno a nastavili laťku i s cenou proklatě vysoko.. ale podle mě tohle trochu přepískli, ono se to teda tak jako tak bude prodávat velice slušně, ale transmission naprosto postrádá atmosféru parties, který se vyprodávaj i před oznámenim lineupu

to tam budou chtít lítat balónem či co?! ta cena je pěkně drsná. nebudu dávat takový kačky za něco, když ani nevim, kdo tam bude. Pokud by to mělo bejt něco podobnýho jako loni, tak to jsou vyhozený kačky do luftu. Podle ceny vstupenky tipuju, že se tam určitě objeví buď Armin nebo PvD. A pokud ne, tak se UM asi pos*** … sm6

sheppi
    Člen

loni to začínalo na 550,- i když pravda, že to tak stálo jenom první den…letos prvních 1000 kusů za 690,- což podle mě bude stejně taky za ten den pryč

nevím no, počkám si na lineup a pak uvidím, přece jenom cesta do Prahy mě vyjde skoro na stejný peníze jak lupen, takže když už, tak ať to stojí za to sm3

Sunrise
    Člen

Je to dost drahý oproti předešlým vydáním, i ta první vlna…ale věřím, že se najde dost takových bláznů jako já, že by za to dali cokoliv…sm6

A za tu cenu se na to já možná i vyprdnu…. sm3

Chelseaplayer
    Účastník

Taky valim koupit listky hned zajtra…

konečněěěěěě…zejtra letim pro lupení sm0

Sunrise
    Člen

Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sm0

DomManiac
    Člen

uz bylo na case:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 736. až 750. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.