TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 519)
  • Autor
    Stoupa
    Účastník

J_B: to sem nebyl já, ale někdo takovej byl asi 3 metry ode mně.

Anonymní uživatel
    Host

Stoupa: Tebe jsem tam zahlédl, měl si kameru se stativem?
    Určitě to uploadni, moc rád se podívám.

Stoupa
    Účastník

Trošku sem se zasek lidičky, ale už je vše hotovo, takže račte sosat a doufám, že se vám bude video líbit, pak mi sdělte dojmy sm4

edit: link bohužel dead

bob
    Člen

tak dopoledne pomalu končí a video pořád nikde??? Tak jak to s ním vypadá???sm4

Anonymní uživatel
    Host

WEBSOUND.EU :: FOTKY Z TRANMISSION 2008 (O2 ARENA PRAHA) – FERRY CORSTEN, MARKUS SCHULZ, RANK1, GIUSSEPE OTTAVIANI, ALY & FILA, MICHAL POLIAK na WEBSOUND.EU

http://websound.eu/online/news/11887/party-foto-transmission-2008-by-pxl

Gizmo
    Člen

DJ :no snad radši NO Comment … nebo přece jen … jak řiká kámoš – už to nehul ani ředěný 🙂

Seven : to vypadá jako otázka na Dana Pánka … Co vím o záznamech z TM na DVD se mluví od tuším 3. dílu a pořád prd 🙁

Czernousek
    Člen

ty jo, to sem přijel ráno do práce celkem bez nálady .. ale už ji mám lepčí, díky sm0

Anonymní uživatel
    Host

Pár skladeb z tracklistu z TM . . . Plus ještě nějaký navíc, ale nechtělo se mi to přebírat . . . TaXorrysm15 . . . . Jinak konverzace a vyměňování názorů tady fakt pecka . . . Chechtám se ještě teďsm15sm15sm15. . . . .DJ . . . stykpohlavson to DJ . . . ceero – obrázek fakt hodně dobrejsm15. Tak kdyby se to líbílo, dejte vědět, budu rád, když nebudu sám, komu se ty songy budou líbit . . . .sm4

seven
    Účastník

profi kamerama tam toho bylo nakamerováno až až (ta na tom teleskopáku musela udělat luxusní záběry) mám očekávat nějaké profi video? 🙂

Stoupa
    Účastník

seven: když už se nic nepos…kazí tak dopoledne sm3

seven
    Účastník

stoupa: až dopoledne?!sm7sm3

Stoupa
    Účastník

Dopoledne bude kucí sm2

seven
    Účastník

XT napsal : http://www.youtube.com/watch?v=q8yWZn9IKmY

xt: Prosím tě moc, nemohl by jsi to nahrát někam v původní kvalitě ta na youtube stojí za prd sm3

chazty: skvělá kvalita, víc videí prosím sm3

Dolikus1
    Člen

no ty kráááávo,to sou bombysm15 klasický německý a holandský trance,písničky z 90.let,Ferryho basy a Armin na TMsm15. Mužu jít spokojeně spát…díky Bejkusm0

Jinak,pod to Stoupovo video se podepisuju též..sm3

seven
    Účastník

Moje hodnocení

poliak: Hrál první, nemoh to rozjíždět, přesto několikrát příjemně překvapil

GO: dobrý trance bavil jsem se.

markus: paráda

fery : paráda, out of blue n1. A ůplně první track jak ho tu řešil čudlik, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa byl jsem odstřelen na měsíc tohle je přesně to kvůli čemu trance poslouchám. Download here http://rapidshare.com/files/162584060/_20___Richard_Durand__Papillion.mp3.html – Richard Durand – Papilion (set rip)

Rank 1: Pro mě naprostý vrchol večera, užil jsem si je na maximum, musim ale uznat že kdyby pro mě nebyli srdcovka a byl jsem jen obyčejný návštěvník co díky reklamě a tomu co se o nich říká od nich hodně očekává, byl bych pěkně nasranej. Podle mě kdyby zahráli všechny svoje starý fláky v původních mixech musela by se další transmission konat v jiné hale.

A&F: Druhý den po akci jsem si musel stahnout nějaké jejich sety , což mluví za vše.

Šatny poprvé naprosto bez problémů a to bez jakéhokoliv, prostě jsem přišel usmál se na šatnářku sundal bundu vzal si lístek zaplatil a odešel. A ta fronta co stála vedle mě? sm17Nechtěl bych v ní státsm3

Stoupa: Ano, chci moc, prosím sem sním 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.