TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 519)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Super akcička,byla to skvělá party! Ferry Corsten byl pro mě osobně hvězdou večera, z jeho setu mi běhal mráz po zádech, euforie:))
    Nevíte náhodou někdo zda byla transmission 5 vysílána v přímém přenosu nějakým online rádiem? Jako tomu bylo v případě poslední Sensation White…Nebo zda bude v nejbližší době možné sety z transm.5 někde stáhnout???

kloki
    Člen

Preju krasny vecer i ja,a chtel bych jeste jednou podekovat za luxusni akcicku a vyjadrit poklonu UM.Opravdu to bylo super divat se na tu monstrozni stage,jinak nemam co vytknout,jako vzdy perfect.Snad jen ten poliak tam asi nemel co delat,ten s trancem nema moc spolecnyho,ale mel tam i dobry pasaze.Nevite nahodou,jestli by se nekde jeste dali sehnat ty tricka s napisem Transmission,docela pekny,mejte se a vic takovych akci,sazka arena je proste luxus,a zdravim vsechny spoluparici

Chazty
    Člen

http://rapidshare.com/files/162783310/MOV09690.MPG.html

seven: si říkal, že to moje videjko melo dobrou kvalitu, tak hodim ješte jedno, čast tracku brain box.

Newman
    Člen

Super report, jako vždycky! A stejně tak Palčiho fotky sm4

andre
    Člen

star guitar je až moc velká pesimistka sm4 zkus si zajít na jiný koncert v O2, nebo jinou akci v cizině – pokud se ti tady nezavděčili, nezavděčí se ti už nikde sm4

seven
    Účastník

stoupa: za hodinu a třičtvrtě sem hodím link 🙂

Kamca_
    Člen

stoupa: jj děkuju moc 🙂

Stoupa
    Účastník

Kdyby se nikdo nenašel, tak to zatim uploaduju na uloz.to, bude to asi ve 22:00.

Anonymní uživatel
    Host

Ferry Corsten – Out Of The Blue ( Violin Edit 2008) . . . NEJEMOTIVNĚJŠÍ ZÁŽITEK VEČERA PRO MĚ . . . už se těším na další rok sm16

Czernousek
    Člen

mooc pjeknej reportík, chválím sm5

nexxie
    Člen

me stve ze sem neprisel driv ze skoly.. mam 100mbit tak bych to mel hned doma i venku.. 🙁

FUGAZ
    Člen

[quote Stoupa]Lidi omlouvám se, ale vzhledem k náporu to kámoš musel ztopit, takovej traffic by neutáh... můžu požádat někoho. kdo už to má, s rychlejším uploadem, aby to někam reupnul? Mně by to trvalo 7 hodin... pro ty co to nestihli... díky.

Gizmo: sm15[/quote]

ohh no…. stahlo se mi 61% a najednou konec … sm13 sakra sm15

Stoupa
    Účastník

Kamca: hledá se dobrovolník z těch kdo už to má a má rychlejší upload… snad se někdo najde, ať si to můžete užít všichni sm3

HÉÉÉJ, KDO MÁTE RYCHLEJŠÍ UP NEŽ 256kbps????????????? sm2

Kamca_
    Člen

2 stoupa: prosim tě nehodil bys to video na net znova? moc děkuju!

2 Star_Guitar: To je fakt úžasnej report!!! 🙂 krásně se to čte

bob
    Člen

Díky za video, stihnul jsem to a fakt to neni vůbec špatný:-)) jinak bych to rád někam hodil, ale účet na rapid ani jiný nesmysly nevedu, tak to nechám na jinejch, jinak Stoupo, pošli mi prosím na mail ještě těch pár fotek, díky moc:-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.