Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 2008 – Dojmy z akce
- Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
10. 11. 2008 v 14:13 #105669
TranceKeeper
ČlenTak žádost proběhla, ten mix byl nic moc navíc krátkej, takže sem to ani málem nestihl:-)
Měl jsem to sice náplánovaný tak že při vokálu přýtelkyni požádám a až nakopnou beat, že řekne ano,
a pak to budou emoce jako v americkým roman’táku, ale bohužel to dopadlo jinak, ale i přesto to bylo velmi dojemné.
Nechtěl sem zas na druhou stranu čekat až to uslyšíme někde v takové verzi v jaké sem si to představoval, to by jsme se taky nemuseli dočkat nikdy 🙁10. 11. 2008 v 14:05 #105667Dolikus1
Člen[quote Czech smejd]to eldee: tak transmission na PvD nemělo ani omylem, alespoň co se hudební stránky týče... navíc nemůžeš tyhlety dvě hudební akce k sobě srovnávat.[/quote]
a právě si udělal co?sm17 Hlavně nechápu,co to tady plácáš?Každej má snad svůj názor ne,takže když to někomu připadalo lepší než PvD,tak Tobě do toho muže být akorát jedno velký hnědy..sm12
10. 11. 2008 v 13:58 #105666Czech smejd
Člento eldee: tak transmission na PvD nemělo ani omylem, alespoň co se hudební stránky týče… navíc nemůžeš tyhlety dvě hudební akce k sobě srovnávat.
10. 11. 2008 v 13:42 #105664eldee
ČlenTaky postnu svuj dojem:)
[b]Poliak:[/b] V jeho hraci dobe jsem povazoval za cil hodit se do nalady a najit kvalitni parici flek(myslim, ze se oboji povedlo, takze mam z Poliaka pozitivni pocitysm15).
[b]Pepson:[/b] Byl pro me nejvetsim lakadlem na T5..a da se rict ze nezklamal. Zeru jeho produkci takze: Our Dimension, Through Your Eyes, Neo Love..PARADA. Dalsi plusik je za Ways nad Means..tudle skladbu zboznuju. Mrzelo me, ze nezahral something For your Mind ale coz…Jinak Pepek sympatickej pohodar..celkove 8/10
[b]Markus:[/b] Pred akci muj cernej kun…a ocekavani splnil, ne-li predcil. Pecky jako: Biscayne, Daydream, Another You Another Me, Buttons me dokazaly rozfachat na nejvyssi otacky:)! S naprostym prehledem muz vecera…To jak paril s rucnikem me dostalo:)…Sulcik je frajer!!10/10
[b]Ferry:[/b] Uprimne me sem tahly predevsim jiny jmena ale o to vic sem byl po akci z jeho prace nadsenej:)ikdyz je pravda, ze tema svejma klasickama me dostane asi pokazdy. V jeho druhy hodine sme s Ruudikem v hloubi kotle malem vypustili dusi. Shanti je preluxuxni zalezitost….. Celkove Ferda: 9/10
[b]RANK 1:[/b] Tady se schodnu s velkou vetsinou fora…asi sem se hold pretesil, protoze to nebyl zadnej zazrak!Samosebou skladby co plely sou bozi..ale to jejich podani a vystupovanism6. No i pres ty jejich kysely xichty sem si Superstring a Airwave uzil po svym!…5/10
[b]Aly & Fila:[/b] Mam rad jejich hudbu ale v 5 rano bych si pral, aby me neco rozlozilo na nanocastice a k tomu uplift bohuzel neslouzi. Jeste jedna vec..chapu ze klucinu jednoho opalenyho nastvalo, ze mu zkomolili jmeno ale kdyz si odpalil zvaro, tak tim celkem nasral pro zmenu me….6/10. Btw: Lost Language je fakt nedherna skladba:).
Potesilo me, ze jsme dokazaly vytvorit peknou atmosferu…prisla mi o 100% lepsi jak v zari na PVD….Jinac letosni Transka o chloupek preskocila minule vydani! Tesim se na pristi….;)…celkove 9/10
10. 11. 2008 v 13:29 #105663Tecko
ČlenTak ja sem taky neco pridam:
Na Transmission jezdim pravidelne takze jsem se opet tesil.Az na jednu podstatnou vec a to satny to byl luxusni vikend (pocitam k tomu i cestovani v sobtou v poledne do prahy a v nedeli v poledne jsem byl doma.). Kazdopadne jsme sli z hospy v 10 aby jsme stihli set Giuseppe Ottavian na kteryho jsem se tesil. Po vstupu do areny jsme sli jak minulej rok dolu do prizemi, ze tam bude satna, ale tu jsme nenasli.Mozna jsme podle reakci tady asi blbe hledali. tak o patro vis byla jedna u ktere byla obrovska fronta a tak ze pujdeme do te druhe.Bohuzel to byla ta stejna akorat z druhe strany a tak jsme se zaradili do fronty uplne stejne dlouhe. Mozna jak tady nekdo pise jsme tam stali hodinu a pul kvuli tomu, ze nekteri chodili bokem ale co uz. Takze jsem Pepeho neslysel, nestihli jsme ani uvod Markuse a pul hodinky jeho setu. Praci satnare jsme si natocili a jeho dva pomocnici, kteri v klidu postavali vedle a divali se jak tam postavame a sem tam meli cas se napit i piva me nedalo to nenatocit. Pak me upozornil poradatel abych toho nechal. Muzu to nekomu poslat aby to hodil na Youtube. Pak uz jsme se ale dostali na plac. No o hodne lidi vic jak minulej rok. Uchvatlla me stage jak byla udelana, uchvatila me intra kombinovana pyro efekty. No proste jsem si to uzival do posledni chvile vcetne kamosu, kteri standartne odpadavaji., az do pul 6 do rana. Parili jsme u druhych baru smerem od podia. Kdyz jsem se na to zameril zvuk se nehorazne odrazel od zadni casti haly, ze clovek nevedel co poslouchat driv, ale kdyz jste vnimal jen ty zvuky ze predu dalo se to.svetla a lasery taky super.Michal Poliak – nestihl
Giuseppe Ottaviani – prostoj v satnach
Markus Schulz – rikate vesmes vsichni nejlepsi set vecera..me moc nesedel 6,5/10
Ferry Corsten – docela jsem zaparil, ale jindy myslim zahral lip 7/10
Rank 1 – ti me sedli nejmin, nevedel jsem co od nich cekat, protoze jsem set zadnej neslysel, ale par singlu znam a tak jsem cekal And Then v Rank 1 mixu bohuzel hrali jen nemastnej neslanej original 🙁 6/10
Aly & Fila – nevim kterej z nich tam byl nejsem az takovej znalec, ale na nej jsem zaparil asi nejvic. Jeho set mel stavu a kdo si pockal na nej myslim ze neprohloupil 9,5/10Ted me napada par vitek k poradatelum. Tak o satnach jsem se zminil, ale asi jsem si to zpusobil sam, kdyz jsem nenasel ty zbivajici. Lahve s vodou bez vrsku, chtel jsem pomalu cucat pri pareni, ale jelikoz bych bez vrsku kazdyho pocakal tak jsem to musel stahnout na EX takze pivo vyhravalo a ja si aspon trochu odpocnul. Nevim zda jsem si nevsiml, ale podle me byl na LED panelech jako DJ naposledy zobrazenej Markus a od te doby nic. Chtel jsem videt vic nez jen hodne malyho clovicka tam nekde v predu.
Jsou to malickosti ale myslm ze potesi. Nastesti ale prevazuji pozitiva:
at uz svetla, podle me exceletni stage, a moje oblibena intra, na ktery bych se vydrzel divat i hodinu v kuse. Vyhralo u me intro pred Rank 1. Dale bary. necekal jsem nikdy vic nez 3 minuty. Akci jsem si uzil do sytosti a urcite se dostavim na dalsi pokracovani….10. 11. 2008 v 13:00 #105660ondrab
Člen[quote Partygirl]na to sem se taky chtela zeptat Trancekeepera .. pozadal si pritelkyni o ruku? Ja teda nevim no,ale v tom mixu v jakym to zahrali to nejak ztratilo kouzlo sm8[/quote]
bohuzel musim souhlasit…bez vokalu to neni onosm9..ale tak ja jsem to aspon kazil svojim vlastnim zpevemsm0
10. 11. 2008 v 12:57 #105659Partygirl
Členna to sem se taky chtela zeptat Trancekeepera .. pozadal si pritelkyni o ruku? Ja teda nevim no,ale v tom mixu v jakym to zahrali to nejak ztratilo kouzlo sm8
10. 11. 2008 v 12:24 #105656sompet
Členkdyby se chtěl někdo připojit ke skupince labužníků z trancemission, může zde. http://www.new.facebook.com/profile.php?id=1351502744&ref=profile#/pages/Transmission/22591157803
10. 11. 2008 v 12:17 #105655FUGAZ
Člen[quote Krishke]cudliku, dej mi na sebe prosim kontakt, mam pro tebe vybornou informaci, rad bych se o ni podelil se vsema, ale zatim jsem nedostal svoleni to tady rict..[/quote]
mno to jsem zvedav co z toho vypadne sm3
[quote Armadacz]
pokud by měl někdo o ty videa zájem, sem schopný je dát na rapida, ale jen část. Celé to má kolem 1,9gb.[/quote]no to urcite sm0 beru všemi deseti….. a klidne můžeš postupně, času je přece dost sm4
10. 11. 2008 v 11:54 #105653ics
Členjinak jak vubec dopadl ten klucina s tou zadosti o ruku pri such is life? pro me ten track bez vocalu ztraci kouzlo 🙁
10. 11. 2008 v 11:48 #105652FUGAZ
Člen[quote Anonymní uživatel]nema nekdo aspon zdanlivej pocet lidi ?[/quote]
myslím, že ve zprávách na ČT bylo řečeno 12k lidí sm3
10. 11. 2008 v 11:37 #105648BoRo
Členjo,berusko,setri elektroenergii-vypni caps lock
10. 11. 2008 v 11:30 #105647Binary
Členberuska: vypni si caps lock
10. 11. 2008 v 11:20 #105645Anonymní uživatel
Hostnema nekdo aspon zdanlivej pocet lidi ?
10. 11. 2008 v 11:19 #105644beruska
ČlenNĚKTERÝ LIDI ŘEŠÍ MALIČKOSTI,JÁ S PŘÍTELEM JSME TAKY ČEKALY U ŠATEN,ALE ŠLO TO TAM RYCHLE,A NECHÁPU LIDI CO JSOU VĚČNĚ S NĚČÍM ŃESPOKOJENI.LONI JSME BYLI NA TIESTOVI V T MOBILE ARÉNĚ A TO BYL MASAKR U ŠATEN NEHLEDĚ NA TO,ŽE JSEM TAM JELA TĚHOTNÁ.V O2 ARÉNĚ SI NA ŠATNY TEDA STĚŽOVAT NEMUŽU.A MIMO JINÉ PRO MĚ TAHLE AKCE BYLA LUXUSNÍM ZÁŽITKEM,NA KTERÝ JEN TAK NEZAPOMENU,PRO MĚ TO OPRAVDU BYLO FAMOZNÍ.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.