TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 781. až 795. (celkem z 1,020)
  • Autor
    sompet
    Člen

[quote TIGI]Takže první jméno pravděpodobně [b]Marco V[/b]
    Pokud tedy v [url=http://techno.cz/rozhovor/30486/marco-v-zacinam-nesnaset-lidi-kteri-predpovidaji-co-zahraju]tomto[/url] rozhovoru není myšlená nějaká jiná party.[/quote]

Tak když je to jeho turné, tak by to mohlo být spíše na PURE, než na TMku – ještě nám zbývají 4 díly. Ale kdo ví…

Dexx
    Člen

Hmm, no nevím. Že bude na TM není jistý, takže spekulace mohou kvést stále dál.

Anonymní uživatel
    Host

[quote ondrab]mozna sem blbej z unavy, ale ja tam nikde nevidim napsany, ze bude hrat na TM..akorat se tam praj, co od nej uslysime v Praze, ne??[/quote]
    Přečti si ještě jednou můj příspěvek :o)
    Jinak budte rádi že já jsem rád. Bůh opět v ČR. Jedéééém

ondrab
    Člen

mozna sem blbej z unavy, ale ja tam nikde nevidim napsany, ze bude hrat na TM..akorat se tam praj, co od nej uslysime v Praze, ne??

inferno
    Člen

Marco V si tehdy na TM2 moc nerozumněl s technikou… najednou ticho, zakroutil hlavou a šel dřív domů sm15

K1aptcha
    Člen

heh, aby z toho nakonec nebyla opakovačka Transmission 2 sm0

pokoko
    Člen

Ten tu dlouho nebyl….OMG….DMNCE neskutečná….

TIGI
    Člen

Takže první jméno pravděpodobně [b]Marco V[/b]
    Pokud tedy v [url=http://techno.cz/rozhovor/30486/marco-v-zacinam-nesnaset-lidi-kteri-predpovidaji-co-zahraju]tomto[/url] rozhovoru není myšlená nějaká jiná party.

No, já zas slyšel, že z českej zástupců na TMku bude Michael Burian se speciálním live vystoupením a představením premiérového tracku = Michael Burian feat. Eva & Vašek – „Říp“ … a že důchodci nad 70 let budou mít vstup zadarmo.

Creams
    Člen

Nechám se mile překvapit….. téma je dost zajímavé sm4

Newman
    Člen

Tibbyk: já mám jeho sety rád, tak neřviiiiiiiiiiiiiiii, neeeeeeeeeeee? sm15 A už dost OT sm0

Binary
    Člen

lulz sm15

Diskuse o halovkách jsou vždy nejinteligentnější… sm12

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tyvole to je moc, kolik ti je let?! nauč se používat tečky a čárky, piš tak, aby se to dalo přečíst a uvědom si, že ne každej sdílí tvoje očarování

Tibbyk
    Člen

neeeeeeewmeeeeeen nedelej ne? nebuid namysleny Colontonio to vali je dobry …..a kdy jedem na Akessona hahahasm2

Newman
    Člen

škvára: já si nejsem jist ani sám sebou sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 781. až 795. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.