TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 519)
  • Autor
    Kucas
    Účastník

cudy: sm15sm15 sm15 ty si taky chytrolín sm13 sm15

iamek
    Člen

cudy : sm15 … 3x denne brufen a studene obklady ju ? Mozna ze se to da jeste lecit sm15

Stoupa
    Účastník

[quote]omg keby som admin okamzite mas pernament ban !!!!!! a este poslem na teba aj policiu a dam ta na sud !!!!! IDIOT !!!!! sa uz zobud !!!!!!! debil !!!!![/quote]

No eště že nejseš…

kreeki
    Člen

cudy: ty neznáš esejčpího že?? sm15

Anonymní uživatel
    Host

[quote iamek]cudy : Ty si kok*ot :-D[/quote]

akoze nechapem preco ??? ved urcite so mnou suhlasi kopa ludi , len sa to boja dat najavo !!!!

iamek
    Člen

cudy : Ty si kok*ot 😀

Anonymní uživatel
    Host

[quote SHP]Moje osobní dojmy

Tuhle muziku neposlouchám, šel jsem kvůli slečně a přátelům

Poliak - Slyšel jsem kousek, nezdálo se špatný

Ten Ital - Tak tohle je teda eklzračka. Snad nejhorší výstup všech dob, co jsem kdy slyšel. Dementní, stereotypní, jen náááá hodinu v kuse. Tohle je fakt debilita

Schulz - Nemám ho rád, ale slyšel jsem ho zahrát už hůř

Corsten - Ten už je za zenitem, ale dalo se

Rank 1 - Tohle bylo opravdu dobrý. Jediný potěšující vystoupení večera.

Egypt - blitka

Šatny - Když jste všichni rektálové a stojíte u jedný fornty a dalších devět necháte být, tak se divte....[/quote]

chlapce ty sa asi z toho zobud
    ved uz len nazvat Giuseppeho Ottavianiho „Ten Ital “ ty sa zobud ved to je najlepsi LIve Act na svete ty kkt !!!
    Naco lezies na party ktora ti uuuuuplne nic nehovori ??? Ved jeb sa tam na tom tvojom hip hap hop hardcore nech ti hlavu roztrha a nejeb sa nam do Trancu !!!!! OMG ved ked keby sa niekto vyjadril o tom zakuklenom kokotovi co ho pocuvas tak sa poseries , tak sa teraz necuduj ty kar ze ti toto pisem , ale asi kazdy hodi iba rukou nad clovekom ako si ty ,,, no u mna si iba uplny chudak a nechapem preco sa vlastne vyadrujes !!!! omg keby som admin okamzite mas pernament ban !!!!!! a este poslem na teba aj policiu a dam ta na sud !!!!! IDIOT !!!!! sa uz zobud !!!!!!! debil !!!!!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

další do kroniky sm2

Stoupa
    Účastník

Teamer: ke kámošovi na ftp…

Anonymní uživatel
    Host

Stoupa: cajk.. kdo si počká ten se dočká sm0 Hele jenom se chci zeptat kam to házíš? Ja bych taky hodil ješte ňaký to videjko,ale samou radostí nevim kam sm0

Stoupa
    Účastník

Omlouvám se všem čekajícím na to moje video, upload se posral a jede to zase od začátku… čili dneska nebude…

2Sexy
    Člen

„Dj“, na kolenou te prosím, neživ se hudbou, jen to nééé sm2

Anonymní uživatel
    Host
    ondrab
    Člen

[quote Anonymní uživatel]

[color=#FF0000][b]Rank 1 10/10[/b][/color]
    klasický německý trance který patří do špičky trancu
    [/quote]

heh….a ja mel zato, ze kluci sou z Holandskasm13sm15

sheppi
    Člen

[quote Anonymní uživatel]podle mě hvezdy večera byly [b][color=#FF0000]Rank 1 a ALy & Fila[/color][/b], konec párty byl špičkový

Giuseppe Ottaviani - 7/10 - hrál dobře

.....
    [/quote]

ROFL, ty si Maďar a psal si to s translátorem, ne? sm15

Jinak se přidávám taky s gratulací TranceKeeperovi k tomuto životnímu rozhodnutí sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.