TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 841. až 855. (celkem z 1,020)
  • Autor
    kreeki
    Člen

Bohužel jen přání sm7 Zas na druhou stranu, proč je letos tak málo entrancí? Krize? Neni koho dovážet? Shivera bych si v Roxy milerád dal, páč trance parties je teď v praze poslední dobou poskrovnu a nechce se mi jezdit daleko, takže Roxy je logicky jediná volba sm0

Sq4Raa: vozí se sem i míň známý jména tak co sm6 My si s Lukinem pozvem Shivera do obýváku, že? U tebe nebo u mě? sm15

Sq4Raa
    Člen

Klidně si ho kluci dovezte, ale nikdo ho tu nezná, takže vám ani nikdo nepřijde.

Lukin_
    Člen

Kreeki: Na podzim v roxy? Jsi snad něco slyšel nebo tohle je tvé přáni?

kreeki
    Člen

Lukin_: přesně tak vedli mé myšlenky, ale třeba Roxy na podzim překvapí sm4

Lukin_
    Člen

Jestli Shivera nikdo nepřiveze tak já si ho jednou přivezu sám!

kreeki
    Člen

Google má svou technologii všude a ví že jsem před půl rokem koketoval s myšlenkou dovézt Shivera k nám, tohle je důkaz, že Google už indexuje i lidské mozky.. aneb vždy o krok napřed před konkurencí, Bing se může jít zahrabat sm15

kreeki: Google a CIA je dál než si všichni myslíme 😀

kreeki
    Člen

Ty jo, Shivera bych bral všema deseti, nechápu proč ho ještě nikdo nedovez..

Jinak BTW, nevíte proč když zadam do googlu „Mike Shiver czech republic“, tak hned na prvnim míste vyjede odkaz na můj profil na facebooku? Přitom nikde na profilu ani v informacích jeho jméno nemam sm15

Lukin_
    Člen

JOoooooooo kunda Mike Shiver na TM!!!sm5

Starf
    Člen

kreeki: jestli si spravne pamatuju z retra a nepletu si ho s nekym, tak docela progressivni a bez vokalu, neurazil

kreeki
    Člen

dardic: aha, dík, mě to prostě jen tak přišlo.. asi pravda, nebejt TM tak bych ani nevěděl kdo San je když bych to jméno někde viděl na flyeru, má málo a hlavně dost nevýraznou produkci, ale jako DJ mi nepřišel špatnej, docela škoda že ho UM nepodporovalo dál..

Hele ještě jeden takovej dotaz mimo, na Pure jsem ještě nebyl a z finančních důvodů asi ještě dlouho nebudu, jakej je Jerome Isma? Jen mě to tak zajímá a jsem línej si stáhnout set, nemam čas to poslechnout sm0

dardic
    Člen

kreeki: San byl ted 15.5. v Ostravě na Narozninách Fabricu sm3

kreeki
    Člen

iamek mi připomněl toho Sana předloni, ten bejval v čechách docela často a teď se s nim nějak slehla zem, nevíte něco bližšího? Jinak na tý čtyřce, když na konci Sanova setu přišla Jan Johnson tak najednou bylo na place dvakrát víc lídí, takhle jsem se na halovce ještě nemačkal, jakmile odzpívala tak bylo až do rána zase poloprázdno, takže si myslim že jako takové zpestření a marketigový tahák to určitě smysl má.. Což ještě kdyby Um přivezla Kirsty Hawkshaw, Elles de Graaf či Tiff Lacey, to by byla panečku síla, ovšem ještě by to k tomu chtělo DJe, kterej s onou danou hodně spolupracuje a nemělo by to chybu.. (hehe Oceanlab liveact OMG sm10 ..škoda, že je je Above nedělají sm19)

Menno de Jong
    Markus Schulz
    Armin van Buuren
    Simon Patterson
    Eddie Haliwell

iamek
    Člen

Sarah Howells jako vocalistku :-* …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 841. až 855. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.