Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 2008 – Dojmy z akce
- Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 11. 2008 v 23:00 #105580
Anonymní uživatel
HostMoje dojmy? Parkovani bylo dobre vyresene, ta satna sice rada, ale aspon tam byl nejaky system. Poliaka jsem neslysela, Ottaviani jenom neco, Markus me docela zklamal, hral dobre, ale vubec me to nerozhybalo ani nehecovalo, Ferry byl pro me naprosta jednicka, tvrdsi casti jsem si vylozene uzivala, Rank1 me nasrali, ze nezahrali vokalovou cast such is life, tak jsme to zabalili a zacatek Fily znel dobre, ale lip by bylo kdyby byl napr misto Rank 1. Celkove – Spokojenost sm5
9. 11. 2008 v 22:52 #105578Last
Účastník[quote Anonymní uživatel]Co takhle dat dohromady track-listy ?[/quote]
Kuk do fóra Playlisty9. 11. 2008 v 22:50 #105577niki
Člento cudik… jo track luxusni ale taky bohuzel nevim
9. 11. 2008 v 22:48 #105576Anonymní uživatel
HostCo takhle dat dohromady track-listy ?
9. 11. 2008 v 22:43 #105574Anonymní uživatel
Hostteda v 1:27, tohle je přesně ten trance který mě dává tu sílu postavit se proti veškerýmu zlu se který se potkám.sm3
9. 11. 2008 v 22:42 #105573Anonymní uživatel
HostNevite jsetli se nekde boudou dat stahnout sety s tm?
9. 11. 2008 v 22:39 #105572Anonymní uživatel
Host[quote Nevim]tak jdu na to btw: omlouvam se za gramaticke chyby cj me nikdy nesel sm11
1. me chlapek u nas na sazce prodal lupen a byl to jen Navrh na vstupenku takze jsem musel jit k okinku reklamace a tam byla baba co mela zlomenou ruku sm3 (a vsechno ji strasne trvalo) a dala me protokol to jsem vyplnil a musel jsem jsi koupit lupen za plnou palku s tim papirem musim k nam do sazky at me vrati 990 (holt chlapek to dojebal :D)
a neby jsem sam co mel Navrch [/quote]Tak to je solidní výkon. To ten člověk u vás zadal do toho terminálu, že chceš na Transmission, vyjel mu ten papír, který by jsi si měl myslím zkontrolovat (platí hlavně pro akce kde jsou místa k sezení) a on Ti ho dal rovnou jako vstupenku? Tak to je dobrej mástr sm13
9. 11. 2008 v 22:39 #105571Ruuda
Člentak já taky přispěju svojí troškou do mlýna
[b]šatny:[/b] v rámci možností, určitě jsem to mohl zvládnout lípsm16, ale i hůř, rozhodně to není něco, co by mělo bůhvíjakej vliv na můj dojem z akce
[b]zvuk[/b]: na některejch místech se to bilo docelaš festově, ale jak už někdo psal, místa, kde to bylo v poho, se dala najít, my jsme byli na Pepého, Markuse a většinu Ferryho uprostřed asi 15 m od stage a tam byl zvuk dobrej
[b]projekce, světla atd.[/b]: ani jsem nějak moc nevnímal, výpadky byly, ale ne nějak katastrofický, asi největší už několikrát zmíněný Aly s měkkým i, intra byly hezký to se musí nechat
[b]to nejdůležitější – DJs:[/b]
[b]Michal Poliak:[/b] stihli jsme asi půlhodinku, nijak moc jsme jeho set nevnímal, na ploše jsme do sebe s Líbou hodili dva nároďákysm15(rozuměj Redbull + vodka) a připravovali se na Giuseppeho
[b]Pepé Ottaviani:[/b] paráda, zahrál podle očekávání jen škoda absence Something For Your Mind, nejvíc sem si zahopsal při Through Your Eyessm5
[b]Markus Schulz:[/b] opět paráda, jediný, co mrzelo, že nezaplel Timmyho & Tommyho (teda doufám, že to nehrál, když jsem byl na záchodě, to by mě hodně mrzelosm13, protože jsme se na ni těšil jak děcko), nejvíc jsem zavařil na jeho mashup
Lost connection a In And Out Of Love[b]Ferry Corsten:[/b] pro mě hvězda večera, před začátkem večera jsem se na něj, když nepočítám Poliaka, těšil nejmíň, ale chlapík mě dostal, jeho pecka večera se hodnotí hodně těžce, ale kdybych měl teda jmenovat tak Madness, to jsem jel
jako blázensm3[b]Rank 1:[/b] přesnej opak Ferryho, očekával jsme hodně a byl jsem zklamanej, představoval jsem si to prostě jinak
[b]Aly & Fila:[/b] taky jsem se na ně hodně těšil to, že přijel jeden to by mi ani moc nevadilo, ale za prvé už jsem byl na dně s fyzickejma silama a za druhé si myslím, že na konec party by měla přijít nějaká totální rozsekávka, něco jako loni Scot,
prostě a jednoduše mi(nám) to nesedlo, a tak jsme po Lost Language razili domByl jsem na T2 a T4,ale řekl bych, že tahle Transmission byla nejpovedenější a taky se mi libila víc než letošní van Dyk. Toť vše.sm15
9. 11. 2008 v 22:38 #105570Anonymní uživatel
HostTady to je začíná to v 1:35 a je to aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa já myslel že se pominu v jednu chvíly jsem řval jak malej….
9. 11. 2008 v 22:26 #105566Anonymní uživatel
Hostniki a styk pohlavson:Ne to není ona, to hrál hned po ní. Byl to jeden luxusní zvuk v ještě luxusnějšim rytmu, aaaaaaaaa jak je možný že nikdo nevíte vždyť to bylo dokonalýsm7, bylo to ůplně to první co fery zahrál sm3
9. 11. 2008 v 22:18 #105562styk pohlavson
Členčudlik: Tuším, že to byl Wippenberg – Chakalaka, je to možný?
9. 11. 2008 v 22:17 #105561Anonymní uživatel
HostTak ti reknu,ze nejsi sam ja jsem si taky koupil listek driv,vsechno bylo v pohode dojel jsem do Prahy obesel jsem obchody a kdyz prijedu pred sazku,tak zjistim,ze jsem zapomnel listek doma sm19,ale narozdil od tebe jsem mel penize a koupil si novej,ale i tak jsem byl nasranej
9. 11. 2008 v 22:16 #105560niki
ČlenMusim tady nesouhlasit Aly & Fila, jednotvarna monotoni predvidatelna lacina nuda, zato Rank 1 me sice nerozsekal rychlosti, ale krasne jsem si to uzil hudebne.
to cudlik : Wippenberg – Chakalaka
9. 11. 2008 v 22:15 #105558Sickboy
ČlenAsi jsem se zamiloval… Posedmý během víkendu.
9. 11. 2008 v 22:07 #105556Starf
Člen[quote sheppi]tady máme tu sestřičku...no schválně, kdo by se nenechal ošetřit? sm0
[img]http://foto.ghofig.cz/albums/transmission/IMG_9419.JPG[/img][/quote]
heh, s tou sem chodil do tridy… ikdyz takhle vypadajicich holek je podle me docela dost 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.