Na halovku velmi podařená akce. Po absolvování letošní SW a PvD jsem začal halovky pomalu zatracovat, avšak tato TM si mě získala zpět.
Šatny – kvůli jejich kolapsu jsem bohužel stihl pouze druhou polovinu setu Ottavianiho (ačkoliv jsem do O2 areny dorazil již před desátou). Velice lituji návštěvníky, kteří zakoupili lístek na místě za 1100,- Kč (nebo kolik stál) a následně místo dje sledovali zpruzeného šatnáře, který odmítl uložit věci s odůvodněním, že šatna je plná, ačkoliv spousta věšáků zela prázdnotousm13 Toto by se, dle mého názoru, tak zkušenému pořadateli, jakým UM bezpochyby je, stávat nemělosm8
Zvuk – zezačátku poměrně nekvalitní – jednak byl potichu,ale hlavně se vytvářela dosti silná ozvěna od zadní stěny. Avšak stačilo se posunout kus dopředu a vše bylo OK. Naštěstí jsem to zavčasu zjistilsm3
DJs – Ottavianiho hodnotit nebudu, jelikož jsem stihl pouze necelou druhou půlku. Markus to ve finále celkem slušně rozjel, ačkoliv zejména zezačátku jsem se při jeho setu chvílemi dost nudil. Komunikace s publikem za 1:-) Ferry – pro mě hvězda večera. Potvrdil, že stále patří ke světové trancové špičce. Začal sice pomalej, avšak svůj set vygradoval opravdu luxusně a během kombinace Gouryella a Out of the blue jsem zažíval nejhezčí momenty večera. Tohle se mi asi nikdy neoposlouchásm5 Zato Rank 1 se pro mě stali hned po šatnách největším zklamáním akce. Možná jsem od nich očekával příliš, avšak kdyby nezahráli Airwave, tak mám nejspíše konec party a jdu domůsm7 Ty už teda rozhodně nee. Aly & Fila – po Rank 1 zmrtvýchvstání. Vedle Ferryho druhá hvězda večera. Nádhera! Na něj bych klidně pařil alespoň o hodinu délesm5 Tenhle sound fakt můžusm5
Světla, vizualizace, rachejtle, stage, … – ačkoliv na toto moc nejsem, tak musím pochválit pořadatele za velice kvalitní práci. Je vidět, že si dali hodně záležet. Poklonasm3
Atmosféra & lidi – z toho jsem měl, zejména po PvD, největší strach. O to více mě to nakonec překvapilo. Lidi byli v pohodě, pařili, křičeli, tleskali – dobrá atmosférasm3
Zdravím všechny spolupařícísm2 a těším se na další akcism11