TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 519)
  • Autor

[url=http://www.djz.cz/Report_Transmission_2008_noc_velkych_ocekavani_news]Report z Transmission[/url]

hezké čtení přeju sm2

Stoupa
    Účastník

Lidi omlouvám se, ale vzhledem k náporu to kámoš musel ztopit, takovej traffic by neutáh… můžu požádat někoho. kdo už to má, s rychlejším uploadem, aby to někam reupnul? Mně by to trvalo 7 hodin… pro ty co to nestihli… díky.

Gizmo: sm15

Gizmo
    Člen

Stoupa : Přál bych ti slyšet jak nadával vzadu jak to nejde a že to stojí za prd a a a my s Tomstarem slintali na to co ukazoval.

ondrab
    Člen

stoupa:jinak videjko uz mam..a nevypada to spatne covecesm4

btw:a na videu je pekne ukazano, jak pepik hraje livko..takze veskery spekulace tady, ze hral z cedek jsou passe

souca
    Člen

Na halovku velmi podařená akce. Po absolvování letošní SW a PvD jsem začal halovky pomalu zatracovat, avšak tato TM si mě získala zpět.
    Šatny – kvůli jejich kolapsu jsem bohužel stihl pouze druhou polovinu setu Ottavianiho (ačkoliv jsem do O2 areny dorazil již před desátou). Velice lituji návštěvníky, kteří zakoupili lístek na místě za 1100,- Kč (nebo kolik stál) a následně místo dje sledovali zpruzeného šatnáře, který odmítl uložit věci s odůvodněním, že šatna je plná, ačkoliv spousta věšáků zela prázdnotousm13 Toto by se, dle mého názoru, tak zkušenému pořadateli, jakým UM bezpochyby je, stávat nemělosm8

Zvuk – zezačátku poměrně nekvalitní – jednak byl potichu,ale hlavně se vytvářela dosti silná ozvěna od zadní stěny. Avšak stačilo se posunout kus dopředu a vše bylo OK. Naštěstí jsem to zavčasu zjistilsm3

DJs – Ottavianiho hodnotit nebudu, jelikož jsem stihl pouze necelou druhou půlku. Markus to ve finále celkem slušně rozjel, ačkoliv zejména zezačátku jsem se při jeho setu chvílemi dost nudil. Komunikace s publikem za 1:-) Ferry – pro mě hvězda večera. Potvrdil, že stále patří ke světové trancové špičce. Začal sice pomalej, avšak svůj set vygradoval opravdu luxusně a během kombinace Gouryella a Out of the blue jsem zažíval nejhezčí momenty večera. Tohle se mi asi nikdy neoposlouchásm5 Zato Rank 1 se pro mě stali hned po šatnách největším zklamáním akce. Možná jsem od nich očekával příliš, avšak kdyby nezahráli Airwave, tak mám nejspíše konec party a jdu domůsm7 Ty už teda rozhodně nee. Aly & Fila – po Rank 1 zmrtvýchvstání. Vedle Ferryho druhá hvězda večera. Nádhera! Na něj bych klidně pařil alespoň o hodinu délesm5 Tenhle sound fakt můžusm5

Světla, vizualizace, rachejtle, stage, … – ačkoliv na toto moc nejsem, tak musím pochválit pořadatele za velice kvalitní práci. Je vidět, že si dali hodně záležet. Poklonasm3

Atmosféra & lidi – z toho jsem měl, zejména po PvD, největší strach. O to více mě to nakonec překvapilo. Lidi byli v pohodě, pařili, křičeli, tleskali – dobrá atmosférasm3

Zdravím všechny spolupařícísm2 a těším se na další akcism11

Anonymní uživatel
    Host

Stoupo nejde to stáhnout… hlásí error 404 – stránka nenalezena 🙁 a totéž i když dám rovnou right click – stáhne se jen chybové hlášení sm19

ondrab
    Člen

stoupa:az moc velkej pan fotograf…fakt nekde uplne jinde…a ne jenom vybavou, ale i kompozici…

Stoupa
    Účastník

ondrab: Palči je taky pan fotograf sm3

ondrab
    Člen

btw, videli ste fotky od Palciho primo na strankach transmission??…rozplyvam sem blahem, kdyz na ne koukam..neuveritelna kvalitasm10

Anonymní uživatel
    Host

stoupa: good connectsm3

Stoupa
    Účastník

J_B: já taky, normálně klepnu na odkaz a vyskočí mi okno na stažení…

Anonymní uživatel
    Host

2Sexy: Ne že bych byl taková mentoskasm15, to už jsem taky zkoušel, asi je to prohlížečem, mám firefox.

2Sexy
    Člen

J_B: Klik pravym tlacitkem – Ulozit odkaz jako ..

Anonymní uživatel
    Host

Stoupa: Myslel jsem, že to půjde i stáhnout, je to slušná kvalita.

Partygirl
    Člen

ty jo mne se chce nak zpatky na TR 5 sm7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.