TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 519)
  • Autor

čudlík: Neptal jsem se tu někde, esi to není tohle v Cosmic Gate mixu? Jestli ne, tak sorry,
    ušetřil bych čas a je to tady i v tracklistu. sm4

Anonymní uživatel
    Host

mááááááááááááááááááááám tooooooooooooooooooooosm15sm9, je to Deadmau5 – Clockwork teď už jen Remix sm3

Deadmau5 – Clockwork (Live 08 @ Armin Only)

Fanat1c
    Člen

btw vsimli jste si tam wehrenberga, nebo jak se to jmeno pise? behal tam s kamerou a tocil divne obleceny lidi 😀 a pak tam s nim byla jeste nejaka slecna a vypada jako ta zpevacka ze skupiny Toxique

M.A.J.K.L. a proč by sem nenapsal svoje dojmy ? jsou to jeho dojmy pokud je tu nebude neustále opakovat a nekomu nutit tak vyjadření zde je volné všem..

M.A.J.K.L.
    Člen

Tió SHP: Jsi dement ! sm15Když si šel jenom kvůli slečně a přátelům a tuhle muziku údajně neposloucháš, tak co sem milostivě píšeš svoje dojmy, troubo !!!!!????? sm16

čudlik: Zatím jedu ten z Ferryho webu Ahoy Rotterdam teď z 1.11.

Anonymní uživatel
    Host

styk pohlavson: máš nějaký odkaz s těmi playlisty? chci je projíždet taky

sheppi
    Člen

ty voe, takže ten track co mě u Ferryho rozsekal je fakt Chakalaka od Wippyho…ta melodie je hrozně Corstenovská, jsem byl přesvědčen, že to musí být něco od Ferryho sm3

čudlik: Projíždím jeho playlisty za poslední dva měsíce, tak snad něco objevím.. Jinak super věc – dík, žes mi ji připomněl,
    bych na ní bejval zapomněl a říkal jsem si, že musím zjistit, co to je.. Binary říká, že buď Arnej nebo nějakej Deadmau5.

Anonymní uživatel
    Host

styk pohlavson: Ne , to taky není ono, kdyby se to dalo aspoň od něčeho odvodit, takhle můžu maximálně poslat ferymu mejlasm7

jen stručně … hudebně trochu lepší než TM4 … vizuálně 2x lepší než TM4, lidí dost … jinak nejvíc se mi líbila poslední půlhodina Ferryho a trochu Rank 1 a Guisseppe .. jinak normál … ale nevim, jestli budu na TM6 – dle line-upu

fotky: http://u-heaven.com/?parties&fotogalerie=transmission5

čudlík: Je možný, že by to byl Arnej – Tomorrow never comes?

http://www.youtube.com/watch?v=qdXinNHQi4c

Anonymní uživatel
    Host

Markus Schulz VYBORNEJ,zahral suprove,akce se hoooodne povedla

Anonymní uživatel
    Host

ježíš blbý smajli, má tam bejt tenhle sm7

Anonymní uživatel
    Host

LastHunter: Tam je napsáno IDsm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.