Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 2008 – Dojmy z akce
- Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 11. 2008 v 22:04 #105553
Anonymní uživatel
Hostlidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii prosím!!!!!! jak se jmenoval track který hrál Fery ůplně jako první jak o něm chazty píše že byl hrozně pomalý ale celkem dobrý a Dj peroxid že koukal co toje, to byl ůplně nehoráznej LUXUS!!!!sm5sm5sm5
9. 11. 2008 v 22:02 #105551Nevim
Účastníktak jdu na to btw: omlouvam se za gramaticke chyby cj me nikdy nesel sm11
prvne musim rict ze to byla moje 1. Trancova party takze i 1. halovka a uprime receno uz tam nikdy nejedu 🙁
je fakt ze jsem od toho cekal asi hodne a dostal jsem prd az na par vyjimek
a taky jsem jsi myslel ze jedu na Trance party ale pak jsem zjistil ze tomu az na par vyjem vubec nebylo 🙁 asi se ten Trance nekam vytratil sm19 a nebo jsem zapomel co je to trance (stejnak jestli jsem poznal 10 tracku tak to bylo moc)1. me chlapek u nas na sazce prodal lupen a byl to jen Navrh na vstupenku takze jsem musel jit k okinku reklamace a tam byla baba co mela zlomenou ruku sm3 (a vsechno ji strasne trvalo) a dala me protokol to jsem vyplnil a musel jsem jsi koupit lupen za plnou palku s tim papirem musim k nam do sazky at me vrati 990 (holt chlapek to dojebal :D)
a neby jsem sam co mel Navrch2.potom co jsem mel strah ze se nedostanu na party tak jsem mel jeste strach ze nestihnu Giuseppeho protoze jsem byl v satnach (podle toho co tady pisete tak je to vsude stejny takze cca 15 min cekani je pohoda)
3. takze jsem se dostal do kotle nekam cca 15 metru od podia
Poliaka jsem stihl asi jen cca 15min a musim rict co ten Dj delal na Trancemission nehodnotim jeho djing ale vyber tracku proste pro me nnudaaaaa4.Giuseppe intro pred Giuseppe paraaaaaaaaaaaaada pak prisel Giuseppe a nic az na No more nudaaaaaa
Giuseppe ma mraky melodickej tracku a on zahraje takhle a Liken People to byl asi nejaky remix a ten byl desnej5.Markus ten me dost prekvapil (srovnavam jen ze setu co jsem poslouchal v mp3) New world to bylo jasny ale pak co tam dal to jsem cucel [b]Mr Sam feat. Claud9 – Cygnes (Original mix)[/b] to byla parada to jsem skakal az do stropu sm3
a pak to bylo trochu slabsi tak jsem se sel na pit a pak jsem se vratil sice na tribunu a hnedka [b]Stoneface & Terminal – Blueprint[/b] tak jsem paril ta euforie proste nadhera a hnedka [b]Markus Schulz – Daydream (Lemon & Einar K Remix)[/b] to jsem pistel jak blbec snad nejvic na place sm76. pak prisel Ferry celkem nuda az na par vyjimek a mazec zaver ale jeden track me tam dost zaujal takze bych byl rad za full tracklistsm0 (to jsem byl uz zpatky na place)
7. Rank 1: co to jako bylo hruzaaaaaaa des takhle zprasit nektery klasiky jsem odnich cekal dost a takhle jsem dostal po hube sm19
6.Aliky ty jsem nestihl cely jen asi prnvi dva tracky a mozna bych jsi je uzil. Ten zvuk byl hroznej ty upliftingi tam znejli uplne hrozne (jsem byl ve asi ve streud areny) jsem se snazil pozna ten prvni track a vubec jsem nevedel o co jde (a pak cucim ze to bylo FKN feat. Jahala – Still Time (Aly & Fila Remix)) on o clekove me ten zvku prisel divnej ze startu
skoda ze jsem tam nebyl az do konce protze kdyz hraly Sassot – Whatever (Aly & Fila Remix) to musela byt nadhera sm9
8. Partypeople stim jsem byl nejak smirenej az na par vyjimek celek pohoda
90000. sm15 Atmosfera. Nehodnotim neznam z jinnych akci
shrnuto: na halovky (lepe spise na Transemsiion uz nepojedu) radsi bych do klubu pekne na pure trance lepsi lidi lepsi skladby atd. (ale treba se taky pletu)
proste cekal jsem hodne a dostal jsem jen gulas s 1 knedlou 🙁9. 11. 2008 v 22:02 #105550beyond infinity
ČlenTak moje dojmy jsou veskrze velmi pozitivní. Byl jsem zatím na všech Transmission a tahle byla jedna z nejlepších. Samozřejmě fronta na šatny vypadala hrozivě, naštěstí jsem bundu svěřil kámošovi, který mi pak říkal že vepředu byli šatnáři bez práce, tak šel rovnou k nim… Každopádně chtělo by to asi víc front vedle sebe, ideálně asi aby každý šátnář měl svoji vlastní frontu, ale jak to těm lidem vysvětlit… Na konci jsme raději prozíravě šli do šatny půl hodiny před ukončením.
Při vstupu na plac mě překvapil počet lidí, troufám si říct že tolik jich nikdy předtím na TM nebylo. Tímto gratuluju UM, je to pro ně určitě velký úspěch. Atmosféra byla celkem dobrá, zdálo se že většina lidí si to pěkně užívala. Přestože bylo narváno, tak se dalo najít místo na paření i dost vepředu bez nějakých kolizí s ostatníma, i když je pravda že mám otisk cigára na ruce, no ale to není zdaleka poprvé, už si z toho ani nic nedělám sm2 .
Spousta lidí si tu stěžuje na zvuk – taky se mi zdálo, že tentokrát byl výběr místa důležitější než jindy, ale jinak si nemám na co stěžovat. Důležité je nebyl přebasovaný a ani v uších mi nehvízdá.
Lasery, efekty a visualizace tradičně neřeším, pro mně podružná záležitost. Ale ta kosmická tématika se mi líbila.K výkonům DJs:
Poliak, Ottaviani – neslyšel jsem
Schulz – určitě jeden z jeho povedenějších setů, měl jsem trochu obavy potom co jsem slyšel jeho set ze Sensation, ale tentokrát ok
Corsten – řekl bych spíš průměr, škoda jen že když hraje klasiky tak jsou to přád ty samé: Gouryella a Out Of The Blue. Dal bych si třeba Tenshi, Walhallu nebo Punk…
Rank 1 – mě to zas tak strašné nepřišlo, jak tady většina lidí píše. Záhrali Airwave, tím pádem si můžu odškrtnout další splněný sen a hotovo sm11
Aly nebo Fila – obvykle se na podobných akcích dávají na závěr spíše výplachy, tentokrát jsme tu měli upliftáře a fungovalo to velmi dobře. I když toto není zrovna můj styl, tak mi to připadalo lepší než nějaké techy mláceníEDIT: tak ve fóru s tracklistama píšou že Walhalla zazněla, to by mě zajímalo kde jsem zrovna byl sm13
9. 11. 2008 v 21:44 #105547subik
ČlenV pohodě, čím víckrát se to tu objeví, tím víc lidí, co to nevidělo si na to klikne…. a podívá se 🙂
9. 11. 2008 v 21:43 #105546Anonymní uživatel
HostPardon, přehlédl jsem, že už to tady je, ale fakt se topovedlo sm3
9. 11. 2008 v 21:41 #105544Anonymní uživatel
Host9. 11. 2008 v 21:38 #105542subik
ČlenTeda, Petře, na to že bydlíme v barácích, co jsou vedle sebe, tak super komunikace…no právě, jsem uplně čučel, když Markus se rozplýval nad atmosférou tady na Transmission…fakt ji chválil jak to jenom šlo
9. 11. 2008 v 21:35 #105540Dolikus1
ČlenJinak reportáž je vskutku parádní.Chválím Martinesm3 Vypadá to,že jak Markus,tak i Ferry sou z TM nadšenýsm11
9. 11. 2008 v 21:27 #105538Tecko
Členja potkal jen dve satny a to byla vlastne jedna akorat z jedne a nebo z druhe strany. pak jsem se dozvedel ze je satna jeste kdesi dole a tu jsem nenasel.porad jsem se dival po sipkach a nakonec skoncil v te vrchni. po vystani 1,5hodinove fronty a propasnuti PEPEHO na kteryho jsem se tesil jsem sel parit.takze by to mozna chtelo nekam poradne napsat kde ty satny vsechny jsou schovany.pak by mozna odpadli ty nadavky.a kdyz to nevi ani ten satnar kteryho jsem se ptal nebo O2 poradatel vzdal jsem hledani.
9. 11. 2008 v 21:25 #105536subik
ČlenDík za pochvalu…je fakt, že tentokrát se mi to psalo fakt samo…
9. 11. 2008 v 21:23 #105535Newman
Člen^lol^
9. 11. 2008 v 21:23 #105534Anonymní uživatel
Hostto SHP samozrejme…..
9. 11. 2008 v 21:21 #105533Anonymní uživatel
Hostty jsi dementni a stereotypni……a k tomu jeste poradny hovado
9. 11. 2008 v 21:19 #105532Gizmo
Člen[quote subik]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAK TRANSMISSION BUDE V UDÁLOSTECH NA ČT 1 A ČT 24, TAKŽE CELOSTÁTNÍ VYSÍLÁNÍ sm5 tedy na takových 90%, kdyby se náhodou něco stalo důležitejšího[/quote]
Plác, Plác, Plác
Asi nej reportáž – opravdu jde kvalita nahoru – díky za takovéhle přiblížení akcí i lidem, kteří netuší, která bije – když jsem rodičovstvu říkal tak to je ono tak udělali takové to Ahááá hmmm zajimavé 🙂
9. 11. 2008 v 21:18 #105531SHP
ČlenMoje osobní dojmy
Tuhle muziku neposlouchám, šel jsem kvůli slečně a přátelům
Poliak – Slyšel jsem kousek, nezdálo se špatný
Ten Ital – Tak tohle je teda eklzračka. Snad nejhorší výstup všech dob, co jsem kdy slyšel. Dementní, stereotypní, jen náááá hodinu v kuse. Tohle je fakt debilita
Schulz – Nemám ho rád, ale slyšel jsem ho zahrát už hůř
Corsten – Ten už je za zenitem, ale dalo se
Rank 1 – Tohle bylo opravdu dobrý. Jediný potěšující vystoupení večera.
Egypt – blitka
Šatny – Když jste všichni rektálové a stojíte u jedný fornty a dalších devět necháte být, tak se divte….
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.