TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 519)
  • Autor
    FUGAZ
    Člen

2 [b]Stoupa[/b] : no na 120% to beru všemi deseti sm3

2 [b]Peter[/b]: čéče pokud si to přímo oni sami nenahráli [i](třeba Markus pro své GDJB World Tour)[/i] taxe toho asi nedočkáme… sm6

2 [b]TranceKeeper[/b]: congratulation sm16

FUGAZ
    Člen

Tak taky bych se chtěl podělit o můj zážitek z této (z pohledu mého vynikající) párty.

[b]Příchod:[/b]
    – přišli jsme do O2 cca v půl 9 s tím, že se omrknem jak je to s těmi šatnamy, kupování TM suvenýrů atd…

[b]Šatny:[/b]
    – zdálo se mi, že šatna v hlavním korydoru byla dobře vymyšlená (ale nevím jak tam probíhala organizace – rozhodli jsme si dát věci do šatny v úrovni plochy). Tam to bylo bez problému, čekání zabralo pár minut.

[b]Fronty u baru:[/b]
    – nikdy jsem nikde nečekal…

[b]DJ´s:[/b]
    [b]Michal Poliak[/b] – upřímně řečeno, slyšel jsem ho poprvé a nevěděl jsem co od něho očekávat. Na rozjezd byl dobrý, hodil tam i pár slušných a někdy i známích pecek. [b]6/10[/b]
    [b]Peppé Ottaviani[/b] – tak tohodle pána jsem slyšel taky „live“ poprvé. Hrál dobře, převážně svou produkci (dalo se to čekat), pro mě zahrál dobrý průměr tracků, škoda že se víc neodvázal a nehrál o malinko déle 🙂 [i]Na konci jsme si s Payou a Tigim & spol zaskákali a zazpívali No More Alone[/i] [b]8/10[/b]
    [b]Markus Schulz[/b] – no tak tohle byl můj pán večera na prvním místě – toho můžu poslouchat stále a vždy ve mně rozproudí krev ! Zahrál perfektní setík, na něj jsem pařil o 106. Těšil jsem se, že mi zahraje Majai – Phoria (Elevation Big Room Remix) [i][né Elevation Remix][/i] nebo Offer Nissim feat Maya – For Your Love (Sied Van Riel Remix), bohužel jsem se jich nedočkal… to však nezměnilo názor, že Markus byl toho večera nejen miláčkem davu ale i můj. [b]11/10[/b]
    [b]Ferry Corsten[/b] – jeho jsem slyšel opravdu po dlouhé době [i](minulou TM s ním jsem nezažil, nebyl jsem v ČR).[/i] Zdálo se mi že po Markusovi začal malinko pomalu, ale potom to rozjel na plne obratky. Užíval jsem si jeho set který se skládal převážně z jeho produkce, jak nové tak i té starší – ty klasiky byli nejlepší ! [b]9/10[/b]
    [b]Rank 1[/b] – tak tuhle dvojici jsem slyšel taky poprvé [b]„live“[/b] … Je pravda, že to bylo malinko jednoduché a moc jsme si ho [b]„před stageí“[/b] neužili [i](až na tu minutu),[/i] ale i tak zahráli (pro mne) dobře. [b]7/10[/b]
    [b]Ali & Fajla[/b] sm13 – jelikož jsem byl na nohách od 8 do 4:15 přesunul jsem se konečně na tribunu… Asi prvni pulhodinu jsem stravil na šatně a běháním po hale sháněním své známé a blízké – tzn začátek jsem neslyšel. Zbytek setu až do konce byl opravdu povedený – lidi stále pařili a užívali si ho. [b]8/10[/b]

[b]VJ´s:[/b]
    – po dlouhé době viděl super efekty, lasershow, pyroshow atd… možná jen malinko chyběla spolupráce s kamerou a záběry DJ´s přímo na stagei… [b]+[/b] potěšil mne ten [b]V.I. BONUS[/b] v podání intra před Rank1 = [b]10/10[/b] !

[b]Zvuk:[/b]
    – myslim, že to tak „neřvalo“ tak jako třeba na PvD, tudíš jsem byl s touhle hlasitostí spokojen ! [i](nechtěl jsem byt nahluchlej tech par dnů sm15)[/i] A to jsem stál vepředu – Poté co jsem se přemístil na tribuny, tam to bylo malinko přebasované, ale byl jsem rád, že vubec sedím sm3

[b]Co mne překvapilo:[/b]
    – místo – kupodivu to nebylo až tak narvané a dalo se vcelku dobře pařit ! sm3
    – kuřáci – teď to nebylo tak dobře ošéfovany ! sm18

Celkové hodnocení: [b]99%[/b]

[i]Tímto bych chtěl taky [b]poděkovat[/b] a pozdravit všechny co tam byli se mnou a zapařili: Johnny, Paya & Tigi & spol, Tomsto, Míša, Julina, Suby a x dalších lidí[/i] sm4

komodo
    Člen

Stoupa: taky se pridavam, urcite to uploadni cely sm3 diky

Chelseaplayer
    Účastník

Stoupa:druhy zajemcesm4

Czernousek
    Člen

Stoupa: taky bych se hlásil jako zájemce

TranceKeeper: též gratuluji .. sem se snažil při live vyhlížet klečícího žadatele, ale marně

dojmů už tu bylo spousta, tak připojím jen dva postřehy ..
    ad kuřáci .. myslím, že v metru se taky nesmí kouřit .. a jeden týpek si zapaloval ještě sme jeli na eskalátoru, takže když nemohl vydržet těch 15 sekund, než vyjedem nahoru, pak se ničemu nedivim .. aspon že mě tentokrát v aréně nikdo nepopálil, i když jednou to bylo natěsno, když si kolem mě zapálili 4 najednou
    ad začátek Poliaka .. to by mohla být taková veselá historka z natáčení .. stál sem na tribuně na úrovni stage (odskočil sem si z fronty na šatnu, abych viděl začátek), skončilo intro, Poliak vyskočil zpod pultíku a začal hrát, nasadil zostra pohyby v rytmu svých beatů a vypadal, že si ani nevšiml, že lidi stojej a netancujou, protože nic neslyší .. on ale slyšel svůj odposlech (tluměně sem ho slyšel taky), tak mu to ani nepřišlo a pařil .. celkem veselé .. a pak se objevil tajemný šikula, potajmu se přikradl k pultíku, zmačkl/poštěloval nějaký čudlík a .. celá aréna se rozezněla .. a jak se objevil, zase zmizel .. takže dík onomu tajemnému, že sme i my slyšeli, co se hraje a zárověn obdiv pořadatelům, že celá aréna hraje na jeden čudlík sm0

Partygirl
    Člen

Trancekeeper: presne to by ste se treba taky nedockali kdyz vidim kam se ta hudba na akcich vyviji.. tak blahopreju sm4

eldee
    Člen

Stoupa: minimalne jednoho zajemce mas..
    Trance Keeper: gratulkasm3

Anonymní uživatel
    Host

Věcná: jsou nebo budou někde setíky od Pepíka, Markuse a Ferka ke stažení?sm5

Stoupa
    Účastník

Tak dobrá věc se podařila a výsledkem je 80 minutový video. Obsahuje všechny intra + od každýho Dje pár fláků. Nejsem George Lucas, tak sestříhání neni nic extra, ale účel to plní. Je to v rozlišení 352×240 (já vim, nic extra, ale na 3GB by se mi v lepší kvalitě moc nevešlo), ale koukat se na to dá. Zvuk je taky ok.

Ukázka zde (13MB): http://leteckaposta.cz/680313504

Celková velikost videa je 795MB, pokud máte zájem, tak to uploadnu.

SHP
    Člen

TranceKeeper: Ty si pako. Gratuluju sm4

Kamil
    Člen

Komu by nestačila nálož již publikovaných fotoreportů, může mrknout na http://www.nubreed.cz sm4

[img]http://www.nubreed.cz/ice_media/79294837079de5175aa68917b19eaf77/3550ee0ca99ac0349883bd6343fbccda.jpg[/img]

Stoupa
    Účastník

TranceKeeper sm15 A gratuluju sm4

SHP: sice váhala chvíli, (později se přiznala že se rozmýšlela mezi mnou a tebou) ale pak řekla ano zřejmě si uvědomila že jsi pro ní příliš nedostupný.sm4

eldee
    Člen

czech smejd: ja sem nesrovnaval zadnou hudebni stranku(mimochodem kdyby jo, tak T5 vyjde taky jako vitezsm4) ale ATMOSFERU v kotli!hawg

SHP
    Člen

TranceKeeper: Seš na cracku? Řekni jestli řekla ano!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.