TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,006. až 1,020. (celkem z 1,020)
  • Autor
    tracidek
    Člen

Super,konečněsm2…hned jak přijdou lístky do prodeje kupuju…jediná párty u které není pro mě důležité čekat na lajnusm3

nexxie
    Člen

Sunrise : ja zase slysel ze markus tu bude urcite (jako rezident akce)..

Palda61
    Člen

[quote Sunrise]Binary: Schulz byl prý loni naposled a Sander byl ted na SW a bude ještě tuším ve Fabricu...[/quote]

Binary to myslel ironicky.

K1aptcha
    Člen

Flash: no ten podtitul „Ancient Mysteries“ by mohl leccos naznačovat… minimálně toho Fleminga (i když koukám, že už ho nemají v bookingu sm7) a podle těch pyramid na plakátě bych to tipnul (zas) na Alíky sm2 ale jo, ať žijou spekulace sm3

každopádně je velká pravděpodobnost, že tam může být někdo odsud http://management.krafty.cz… anebo taky ne sm0

Nevim
    Účastník

[quote Binary]Mohli by dovézt Schulze a Sandera. Už tu dlouho nebyli.[/quote] sm15

[quote=Kdo chce pochopit hudbu, nepotřebuje ani tak sluch jako srdce…][/quote] jen ze tady na tech akcich mam srdce nekde v kalhotach sm2
    urcite nejedu byl jsem jednou na Podzim 2008 a kdyz to zhrnu tak hruza a des jak po zvukove strace tak pro me i vyber tracku a jeste k tomu hrozny Rank1 live vystoupeni ale par dobrych veci se tam naslo
    a je fakt kdyz je spaty nazvuceny tak je z toho skoro ,,techno“ party protoze melodie se straci nekde v basach atd. viz Trancemission 4 2008
    takze tam to srdce byt ani nemuze zlaty mp3 prehravac + dobry sluchatka tam ti neuniken ,,skoro“ nic

Sunrise
    Člen

Binary: Schulz byl prý loni naposled a Sander byl ted na SW a bude ještě tuším ve Fabricu…

Flash2001
    Účastník

Spíš to bude asi zase půl napůl – „starý“ a „nový“ jména. Osobně bych bral namátkou třeba Simona Pattersona, Johna OO Fleminga, Dave202 nebo třeba Alphazone (ale to asi fakt nebude). No, necháme se překvapit, jsem zvědavej jak na finální lajnu, tak na spekulace, který určitě brzy odstartujousm15

Binary
    Člen

Mohli by dovézt Schulze a Sandera. Už tu dlouho nebyli.

eldee
    Člen

dobrej je ten mocici typek vpravo dole sm15…..jinak sem moooc zvedavej na jmena

Muff
    Člen

No tak na tohle jsem cekal… konecne 🙂

Flash2001
    Účastník

Téma bych podle všeho tipoval na něco se starověkým Egyptem nebo starověkem obecně, což by mohlo být hodně zajímavésm5 Kažodpádně na lineup jsem taky dost zvědavej a Transmission určitě navštívit hodlám, byť mám obecně radši klubovky než halovky.

D4ve
    Člen

uuuuuuuuu sm5 jsem zvedav na lajnu sm3 nevite, kdy bude zverejnena?

Anonymní uživatel
    Host

Výborně na tohle jsem čekal sm3

kreeki
    Člen

Hóhó, bezesporu zajímavé.. ikdyž to scifi mi k trance party podvědomě sedělo víc.. na tématu nezáleží, stejně to bude hukot!!!! sm0

Sunrise
    Člen

A je to tadyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!! sm14

The Czech Leading Trance Event se blíží a už nám poodhalili alespon datum a vizuální téma…sm5

Neskutečně moc se těšim na lajnu !!!!!!!!!!

Zde je flyer: http://img145.imageshack.us/img145/8374/dsc00468nha.jpg

Jen po netu nikde ani zmínka zatím…sm9

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,006. až 1,020. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.