TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 519)
  • Autor
    Palda61
    Člen

[quote Anonymní uživatel]...skoro celý set jsem si myslel, že hraje Armin Van Buuren, protože to bylo vynikající, spičkové prostě nej
    byl jsem v ráji...[/quote]

Holy shit!

[quote Anonymní uživatel]
    ..svímy...[/quote]

Holy shit

😀

Stoupa
    Účastník

Tady někdo dobře přebral…

Anonymní uživatel
    Host

podle mě hvezdy večera byly [b][color=#FF0000]Rank 1 a ALy & Fila[/color][/b], konec párty byl špičkový

Giuseppe Ottaviani – 7/10 – hrál dobře

Markus Schulz – 8/10
    hrál výborně, ale slišel jsem od něj už lepší set

Ferry Corsten 5/10
    celou set hrál průměrně pouze 10 minut hrál výborně, když pustil dvě písničky z 90 let )(zkrátka zlatá era trancu) Gouryella – Gouryella a System F – Out Of The Blue, když projekty Gouryella a System F se skládaly z jmen
    Ferry Corsten, Dj Tiesto a Armin Van Buuren. Tak se aspoň z mého pohledu vidět, že Ferry dobrej ale navíc nemá

[color=#FF0000][b]Rank 1 10/10[/b][/color]
    zahrál spičkově, 10/10 bodů je hodně málo zasloužil by si ohodně víc
    klasický německý trance který patří do špičky trancu
    tranci od AIRWAVE a Adagio for strings atd… byly špičkový, vůbec neničil trance basama od ferryho, který ho trošku nechal rozjet(šrotovat) a utnul(ničil) svímy elektronickými basi, který pustil nahlas a moc brzo, Ferry by si měl
    vzít vzor od Rank 1, Markus Schulz, Armin Van Buuren(nejpší Dj na světě) atd
    píšeň na žilo byla spičková

[b][color=#FF0000]Aly & Fila – 10/10[/color]
    [/b]zahrál spičkově, 10/10 bodů je hodně málo zasloužil by si ohodně víc
    byl to nejlepší set s Rank 1 na párty
    slyšel jsem ASOT Armina Van Buurena na živo
    skoro celý set jsem si myslel, že hraje Armin Van Buuren, protože to bylo vynikající, spičkové prostě nej
    byl jsem v ráji, protože hrál celý set špičkový trance, to je pro nejleší set co může být
    hrál trasický holaňský trance

line-up párty něl vypadat

Michal Poliak
    Ferry Corsten
    Markus Schulz
    [color=#FF0000][b]Rank 1
    Aly & Fila[/b][/color]
    Giuseppe Ottaviani

Anonymní uživatel
    Host

Já hodnotím tuhle akci mooc kladně, s výkony DJ’s jsem spokojený někdy až nad očekávání(Markus a Aly) a to je pro mě důležité. Škoda, že na Ferryho jsem byl už dočasně vyždímaný a nemalou část jeho setu jsem trávil na tribuně. Efekty a projekce taky supr. Kouzlo dokonalosti jen trochu kazily tyhle věci: místy převýškovaný zvuk a ozvěny ze zadní části, nefungovaly 2 obrazovky kolem DJského pultu a jedna malá v pravé dolní části opravdu velkolepé kompozice stage, v průběhu setu Markuse jim odešel přenos kamery zaměřené na DJe, nepustili projekce na kostku pod stropem a místo „Aly“ na obrazovky poslali „Ali“. Tyhle malé vady na kráse ale nejsou nic oproti skvělé atmosféře a jinak opravdu vydařené party!!!

Ruuda
    Člen

DJ D8: díkybohu nesm3

DJ D8
    Člen

Mám dotaz, hrál někdo Anthem? Já ho bud neslyšel nebo nebyl a to by bylo trochu lol když ho hraje i Markus v GDBC. Dík za odpověd

Fanat1c
    Člen

Dolikus, thanks a lot sir

Jaggi
    Člen

hele budou vůbec sety k sehnání někde… po sensation byli hned druhej den ale to bylo vysílaný, teď o live přenosu nic sem neslyšel, takže asi moc naděje není co…

Emilly
    Člen

Pro mě super akce – spokojenost. Teda kromě šaten.

Dolikus1
    Člen
    Fanat1c
    Člen

btw kde jsou tracklisty? nejak to nemuzu najit. jsem lama

Anonymní uživatel
    Host

To je v poho.. sm0 dik moc

Stoupa
    Účastník

Link bude k dispozici po 23. hodině, bohužel můj hyperspeed upload 256kbps rychlejc neumí sm3

nexxie
    Člen

Stoupa : si borec.. urcite o ne mam zajem..

Anonymní uživatel
    Host

2 [b]Stoupa[/b] : určo to uploudni rád se na to podívam a myslim si že nejsem sám.. sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.