TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 519)
  • Autor
    Newman
    Člen

Kamca: díky, zrovna se mi nějakou haluzí podařilo stáhnout to video z uloz.to sm0 Jiným to určitě pomůže sm4

blackwolf
    Člen

Tak profi kameramani – napadaj mě snad jen TechnoTV, Daniel Pánek nebo ČT + lidi přímo z UM = tyhle videa jsou nesehnatelná sm19 – leda že pak vydaj DVD sm6
    Co se týče setíku – pokud se DJ´s a UM přímo nedohodli, taxe jich [b]bohužel zase a opět nedočkáme[/b]…. žádnej stream z toho večera nikde nebyl (a jestli to nahrával aspon Markus, mohl by to hodit svého GDJB World Tour sm5 )

Tak já jsem právě myslel videa od UM. Ty bych právě někde chtěl sehnat. Klidně i koupit. To že má být vydané DVD z každé akce to už se říká nějaký ten rok. Od první TM. Pak se jednu dobu říkalo, že se udělá DVD ze všech TM a taky nikde nic. A DVD ze SW taky nikde. sm9

Kamca_
    Člen

[url=http://www.iskladka.cz/download.php?file=1226437891_transmission2008-by-stoupa.mpg]tady[/url] – tak a stahujte 🙂

Kamca_
    Člen

za chvíli sem hodim link 🙂

seven
    Účastník

blackwolf: něco určo udělá dan pánek , pak by se to mělo objevit tady http://techno.cz/cake/rubriky/9/techno.cz-tv
    sety asi nebudousm7

Stoupa
    Účastník

Jééé a já to házim taky na uloz.to tak já to zdechnu, když už to tam jednou je… na rapid sem to moh dát taky, ale pochybuju, že tu má tolik lidí premium účty… každopádně reuploaderům díky 🙂

FUGAZ
    Člen

[quote blackwolf]Lidi nevíte něco o tom kde by se dali přesně stáhnout setíky co se hráli na TM?? A taky budu teď za lamu, nevíte kde se dají sehnat profi videa z těchto akcí jak ze SW tak z TM?? Je tam profi kameramanů jak hub po dešti a nikde jsem nikdy nenarazil na ty videa??[/quote]

Tak profi kameramani – napadaj mě snad jen TechnoTV, Daniel Pánek nebo ČT + lidi přímo z UM = tyhle videa jsou nesehnatelná sm19 – leda že pak vydaj DVD sm6
    Co se týče setíku – pokud se DJ´s a UM přímo nedohodli, taxe jich [b]bohužel zase a opět nedočkáme[/b]…. žádnej stream z toho večera nikde nebyl (a jestli to nahrával aspon Markus, mohl by to hodit svého GDJB World Tour sm5 )

2 [b]Chazty[/b] : RS – přesně tak, mě taky neva sm15

blackwolf
    Člen

Lidi nevíte něco o tom kde by se dali přesně stáhnout setíky co se hráli na TM?? A taky budu teď za lamu, nevíte kde se dají sehnat profi videa z těchto akcí jak ze SW tak z TM?? Je tam profi kameramanů jak hub po dešti a nikde jsem nikdy nenarazil na ty videa??

Chazty
    Člen

jooo 50% si tu mužem dat zavody komu se to stahne rychlejc. sm15

Fugaz: mam ješte into od Ferry corsten… kratky videjko…
    me rapid problemy nedela, takže vetšinou používam ten.

Kamca_
    Člen

a co třeba zippyshare? tam to je docela v pohodě 🙂 … aha, tak tam to je jen do 100MB, tak nic

blackwolf
    Člen

Víš jak to je ne? sm3 Kámoš je takovej taneční kameraman, tak když zapomene na chvilku že natáčí a začne si ujíždět na setíku tak bych Ti přál vidět potom ty úseky. sm15 Leda by jsi chtěl opravdu autentické video. sm4

K1aptcha
    Člen

na rapidspread to neuploadujte, ono to pak vyhodí úplně neplatný link sm6

FUGAZ
    Člen

[b]seven[/b] : f*ck sm15 jsem zapomněl že to má 750 mega LOL moje chyba sm4 omlouvám se

seven
    Účastník

Fugaz: unlimited file size

FUGAZ
    Člen

2 [b]Chazty[/b] : nemáš ještě nějaké ? sm5 btw jsem rad ze tu nekdo taky pouziva rapid… sm4
    2 [b]blackwolf[/b] : má cenu to stříhat? sm15

[b]BTW rád bych poděkoval všem[/b] co se takhle rozhodli sem naházet ty pěkné videjka, alespoň máme něco na památku sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.