TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 991. až 1,005. (celkem z 1,020)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Páni,to bude zase mega,TM mě osobně nikdy nezklamala a doufám,že bude pořádná lajna DJ´Ssm0

Anonymní uživatel
    Host

[quote nexxie]majo : co to povidas? Armin a nudnej? myslim ze pro vetsinu lidi tady to bylo nejlepsich 6 hodin v zivote 🙂 (ted sem to trosku prehnal.. ale bomba to byla)[/quote]Jo takhle já myslel jeho set z Transmission 20.05.2006 / T-Mobile Aréna.

nexxie
    Člen

majo : co to povidas? Armin a nudnej? myslim ze pro vetsinu lidi tady to bylo nejlepsich 6 hodin v zivote 🙂 (ted sem to trosku prehnal.. ale bomba to byla)

Flash2001
    Účastník

Honzátos: jo tak Push Live bych si dal takysm5

Anonymní uživatel
    Host

Armina néééésm15 ten už tady byl a byl nudný sm11

Sunrise
    Člen

Ty voga Armina jo…sm10 tak to by byla dost hustá palba v historii TM….sm5

honzátos
    Člen

Tak já se taky hodně těším, bral bych třeba L-Veeho a M.I.K.E.a (PUSH live) a tipuju Armina sm3

Lukin_
    Člen

Doufám že bude A&F, Schulz, SvD a nebo taky Armííínek

Anonymní uživatel
    Host

Listky kupuju taky hned jak vyjdou, byl jsem zatím na všechny díly a letos pojedu určitě, ikdyž psát bc. práci a další hovna ve škole bude krutý…
    Jinak já bych byl spokojenej s CHRISTOPHER LAWRENCE, SCOT PROJECT, M.I.K.E, JOHN DIGWEED & SASHA žádný zpívanky sm5

Tecko
    Člen

U tehle party se opravdu vyplati kupovat listky hned a necekat na lajnu….zabava je totiz zarucena. Uz se tesim jak malej.

Sunrise
    Člen

[quote mareno][quote nexxie]Sunrise : ja zase slysel ze markus tu bude urcite (jako rezident akce)..[/quote]

přesně tak Schulz chtě - nechtě bude sm15[/quote]

tak to byl asi nějakej haluz…taky bych byla radši, kdyby zase byl…i když bych ho viděla už po třetí…sm5

mareno
    Člen

[quote nexxie]Sunrise : ja zase slysel ze markus tu bude urcite (jako rezident akce)..[/quote]

přesně tak Schulz chtě – nechtě bude sm15

dardic
    Člen

néééé to nejsem já sm13

Sunrise
    Člen

Dardic: jéééééééééééé to jseš tyyyyy…sm0 promiiiiiiiiiiiiiiin…sm6

dardic
    Člen

Sunrise: S tou fotkou si mohla chvili počkat až odejdu ze záběru (vpravo) sm15 sm13

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 991. až 1,005. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.