TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 931. až 945. (celkem z 1,020)
  • Autor
    hectic
    Člen

headliner bude DJ Arnoštek

Dexx
    Člen

Blake Jarrell
    Markus Schulz
    Dave Dresden
    Cosmic Gate

Dva z nich a jedu i kdyby tam byla k nim Hana Zagorová. sm5

milan
    Člen

Matt Darey tu nebyl že? Toho bych někdy rád slyšel.Na Eddieho by přišlo taky dost lidí.

SHP
    Člen

Kdyby byl PvD na Transmission, tak by si Burian uprdl.

D4ve
    Člen

no PvDyka nejak nemusim, obcas i proti nemu odpor, takze doufam ze se na TM neukaze, nebo by mi zkazil celou akci sm15

kreeki
    Člen

Lidi přemejšlejte, PVD tam nebude, to by se úplně změnil koncept Transmission, proto se v minulých letech konala TM a vedle toho na podzim PVD samostatně, navíc už tu letos byl, čili ani nepočítám že by ho UM znovu dovezli a na TM už vůbec ne..

Muff
    Člen

Me je lineup v podstate jedno, nekdo chodi na sensation a neresi lineup, je to cirkus a ja neresim lineup na TM 🙂 Dulezite je, ze tohle bude proste trance akce bez house a elektro balastu. Kazdopadne jak to vidim ja, kdyz bude PvD tak je asi na 99% jisty i Burian ne ? Zatim sem nepostrehl ze by na akci od UM hral PvD bez Buraka. Takze jestli by mel byt i Burak tak to radsi bez PvD a Buraka.

těžko spekulovat, ale vidim to na někoho z těhle chlapíků:
    M.I.K.E, Armin, PvD, Cosmic Gate, John O’Callaghan, ATB, Above & Beyond, Aly & Fila, Schulz. Ferry si myslim, že tentokrát na TM nebude.
    každopádně pokud to tak podobně dopadne, tak tentokrát se nikam trmácet nebudu sm11

tracidek
    Člen

No možná to je pak ten důvod,že na Garetha už skoro dva roky čekám sm7

Lukin_
    Člen

Emeryho jedině do klubu ale když jsem slyšel jak je drahej tak to za něj nikdo snad nedásm0

tracidek
    Člen

* Armin, Paul, Ferry nebo Markus – někdo z téhle 4ky tam prostě být musí,to mi je jasné

** Cosmic Gate, Stoneface & Terminal – tyhle dvojice už tu docela dlouho nebyly,tak je myslím pravý čas je zase pozvat. Cosmici by párty mohli skvěle rozjet a S&T naopak parádně zakončit.

*** Ronald van Gelderen, Gareth Emery – Tihle dva už dlouho ve světě něco znamenají a proto je už načase aby se ukázali na naší největší trancové halovce!!! Gelderen byl u nás zatím jen jednou v klubu a jemu svědčí jistě víc halovka. No a Emery by tady byl konečně poprvé

Anonymní uživatel
    Host

ics: opakovani je matka moudrosti 😀 no popravde minule sem nebyl (byl sem pres rok mimo CR) a to ze sem to takhle trefil je haluz nejvetsi 😀 2 ze 6 jsou jiny 😀 ze by udelali repete pro me? 😀

Anonymní uživatel
    Host

ics: opakovani je matka moudrosti 😀 no popravde minule sem nebyl a to ze sem to takhle trefil je haluz nejvetsi 😀 2 ze 6 jsou jiny 😀 ze by udelali repete pro me? 😀

dukelak
    Člen

A&N by byli fajn, ale Norman Lenden + Nikki Hadi by byli vynikající taky sm5…k nim Šulce & Scoťáka nebo M.I.K.A. sm2
    …popravdě je mi ale vselku jedno, kdo tam bude…pro mě je TM takovej malej svátek, na 80% veškerejch setů ze všech misí od jedničky jsem tancoval jako pominutej, tím chci říct, že je mi vcelku jedno, kdo na akci zahraje, já si pojedu užít party s mojí obíbenou hudbou 🙂

ics
    Člen

Pietro : ten tvuj druhej lajnap? dyt to bylo minule ;D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 931. až 945. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.