TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 519)
  • Autor
    Nulda
    Účastník

sm15sm15sm15

SHP
    Člen

Tak mě ta reportáž nepřišla tak hrozná. Představte si, že jste ambiciózní dvacetiletá
    reportérka z Novy, která tam už ošukala tři fakt hnusný managery a nyní dostala možnost dělat tohle.
    I když o tom ví totální hovno, tak to zkusila a vypadá to normálně. Vidět to v TV, tak bych se nad tim ani nepozastavil.
    Otázka co se ti líbí na trancu, když trance hraje, mi nepřipadá nějak moc mimo.

I když lepší otázka by byla: Necítíš se jak kokot, když hraješ před 8000 lidma a polovina z nich
    je sjetejch?

Paya
    Člen

hezkypěkně Ferry sm4

Stoupa
    Účastník

Hezkypěkně sm3

FUGAZ
    Člen

[i]Nevim jestli to tu bylo nebo ne…..[/i]

[b]From Markus Schulz Blog:[/b]

After getting that news, I felt that I probably could have walked from Sofia to Prague on air, but I had to regain focus on what would be one of the most significant gigs I had in all of 2008.

The big day in Prague had arrived, and it was time for Transmission, and the theme of The New World. I mentioned to you guys last week that I would have some news with regards to a release date, and I can now tell you that the full release, with the Original Mix and my Return To Coldharbour Remix, will be available from November 24th. I couldn’t wait to get there and play it at the arena.

I knew from previous experiences of playing at Transmission that the levels of production would be amazing, but my goodness they raised the bar even higher this time round! The visuals, the lasers, the soundsystem, everything was absolutely phenomenal. When the time came for me to go on stage and I saw the sheer volume of the crowd, I had to pause and draw breath, it really was a sight to behold.

It was an incredible two hours playing in that setting, although it was difficult not to get distracted with how good the visual production was! When I got done, I did some interviews with the United Music team and took photos with the fans, and generally chilled out. I got to hang out with Ferry Corsten after he finished his set and catch up with him. I hadn’t seen Ferry since Creamfields in Romania at the beginning of August, and since then he has become a dad for the very first time. He couldn’t hide his happiness when he started talking about his little daughter Gabriella. Ferry is a great guy and someone I have a lot of time for. I am sure our paths with across again very soon.

Ciao,
    Markus

Nulda
    Účastník

jj ta reportáž je k zblití, ještě že tu Ferry nepořádá Masquerade, to už fakt nevim v čem by tam ty dva přišli sm0

sheppi
    Člen

trapas maximální….ta jejich slavná reportérka slyšela trance poprvé v životě, stejně tak jako jména účinkujících a ještě ty dva, který tam „vyslýchala“ tak ti byli opravdu „typičtí“ tranceři sm15 sm15 sm13 jaký si pak asi udělá každý, kdo se o trance nezajímá, obrázek o trancerech? sm6

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nestyď se, ta reportérka je fakt příšerná

blackwolf
    Člen

No tak původně jsem vůbec nechtěl reagovat na tu reportáž v esu, ale nedá mi to! Tak tohle smrdělo brutálním amaterismem! Zajímalo by mě, kde vyhrabali tu sjetou reportérku? To bylo fakt hrozný, ale je to můj názor.

nexxie
    Člen

Sickboy : zase tak spatny to nejni.. na jednicce se taky moc nepredali „treti tm to teda fakt nebyla“..
    a kdyz se zaposlouchas do tech anglickejch vet tak zjistis ze to nejsou tak blby otazky.. jen sou laicky blbe prelozeny

andre
    Člen

oproti reportáži na České televizi je tahle novácká reportáž o deset tříd níž… sm6

Anonymní uživatel
    Neaktivní

we’re all doomed :-/

Sickboy
    Člen

To mě poser, to jsou zase otázky… „Co tě zajímá na trancu?“ sm6

Tecko
    Člen

Myslim ze to tu neni, ale pro vsechny ktery zajima reportaz co byla na Nove v Esu zde je link do archivu…..

http://archiv.nova.cz/multimedia/eso-15-11-2008-reportaz-z-koncertu-transmission.html

Davidos
    Člen

Nazdárek.Omlouvám se všem znalým čtenářům a posluchačům .Vyskoušel jsem to v prográmku Virtual dj s originál mixem Chakalaka a je to tam.Tak se nezlobte.čauessmsm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.