TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 811. až 825. (celkem z 1,020)
  • Autor
    Lukin_
    Člen

PICArd bude na SOLu to bohatě stačí! sm2

seven
    Účastník

kreeki: no on umí obojí , jak hard tak sweetsm3

seven
    Účastník

kreeki: no, pro tebe asi popíkujesm3

kreeki
    Člen

seven: To jsem nějak nepochopil.. ten popík tu dělá co? sm15

Jsi chtěl říct tohle ne?

seven
    Účastník

Nějakou dobu jsem přemýšlel jak to sem napsat, pak jsem ale dospěl k tomu že nejlepší, bude to nejjednoduší. Jméno které mi samo vyskakuje při slovním spojení Transmission a Trance Dj´s a které tam podle mě prostě nesmí chybět je

Pro mě je v současné době Richard Durand naprostým vrcholem toho co mi může dnešní světová Trancová séna nabídnout. Dje hodnotím známkou 1 až 5 (jako ve škole), po jedničce je dlouho dlouho nic a až pak je Richard Durannd, stal se pro mě tím čím si přeje být v srdci fanoušků většina Dj´s, stal se vyjímkousm3

Yarosslove
    Člen

mno tak já taky přidám svou troškou do mlýna jakou lajnu bych bral já osobněsm13

Daniel Kandi
    Tom Colontonio
    Thomas Bronzwaer
    John O´Callaghan
    Leon Bolier
    Sean Tyas
    Menno de Jong (poprvé na halovce v ČR?)
    Armin
    + souhlas s Push live
    ….samo, že vim, že bude cca 5 yvstupujicích, ale aspoň někteří z těhle kdyby vystoupili bych byl moc rád a naprosto bych neváhal s koupí lupenu

inferno
    Člen

[quote nexxie]Vision Impossible letos asi delaj vsechny intra na motivy z davny historie.. viz http://www.youtube.com/watch?v=azKy7HaGLgs%5B/quote%5D

Emporium se této tématiky drží už několik let…

nexxie
    Člen

Vision Impossible letos asi delaj vsechny intra na motivy z davny historie.. viz http://www.youtube.com/watch?v=azKy7HaGLgs

Sunrise
    Člen

[quote pokoko]zdá se mi že Sunrise to moc hrotíš a moc to žereš féérově.....Dej si kafe a cígusm14[/quote]

Jasný uznávám, TM opravdu moc žeru, páč to je akce na který mi záleží snad ze všech nejvíc…sm3

pokoko
    Člen

zdá se mi že Sunrise to moc hrotíš a moc to žereš féérově…..Dej si kafe a cígusm14

K1aptcha
    Člen

Cosmic Gate hard trance classics set sm2sm5 (zlatý voči ale)

Kyana
    Člen

já vám říkám že tu budou Cosmic Gate a basta sm13sm15

Lukin_
    Člen

to je klasika že se někdo najde (třeba jásm0) co bude remcat nad finální lajnou

kreeki
    Člen

Sunrise: jj, hlavně ať se tu něco děje sm0

Sunrise
    Člen

V co se to tu zase zvrhlo…sm18
    Některé názory na lajnu jsou sice zajímavé, ale UM nás stejně nevyslechne…bohužel
    Ted se tu řeší imaginární lajny, kdo chce, aby tam byl a naopak nebyl…až vyjde oficko lajna, tak tady zas bude každý rozebírat, že ten se sem nehodí a tenhle tady je pořád atd…
    Mno jo, hold je to diskuse, tak at se tu pořádně diskutí, že jo…sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 811. až 825. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.