TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 519)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

tady je ta CT1 reportaz

[url=http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1097181328-udalosti/208411000101109-09.11.2008-19:00.html?index=134418]ČT 1 – Reportáž[/url]

az na ty satny to byl mazec 🙂

Anonymní uživatel
    Host

to styk:
    aspon do tebe nebouchal merunou pod trikem
    ale bylo tam dost zajimavejch stylu 😀 az jsem nekdy z udivem ziral

milan
    Člen

Tak si říkám, že jsem ještě na žádný akci s Ferrym od něj neslyšel hitovku I love you…to je pro mě klasika stejně jako Out of the blue.

Anonymní uživatel
    Host

[quote ondrab]opravdu je lepsi tu frontu proste predbehnout a nedelat ze sebe moralisty..kdyz jsem tam dosel, byla tam fronta asi tak na hodinu minimalne a behem 5 minut sem uz stal odbavenej na place....[/quote]

To je skutečně překvapující zjištění, že když „si nehraješ na moralistu“ a [b]všechny ty „čekající trouby“ předbhěhneš[/b], jsi odbavenej rychle. „K neuvěření!“

Ten váš koncept lelkujících šatnářů trochu kazí fakt, že se předběhnuvší zm*di tlačili samozřejmě i k [b]nejbližšímu šatnářovi[/b] – tedy k tomu prvnímu, k tomu, kterej jedinej měl bejt (podle vás) obsazenej, protože „k dalším lidi z fronty nechodili“. Proč nešli k těm dalším, volnejm? Byli ty volný šatnáři vidět? Myslim bez nějakejch speciálních ghost-buster goggles. (Já jsem žádný neměl, proto jsem možná ty volný pokladny neviděl.)
    I kdyby stála fronta jenom k jednomu šatnářovi, jak tvrdíte (byť je to samozřejmě veselý nesmysl), byl bych odbavenej za 1/2-2/3 času, kterej jsem tam musel čekat kvůli předbíhajícím vohnoutům.

Skutečnost je samozřejmě taková, že využívaný+obsypaný byly všechny „pokladny“, jenom se tam navíc ještě předbíhalo. Kecy o nevyužitejch pokladnách (a tim způsobenejch frontách) jsou jenom přirozená reakce latentního vohnouta.

Palda61
    Člen

Ještěže jsem tam nebyl.

malarkey
    Člen

kdo to tam skákal s Filou ? já měl za to že je to Aly…ale prej ne :)) nevíte? jinak nejlepší set jasně Aly and Fila…po tomhle jsem si uvědomil že můžu umřít a odejít do nebe :D…jinak mě ale trošku mrzelo že nedal Key of Life, na to jsem se hodně těšil

Ajinka05
    Člen

Ferda nejlepčí, vůbec sem se na něj netěšila a zapařila jsem luxusně, Markus mu to skvěle připravil tu jízdu sm3 Rank 1, jako dobrý,, těšila sem se na ně nejvíc, ale čekala jsem víc, nho a A&F jsem je slyšela poprvé a dobrý jako, sem se bála, že se budu nudit, ale ne e 😉 pro mě bude Transmission vždycky nejlepčí halovka a tahle byla vydařená.
    P.S.omlouvám se za svoje ztracení mým pařemenských kamarádům 😀

Anonymní uživatel
    Host

[quote Euphon1c]UM na strankach vybizeli lidi, aby necekali kilometrovy fronty ale chodili dopredu a vyuzivali celyho potencialu satny. mohl tam alespon stat jeden clovek co by to tem lidem rikal jako minule.[/quote]

Kilometrový fronty nebyly způsobený tim, že by vepředu zůstala nějaká „pokladna“ nevyužitá. (To je dost legrační představa, snad jsi viděl, jak to tam vypadalo.) Ty byly způsobený tim, že tam na to bylo málo lidí. Ignorování řádu/front, ať už to zní sebetrapněji, do toho akorát vneslo chaos a nervozitu – a to jak na straně předbíhanejch, tak na straně obsluhy šaten.

BTW připojuju se k výše zmíněnýmu – a dodávám, že kuřáci jsou bezohledný podlidi.

Anonymní uživatel
    Host

V rychlosti hodnotim nasledovne:

Poliak 3/10
    Giuseppe – 5/10
    Markus – 7/10
    Ferry 9.5/10 – jednoznacne nejlepsi, zachranil mi dojem z cely TM.
    Rank1 -1/10
    A&F – 8/10

celkove TM – 7/10

ps: party ksindl pri srovnani s poslednim PVD skoro nebyl, nej nechapu ty vymakany paka, kteri pari bez tricka.

leqtrik
    Člen

[quote johny4][quote leqtrik][quote johny4]leqtrik: no jansý zplet sem si to, dyž já to nějak neřešim, Polner i Poliak jsou sráčové sm6[/quote]

Polner ma docela dobrou hudbu,sracem bych ho ted primo nenazval...[/quote]

zas to neberte doslova, já to myslim, tak že mě se to prostě moc nelíbí no 🙂 a je mi tím pádem jedno jestli sem přišel o Poliaka a nebo o Polnera... 🙂
    Polner má asi mezi posluchačema nejlépe hodnocenej track Heart of Sun - a ten já zrovna moc nemusim, je to přesně ten typ upliftu, kterej mi připadá strašně tuctovej...
    je to hodně oftopic, tak už pryč od tématu a z5 k transmission:)[/quote]

mas recht:-)

hoky
    Člen
    johny4
    Člen

[quote leqtrik][quote johny4]leqtrik: no jansý zplet sem si to, dyž já to nějak neřešim, Polner i Poliak jsou sráčové sm6[/quote]

Polner ma docela dobrou hudbu,sracem bych ho ted primo nenazval...[/quote]

zas to neberte doslova, já to myslim, tak že mě se to prostě moc nelíbí no 🙂 a je mi tím pádem jedno jestli sem přišel o Poliaka a nebo o Polnera… 🙂
    Polner má asi mezi posluchačema nejlépe hodnocenej track Heart of Sun – a ten já zrovna moc nemusim, je to přesně ten typ upliftu, kterej mi připadá strašně tuctovej…
    je to hodně oftopic, tak už pryč od tématu a z5 k transmission:)

ondrab
    Člen

co se tyka saten, mam takovy pocit ze tu frontu opravdu vytvareji lidi samy svoji blbosti..protoze se zastavi u prvniho satnare co tam stoji a za nema se zacnou kupit dalsi lidi a je fronta jako krava..a potom dal v tech satnach je prazdno a nikdo tam nechodi…opravdu je lepsi tu frontu proste predbehnout a nedelat ze sebe moralisty..kdyz jsem tam dosel, byla tam fronta asi tak na hodinu minimalne a behem 5 minut sem uz stal odbavenej na place….

a co se tyka toho lamani zvuku, nevim jestli ste si toho vsimli, ale na kazde akci v O2, ktera mela stage na strane a ne uprostred se zvuk odrazi zpet od protejsi steny..a obcas se to tak lehce pokope..

honzátos
    Člen

Oprava – Giuspeppe v Retru sm15

leqtrik
    Člen

[quote johny4]leqtrik: no jansý zplet sem si to, dyž já to nějak neřešim, Polner i Poliak jsou sráčové sm6[/quote]

Polner ma docela dobrou hudbu,sracem bych ho ted primo nenazval…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.