TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Playlisty, Tracklisty Transmission 2008 (8.11.08)

• Toto téma obsahuje celkem 72 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel nexxie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 74)
  • Autor
    FUGAZ
    Člen

[b]nexxie[/b] – je mozne ze to hrali, kdyz jsme byli v te šatně – poslední dobou ho hrajou docela často a když jsme byli na tribuně tak jsem to neslyšel – škoda, docela bych na to zapařil

[b]smoldi[/b] – udajně, podle ověřených informací co se pohybuje blízko Aly & Fila, by se mělo jednat o nějakou jejich novinku… sm4

nexxie
    Člen

FUGAZ : nejni jedno IDcko Fily Ferry Corsten – Galaxia v jejich remixu? Myslim ze sem to tam slysel..

Anonymní uživatel
    Host

Prosim vas, uz nekdo prisel na to posledni ID Aly and Fila??? Hral to po Akesson. Takova nadhera a vy zjistujete ostatni caparny. :-))

nexxie
    Člen

4 strings and dj shaine – the way it should be (dub mix) nikdo nehral.. leda mozna aly and fila v posledni pulhodce jinak urcite ne

delicate.s
    Člen

a ještě jeden dotazík bych měla… Michal poliak hrál úplně první track s melodií s českého seriálu návštěvníci. Neví někdo kde by se to dalo sehnat a nebo jak se tenhle track přesně jmenuje? Třeba by se to dalo sehnat na techmusic.org . Můj Přítel N-Rico vytvořil něco podobného v FL studiu a pěkně sme se divili když to tam Poliak hrál… samozřejmě v lepší verzi sm13 lol

FUGAZ
    Člen

[quote delicate.s]Tak nevim.. zdálo se mi to nebo to tam opravdu některý z DJ´s zahrál?
    [b]4 strings and dj shaine - the way it should be (dub mix)[/b] sm17 Nevím jestli jsem si to jen nevsugerovala protože ten track je úplně boží. Fakt nevim. hráli to tam nebo ne? Krásně sme si to všechno užívali sm11[/quote]

no tak tohle už fakt netuším, mozna jen Poliak či Fila…. sm6

delicate.s
    Člen

Tak nevim.. zdálo se mi to nebo to tam opravdu některý z DJ´s zahrál?
    [b]4 strings and dj shaine – the way it should be (dub mix)[/b] sm17 Nevím jestli jsem si to jen nevsugerovala protože ten track je úplně boží. Fakt nevim. hráli to tam nebo ne? Krásně sme si to všechno užívali sm11

FUGAZ
    Člen

[quote Newman]Fajn, když jsem tam nebyl, tak jsem aspoň uzavřel tracklist, aspoň něco sm0[/quote]

sm15 congratulation

FUGAZ
    Člen

[quote Newman]Fajn, když jsem tam nebyl, tak jsem aspoň uzavřel tracklist, aspoň něco sm0[/quote]

sm15 congratulation

Newman
    Člen

Fajn, když jsem tam nebyl, tak jsem aspoň uzavřel tracklist, aspoň něco sm0

FUGAZ
    Člen

[quote Newman]Tak to Ferryho ID 07 je [b]Sun Decade - I'm Alone (Stoneface & Terminal Dub Mix)[/b] sm4[/quote]

thx: Ferda je kompletní sm4

Newman
    Člen

Tak to Ferryho ID 07 je [b]Sun Decade – I’m Alone (Stoneface & Terminal Dub Mix)[/b] sm4

newman: Heatbeat miluju už od března, kdy hrála Nifra na Emotion jejich „Push Over“. Paradise Garage opravdu nehrál. sm4

Btw, už jsem kecal s jejich manažerem ohledně vystoupení tady v Praze v jednom klubu, ale bohužel to neklaplo z důvodu
    ukončení spolupráce s klubem. sm9 Hrozně mě to mrzí, miluju jejich tracky. Geek love, Chochicho tiene hambre.. OMG.. sm5

Newman
    Člen

styk pohlavson: ne? tak ta kámoška byla asi sjetá, Papilion poznala hned a tohle prý taky. Ale kdyby to fakt někdo hrál, tak to určitě v tracklistech bude, to nejde nepoznat…

btw ta sedmička je strašně známá, znám ji s vokálem, tohle je dub mix, ale teď si ještě vzpomenout na název sm7

nexxie
    Člen

ta 7 mi nic zatim nerika.. zitra odpoledne projedu countdowny.. jestli na neco nenarazim

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 74)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.