Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 2008 – Dojmy z akce
- Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 11. 2008 v 21:17 #105530
iamek
Člensm12
9. 11. 2008 v 21:04 #105529Anonymní uživatel
HostChtěl jsem vidět začátek….zařídili jsme se tak, abychom nemuseli použít šatnu i za cenu krátkodobého mrznutí. Ale ráno v metru zas nebyla taková zima.Jak tady čtu, udělali jsme dobře. Na začátek jsem čekal trochu monstróznější intro… Pak chlapcům na začátek vypadla část zvuku. Poliak mě příjemně překvapil. Záleží na tom, kdy hraje a zda máte v sobě už nějaké to pivko.
Myslím, že kdyby hrál v půli, tak by měl slušnej ohlas.
Jediné, co bych fakt ocenil, je odvedená práce djs, ikdyž Rank 1 pro mě byli trošku zklamáním, které jsem čekal už předem, při zjištění, že jejich „live“ show bude tak krátká.Když tam narvali tolik techniky, přišlo mi, že vjs někde chrápou a u známých tracků se taky někdy nechytali. Někdy se hlavy nepohly i několik minut.. nepochopil jsem.
Zvukově hala byla fakt nevyrovnaná a musím dát zapravdu, že nej zvuk byl přímo proti stagi na protější tribuně.
Pak mě rozsekal nápis Ali & Fila. Možná je to prkotina a myslím, že ani Aly asi nebyl nadšen. Asi chlapci nevědí, kdo přijede zahrát 🙂
Dál mě zaujali nefungující plazmy a fungující, kterým se chvěl obraz. Trošku nevychytané… Čekal jsem také více performerů, které bylo možné vidět loni.
A lidi? Je pochopitelné, že se občas o někoho šťouchnete… Dopiju pivko abych se netlačil, vyhodím kelímek DO KOŠE!!! a jdu přímo pod Ferryho…
Moc dlouho jsem tam nevydržel. Štouchance beru, ale jeden týpek se přede mnou telefonoval, další dva se z metru fotí do telefonu, aby to pak ukázali chlapům na vsi, že byli na velké akci…..a zákaz kouření řadu lidí netrápil… jeden si zapálil a pak rozjel svého alzheimera do všech stran. Takže mi mával cigárem před obličejem, takže jsem se musel doslova krýt…
Takže v kotli si to fakt neužijete, pokud nejste úplně mimo. Šel jsem tam s tím, že si jdu zapařit a užít si muziku…. ale fakt to nešlo.
Pak jsem potkával lidi, kteří měli čerstvě natištěnou občanku… jako brutus… Na wc se nějací chlapci zavřeli ve čtyřech do kabinky…. no comment
Takže mě to zklamalo…. Takže pak by šlo se jedině totálně opít, abych to nevnímal, ale myslím, že to bych tam pak ani nemusel….
Takže jsem byl na transmission naposledy. Pak jen číhnu na tracklisty a budu chodit na klubovější akce, kde se neschází lidé, kteří ani nevědí, kdo hraje a co je to za muziku.
Nechci samo házet všechny do jednoho pytle, bylo znát, že jsou tam lidé znalci a lidé, co přišli pro nějakou tu inspiraci…
a ta intra…. čekal bych to o chlup lepší… Takže za hodně peněz jsem dostal ale spoň skvělou muziku, ale se spoustou negativních vlivů….
9. 11. 2008 v 20:57 #105524Jaggi
Členpro všechny co tu říkaj, že kuřáci jsou podlidi….já sem třeba chodil do kuřárny….. snad jen 1x sem si zapálil na ploše, ale to v rohu, kde bylo minimum lidí ( normálních) zato exesů maximum…takže mě na to druhý cigáro přešla hodně rychle chuť… a šel sem do kuřárny radši
9. 11. 2008 v 20:52 #105521styk pohlavson
Členstoupa: Rád bych na Armina, ale asi se tam na něj nedostanu. sm9
Snad mi to vynahradí Armin Only příští rok. sm39. 11. 2008 v 20:51 #105520Anonymní uživatel
Host[quote Anonymní uživatel][quote ondrab]opravdu je lepsi tu frontu proste predbehnout a nedelat ze sebe moralisty..kdyz jsem tam dosel, byla tam fronta asi tak na hodinu minimalne a behem 5 minut sem uz stal odbavenej na place....[/quote]
To je skutečně překvapující zjištění, že když "si nehraješ na moralistu" a [b]všechny ty "čekající trouby" předbhěhneš[/b], jsi odbavenej rychle. "K neuvěření!"
Ten váš koncept lelkujících šatnářů trochu kazí fakt, že se předběhnuvší zm*di tlačili samozřejmě i k [b]nejbližšímu šatnářovi[/b] - tedy k tomu prvnímu, k tomu, kterej jedinej měl bejt (podle vás) obsazenej, protože "k dalším lidi z fronty nechodili". Proč nešli k těm dalším, volnejm? Byli ty volný šatnáři vidět? Myslim bez nějakejch speciálních ghost-buster goggles. (Já jsem žádný neměl, proto jsem možná ty volný pokladny neviděl.)
I kdyby stála fronta jenom k jednomu šatnářovi, jak tvrdíte (byť je to samozřejmě veselý nesmysl), byl bych odbavenej za 1/2-2/3 času, kterej jsem tam musel čekat kvůli předbíhajícím vohnoutům.Skutečnost je samozřejmě taková, že využívaný+obsypaný byly všechny "pokladny", jenom se tam navíc ještě předbíhalo. Kecy o nevyužitejch pokladnách (a tim způsobenejch frontách) jsou jenom přirozená reakce latentního vohnouta.[/quote]
Tohle byla především chyba organizátora.. Ač je člověk sebeslušnější, tak se vždy najdou lidi pro který pravidla neplatí a kvůli takovým by tam měl stát někdo, kdo by dění usměrnil. Jednoho člověka v zelené vestě, který by posílal lidi na konec by pořadatel mohl oželit, nebo dát minimálně nějaké zábrany. Když si stoupnu na konec fronty a vidím jak jde každej druhej dopředu a tím pádem já stojím jak kokot, tak jdu jednoduše taky a není to prostě ani tak prasárna, jako neschopnost pořadatele. Nejsem tam od toho abych stál na konci fronty a předbíhající chytal za bundu. Od toho by tam měli bý jiní a dokud tam jiní nebudou tak se bude po každé akci takhle nadávat.
9. 11. 2008 v 20:49 #105519andre
ČlenNa párty s takovýmhle lineupem jsem se těšil hned od zveřejnění někdy před půlrokem, ale nakonec to málem ani nedopadlo… Od poledne mě chytly zdravotní problémy a trošku jsem se vzpamatoval až o půl páté odpoledne, a to už zbývalo jen pár chvil do odjezdu pendolína, takže z hodinové cesty autem na nádr jsme to dali za minut 40, celkem masakr – já takový slušný řidič sm15 ale aspoň nebyli žádné prostoje – auto šlo na rampu do komy a hned sprint na nástupiště a hned se jelo… Ale i tak po příjezdu do O2 jsem byl mrtvý jak kdybych už byl po pařbě…
Michal Poliak – moc se mi nelíbil, taková všehochuť, ale nehorší to též nebylo 6/10
Giuseppe Ottaviani live – nádhera!!! sice jsem nepostřeh Linkin´ People, ale jinak lahůdka 9,5/10
Markus Schulz – co to bylo? sm10 to byl masakr!!! Absolutně nejlepší set, co jsem od něj naživo slyšel!!! sm5 (ale jinak mě potěší stejnak vždy,takže možná to říkám pokaždé) 10/10
Ferry Corsten – po setu Markuse jsme ho brali odpočinkově, takže jsem většinu poslouchal už vsedě, druhá polovina setu mi sedla víc 8/10
Rank 1 live – čekal jsem od nich hodně, možná až úplně nejvíc, proto mě trošku zklamali – ale na druhou stranu upřímně – byla to náááádhera i tak! sm5 9,5/10
Aly & Fila – zklamání 🙁 jednak přijel jen jeden (tajně jsem doufal, že budou oba), a pak – začátek nič moč.. celkem mě dostalo,že v nekuřácké O2 Aréně bude právě DJ kouřit, který by měl jít ostatním příkladem, když už to ostatní nepochopí že zákaz kouření na place je zákaz.. tím u mě Egypťan klesl… Jelikož mě ten začátek jeho setu moc nebral, a byl jsem k.o., taxme to zabalili… jaxme odcházel,tak se mi zdálo,že hraje líp,ale co už…
Jinak to zkomolené jmého Ali vs. Aly – ve světě se používají obě, tak je to lehké zaměnit, ale i tak by si asi bacha dávat měli… ale mi se to stává taky hodně často, že mi komolí příjmení, chybičky se vždy vloudí…Celkový dojem vynikající! Tahle akce je fakt úžasná a s každým dílem lepší a lepší! Byl jsem na obou českých Sensation a na všech Transmissionech, a na to jaké má SW ve světě renomé, tak Transmission je u mě víc… Být Transmission v Amsterdam ArenA, tak je vyprodáno
Největší slabina asi šatny… Nejdřív jsme čekali tu dlouhou frontu, ale pak za náma přišel kámoš,že lidí čekají jen na jednu půlku a ta druhá je volná, taxme tam šli a bylo to do pěti minut 🙂
PS: Kde se dá v Česku sehnat egyptská vlajka z prvních řad? sm0
9. 11. 2008 v 20:36 #105518Stoupa
Účastníkstyk pohlavson – neboj nehrál to, já na to marně čekám taky…
Ale Armin by to moh říznout v prosinci 🙂
9. 11. 2008 v 20:35 #105517Stoupa
ÚčastníkLastHunter – doufám, že na jedný z nich bude Fila, to musí bejt masakr v klubu sm5
9. 11. 2008 v 20:34 #105516styk pohlavson
ČlenFanatic: Vedle mě pařil na chvilku taky jeden týpek, co měl Říp nad pytlem, dokonce si sundal i triko,
ale pak šel naštěstí do pryč.. Fuuj, až jsem z toho orosil.. sm139. 11. 2008 v 20:32 #105515styk pohlavson
Členmilan: Já od Ferryho marně čekám na Exhale.. sm9 A pls, nepište mi sem teď někdo, že to zahrál na T1,
mám docela dobrou náladu a nechci se nasštvat.. sm139. 11. 2008 v 20:31 #105514styk pohlavson
ČlenBoxi: Hustý hodnocení! sm15
9. 11. 2008 v 20:27 #105512leqtrik
Člen[quote milan]Tak si říkám, že jsem ještě na žádný akci s Ferrym od něj neslyšel hitovku I love you...to je pro mě klasika stejně jako Out of the blue.[/quote]
I love you zahral na prvni transmission:-)
9. 11. 2008 v 20:19 #105510Kucas
ÚčastníkBoxi: tak ty si jasnej sm15sm13sm15
9. 11. 2008 v 20:18 #105509Last
ÚčastníkWow, příští rok 9x Pure. To jsem zvědav, koho budou vozit 🙂
9. 11. 2008 v 20:16 #105508Anonymní uživatel
HostZdravim,
myslim ze paradni akce. Paradni trailery mezi jednotlivejma Djs, opravdu mazec, nekdy mi to pripadalo ze to bylo lepsi jak nektery Dj,alespon jeden ten trailer co mi pripadal tak trochu delsi jak ty ostatni. Opravdu mazec.Fronty jsem neresil, jsme tam udela ocko na jednu barmanku co mi pak schovala bundu u sebe..
Markus ,jak uz bylo receno, nezklamal, proste typek,
Fery- klasika, moc pretvrdenej, nekdy mi to prislo jako vostry techníčko
Ali/F – me prekvapili, opravdu dobra volba na konec, sice tvrdsi ale s paradnima vokalama a klasikÿ jako Lost Language a dalsi paradicky
Rank 1 – sladky melodie, po Ferim takova uspavacka, ale balzam na dusi, jen nechapu, ze hrali tak kratce
Giuseppe Ottaviani – klasika trancemyslim ze akce pohoda. Spousty peknych holek, clovek si rika, kde se vsechny pres den schovavaji :)…v metru toto neuvidite.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.