TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 519)
  • Autor
    swo
    Člen

Noo…

Ottaviani mě moc nebral.
    Schulz super, ale na Sunrise se mi líbil víc.
    Corsten ze začátku nemastný neslaný, ale pak to rozjel, dík za srdcovku Beautiful.
    Rank1 jsem nějak nevnímala, buď jsem někde lítala nebo kecala se známýma.
    A&F – nářez, vůbec by ten večer nebylo na škodu, kdyby se hrálo aspoň do sedmi.

Celkově jsem spokojená, vydařený večírek (akorát ten jack by nemusel na barech tak brzo dojít :)).

dukelak
    Člen

heh sm2 celou dobu jsem si myslel,že dal Orange theme ve dvou mixech a mezi nacpal Chakalaku sm2

ics
    Člen

Ferry Corsten je proste buh! Znicil me minule,znicil me ted a znici me i priste! Proste Brainbox,Beautiful,Gouryella,Out of the Blue a podobny pecky me nikdy neomrzi 🙂 navic se nedrzel pri zemi coz dokazal Schiemannovym Madnes 😛 Markus taky parada,Fila super zakonceni…od Pepeho sem cekal trosku vic,ale nejvic zklamali Rank 1 , chtel sem si zaspivat sááááááč is láááááááájf a on prd , dub mix a vocal nikde 🙁 Navic mi pripadalo,ze se tvari jako by je nekdo do toho hrani nutil 😡

vrchol vecera : Blank & Jones – Californian sunset [54]

zvuk teda mohl bejt lepsi , ale nikdy nemuze byt vse dokonaly 🙂 i kdyz tady k tomu po hudebni strance bylo hooodne blizko .-)

Partygirl
    Člen

Takze pri pondelku se tez podelim o sve dojmy z tyhle mega akce sm4

Poliak – nevim,slysela sem jen pri prichodu do haly,ale prislo mi to dost hrozny

Ottaviani – cekala sem paradni set jako loni v Retru,ale toho sem se jaksi nedockala.. vubec me nebavil,hral az na par
    okamziku priserne,na zacatek rozjezd hroznej

Schulz – trosku sem nevedela co od nej letos cekat,ale zahral naprosto luxusne!!! pro me jasna hvezda vecera,set sem proskakala od zacatku do konce,skvele se bavil,komunikoval,zahral proste libove

Rank 1 – propadak cely tyhle akce,nemam slov,malem sem usnula,katastrofa

Aly & Fila – nevim kdo doved zprznit jmeno Aly na nakoho Aliho Amiriho,ale budiz.. cekala jsem,ze Fila nezklame a nezklamal,az do rana nas zasoboval trance melodiema a kdyby hral do 8 tak bych parila vesele dal

Jinak akce se vydarila po zklamani z nedavnyho PVD, lidi byli v pohode, uzasna stage, lasery, efekty .. opravdu sem si to uzila

Jeste bych chtela podekovat svoji drahy poloviice za bajecnou noc a poslat pozdrav vsem znamym,ktery sem potkala

Uvidime se na Arminovi

Anonymní uživatel
    Host

pokoko: prý to má vyjít 12.1 09 🙂

pokoko
    Člen

No každopadne on ten papillion stejne beztak klasicky nevydasm13

johny4
    Člen

a nebo spíš Clockwork i Papillion jsou vykradači Orange Theme sm15

Anonymní uživatel
    Host

spíš mě to přijde jako vykrádačka clockworku nebo je to obráceně clockwork vykrad papilion těžko říct 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Freezer : není 🙂

Richard Durand – Papillion 192kbps

Cygnus X The Orange Theme

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Papilion je jen vykrádačka Orange Theme…

Anonymní uživatel
    Host

styk pohlavson: dík 🙂

hectic: jiný člověk jiná chuť, mě třeba tim pro tebe ukrutně nudnym trackem TOTÁLNĚ rozsekal a jako pokračování intra k jeho jménu tobylo ůplně luxusní! 🙂

hectic
    Člen

tema vasima saskarnama tady ste mi pripomneli, ze jak nastoupil Ferry tim ukrutne nudnym trackem, tak me dost zaskocil, protoze po paradne rozjetym Šulínovi se tenhle track proste nehodil a uz vubec ne na zacatek setu….

čudlik: Mám na Duranda privat maila, taxem ho optám, kdy to vyjde. Resp. jestli vůbec.. sm15

Malarkey: Mně se jeho set líbil od začátku do konce, zapařil jsem si fantasticky.. Ještě kdyby mi tam frknul Exhale… asi bych se zbláznil štěstím.. sm3

Když jsme u těch songů, je škoda, že jeho Violin edit Out of the blue ještě nevyšel.. (vyjde příští rok)

Anonymní uživatel
    Host

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa já se z toho zblázníímsm9sm9

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.