TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 916. až 930. (celkem z 1,020)
  • Autor
    Chelseaplayer
    Účastník

Hm tak kdyby prijel Sied van Riel..to by nemelo chybu…..Ale lupen koupim stejne hned jak bude v prodeji..

kreeki
    Člen

Hehe Kamui sm0 Je a Sherryho bych bral všema deseti, ale obávam se, že takový peklo je v rozporu s bezpečnostními směrnicemi O2 Arény sm0 O těchlech lidech si můžeme nechat jen zdát.. Připravte si hlasivky ať si zazpíváte s Armííínéém a myslete realisticky sm13

Nulda
    Účastník

dobrý by bylo třeba livko Chicane, když byly posledně Rank 1. jinak djs bych rád Pattersona, Callaghana, anebo CG

dardic
    Člen

Já bych uvítal někoho z této čtveřice (resp. pětice): Eddie Halliwell, Judge Jules, Mark Sherry, Kamui sm13

Ale to si můžu nechat jen zdát…sm15

Sq4Raa
    Člen

Já, taky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vicis
    Člen

tak Armina,bych samozrejme uvitala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lukin_
    Člen

ámen!

Anonymní uživatel
    Host

Stejně jsme všichni jen ovce, stačí aby zabečel někde nějakej beran a hned spekulujeme jestli si to rozdá s tou nebo tou ovcí.
    Stejně jedou přijde katastorfa a ovce si uvědoměj, že ten beran je jen nahranej na audio pasce a že ze sexu nic nebude.

Anonymní uživatel
    Host

[quote Nuld@]cokoliv, jen né Armina sm6[/quote] asi tak nak:-)

milan
    Člen

Pokud bude Armin tak jedu, jinak zůstávám domasm0

Nulda
    Účastník

cokoliv, jen né Armina sm6

mareno
    Člen

Vzpomeňte si až oznámí line-up na to – co tady teď píšu: Na TM bude Armin.

sheppi
    Člen

The Thrillseekers, Markus Schulz, Gareth Emery, Andy Moor, Cosmic Gate, Above & Beyond, Mr. Sam – 2 z téhle party a jsem na výsost spokojený sm3

sompet
    Člen

Tak já bych tam velice rád viděl pokupě Johna O´ Callaghana, Simona Pattersona a Marcuse Schossowa….to by byl nářez jak pes!! 🙂

Stoupa
    Účastník

Vy co chcete Andyho Bluemana, tak by stálo za to si zjistit, jestli tenhle človíček vůbec hraje… zjistili byste, že ne…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 916. až 930. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.