Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 2008 – Dojmy z akce
- Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 11. 2008 v 19:23 #105490
honzátos
ČlenTak zde jsou moje dojmy z TM :
Šatny = katastrofa, lítali jsme tam jak šašci už od 21.15 a málem jsme nestlihli začátek Ottavianiho.
Kotel : tentokrát jsem byl spokojenej s atmosférou která v něm panovala.
Zvuk : chvílema dobrý, chvílema dost špatný, ještě že jsem se pohyboval hlavně uprostřed (zde se to tolik netlouklo).
Projekce : prostě špica, na ty Intra snad nejde ani zapomenout !! 9/10
Světelná a pyrotechnická show : 10/10
DJs :
Poliak : slyšel jsem ho jednym uchem, viděl bych to tak na 5/10Giuseppe : ten začátek byl dost nezajímavej a hlavně v tu dobu když začal svůj set byl hodně špatnej zvuk, pak už se rozjel, ale v Mecce podal tenkrát o dost lepší výkon, 7,5/10
Markus : tak teď si neodpustim jednu Anglickou větu ,,God Is DJ, Markus Schulz Is GOD!„
To bylo něco neskutečnýho ! Náramně jsem si ho užil a nebyl jsem určitě sám.
Jeho set měl neskutečný vývoj a prvotřídní komunikace s lidma.
Já to teď přeženu, ale tohle bylo za 11/10Ferry : výborný set, ten opravdu nezklame, dostal mě hlavně těma oldies klasikama z jeho vlastní dílny a pak taky tracky Blank & Jones – California Sunset a Solarstone – Spectrum (Duderstadt Remix) 9,5/10
Rank 1 : slabej výkon a taky mě přišlo že to ty dva opravdu nebavilo, žádná komunikace s publikem a jediný co mi sedělo na 100 pro byl Airwave na konci setu. 6/10
Aliiiiiiii & Fajla : bylo to dost dobrý ale už jsem neměl moc sílu na paření 8/10
Tuhle halovku jsem si neskutečně užil, musim pozdravit všechny lidi co jsem tam potkal a taky spolupařmeny !
Jinak obzvášť zdravim Star Guitar a taky Winnie.9. 11. 2008 v 19:21 #105489johny4
Členleqtrik: no jansý zplet sem si to, dyž já to nějak neřešim, Polner i Poliak jsou sráčové sm6
9. 11. 2008 v 19:18 #105488milan
Členteď byla reportáž na čt1
9. 11. 2008 v 19:17 #105487leqtrik
Člen[quote johny4][b]Polner[/b] - ten mi je u prdele
Guseppe - bohůžel jsem ho nestih
Markus - God Is A DJ 😛 10/10
Ferry- 8/10 hrál jak klasiky tak tracky ze svýho new alba:)
Rank1 - sice se moc lidem nelíbili ale já byl nadšen!!! 9/10
Fila - 7/10 hraje dobře ale je to všecko na jedno brdo:)
--
zvuk byl všelijakej ale tak nebylo to nejhorší bylo to opravdu jak kde... ale tak 7/10
efekty vizualizace a další kravinky 10/10
-----
další věci (šatna,atd) nevyužívám, tudíž mě nezajímaj a nehododnotim[/quote]POLNERsm15
9. 11. 2008 v 19:16 #105486Chazty
Členhttp://chazty.rajce.idnes.cz/transmission_V/#
pár fotek… toho vždycky nafotim malo….
9. 11. 2008 v 19:12 #105485hectic
ČlenTak ja 2/3 casu prosedel, ale i tak sem si nektery momenty naramne uzival. Do O2 areny jsem sel poprve a sel jsem tam s tim, ze pred ni budou zase velky fronty (jak pred T-mobilkou), ale to bylo prvni prijmeny prekvapeni. Neprijemny prekvapeni bylo, kdyz nam pan z ochranky vyhodil celou flasku jelzina do kose, ale to se asi dalo cekat sm2. Nevim kdy kdo z vas prisel nebo kde ste stali frontu na satnu, ale my stali tak maximalne 15-20 minut a bud ste rozmazleny nebo liny. Proste uplne standartni fronty, jako kdyz cekate v metru na vydani ctvrtletni jizdenky nebo na centrale VZP.
[b]Michal Poliak[/b] – no bylo mi ho trochu lito, ze mu tam nekdo naraficil volume 1, takze prvni minutu si Poliak naramne uzival sam sm15. Jinak zahral par zajimavejch pro me neznamejch tracku, ale pri nem ani pro Ottavianim nebyly zdaleka vyuzity zadny efekty, takze i proto tomu chybely grady.
[b]Giuseppe Ottaviani[/b] – nedaval sem moc pozor a nejak mi vypad z pameti, takze nehodnotim
[b]Markus Schulz[/b] – no na nej sem se nijak netesil, ale ten jeho nastup a predevsim prvni dve tretiny jeho setu byly pekelne znicujici, hral vyborny tracky, komunikace s lidma byla vyborna, ale taky to umocnilo to, ze se pri jeho nastupu zaclo poradne efektit.
[b]Ferry Corsten[/b] – po Rank 1 sem se na nej nejvic tesil. Prvni polovina setu byla takova utahana, druhou polovinu sem bohuzel prosedel u jidla mimo tribunu. Celkove sem se nudil asi proto, ze sem spis celou dobu cekal na radio crash, kterej byl az na konci. Naopak me potesilo, ze hral Beautiful
[b]Rank 1[/b] – jejich, ač krátkej, set mi docela sednul. K live actum asi ty chyby patrej nebo nevim. Kazdopadne spis me zarazilo, ze Benno pred publikum nakracel s pianem jenom jednou na Superstring a dalsi live acty bud hral nekde v ty tme vzadu nebo zadny dalsi nebyly.
[b]Ali bez Fyli[/b] – priznivci jednotvarnyho upliftovyho setu to urcite ocenili, aly to pekne roztacel, ale pro me uz je za posledn dobu uplift upadajici styl, uz jen malo co stoji za poslech, navic sem sedel vepredu na tribune blizko stage, takze sem slysel temer jen duc duc, takze asi i proto mi to nic nereklo. Mrzelo me ze nezahral v Tarju Turunen – Reign (Aly & Fila rmx)
[b]Efekty a zvuk[/b]
Mimo toho nepovedenyho zacatku u Poliaka, uz byl nekolikrat zminenej Al[b]i[/b] a Fajla. Vypadky obrazu sem nejak neregistroval. Naopak jsem zaregistroval, jak se jim pri neuveritelne nadhernym a ocim lahodicim intru rank1, zasekla leva rachejtle, takze nakonec litala uz jen jedna. Navic sem nikdy nic takovyho nevidel, ze by neco litalo takhle precizne, takze to sem byl hodne mile prekvapenej. Projekce byla slaba, ale lasery byly dokonaly. Zvuk byl vepredu hodne dunivej, vzadu se poslouchalo docela dobre.[b]Lidi[/b]
Ackoli jsem z toho mel puvodne obavy, tak az na par zvlastne vypadjicich zjevu byli lidi naproste vporadku, ale jednu velkou vyhradu bych i tak mel. Bylo videt jak si ceske publikum uziva jen overeny jmena, ktery tu byly uz nekolikrat – Ferry a Markus. Kdezto pri nastupu Rank1 byly ovace minimalni a u Alyho, kterej se snazil lidi rozpohybovat, sem videl, ze se lidi bavili az na konci. Nechapu lidi co si tady stezujou na kuraky. To ste nikdy nebyli v hospode? Naopak tentokrat jsem videl opravdu minimum kuraku; vlastne jedinyho kuraka, kteryho si pamatuju byl Aly primo na stagi sm15Docela divim, ze tu nikdo nezminil vodku s red bullem za nekrestanskou cenu 120 Kc. Pivo za 40 uz je v Praze temer standard, americky brambory ty cene docela odpovidaly, ale kdyby dali tu vodku s redbullem treba za 90, tak na tom vydelaj vic nez takhle.
A jeste jedna vec. Ja jsem vzdycky mel za to, ze maj djove ty tracklisty najety a ze pred vystoupenim probehne urcita domluva, aby se nestalo, ze se budou nektery tracky hrat dvakrat, ale poprve vidim dukaz, ze to tak asi neni. Mimo Chakalaka zaznel dvakrat este Gareth Emery v mashupu se Silence, coz mi teda vubec nevadilo, ba naopak hodne me prekvapilo, stejne jako Mr. Pit vs A&B – Shana cant sleep. Dalsi tracky jako Lost Connection a hlavne vami kritizovanej New World netreba vyzdvihovat. Trochu me zamrzelo, ze Lost od Sunloungera nezaznel v originalu, ale v docela trapnym upliftovym mixu. atd atd sm0
9. 11. 2008 v 19:10 #105484Stoupa
ÚčastníkJá mám přes hodinu a půl záznamu v docela ok kvalitě, tak až to trochu sestříhám tak hodim link…
9. 11. 2008 v 19:10 #105483Anonymní uživatel
HostAkce se povedla, atmosfera byla fajn naladena. Intra, efekty… super
Poliak – Fajn set, muzu rict, ze me i mile prekvapil…
Ottaviani – neoslnil, ale nezklamal…
Schulz – Nejlepsi, bylo na nem videt jak si to uziva… Hvezda vecera
Corsten -Hral dobre, myslim si, ze neni proc kritizovat…
Rank 1 – ????????? Horor… Vetsi tragedii jsem snad ani neslysel.. nesmyslny remixi klasickych hitu… hruza proste
Aly & Fila – Super vystoupeni, bezvadna volba na zaver vecera.9. 11. 2008 v 19:00 #105481Anonymní uživatel
Host9. 11. 2008 v 18:52 #1054792Sexy
Člen[quote Jaggi]tak ale musím říct, že tahle akce co do počtu vyfetovanejch + diskantů + vysvlečených technařů a další podobných jedinců byla OK.... o dost míň než na SW nebo jiných halovkách[/quote]
Souhlasim sm4. Taky mi prislo, ze lidi byli az NEZVYKLE slusni. Fetek minimum, vysvlecenejch borcu taky minimum a to vedle me parili a tentokrat mi vubec nevadili, prototze nijak nikoho neobtezovali… Jen tak dal ; )
9. 11. 2008 v 18:50 #105478Stoupa
Účastník[quote]Kolem mě se při Filovi furt motal nějakej "Czech-tek tea pack" a pařil stylem, jako kdyby nabíjel Kalašnikov.
[/quote]Tak tohle je moc hláška sm15sm15sm15
9. 11. 2008 v 18:50 #105477johny4
ČlenPoliak – ten mi je u prdele
Guseppe – bohůžel jsem ho nestih
Markus – God Is A DJ 😛 10/10
Ferry- 8/10 hrál jak klasiky tak tracky ze svýho new alba:)
Rank1 – sice se moc lidem nelíbili ale já byl nadšen!!! 9/10
Fila – 7/10 hraje dobře ale je to všecko na jedno brdo:)
—
zvuk byl všelijakej ale tak nebylo to nejhorší bylo to opravdu jak kde… ale tak 7/10
efekty vizualizace a další kravinky 10/10
—–
další věci (šatna,atd) nevyužívám, tudíž mě nezajímaj a nehododnotim9. 11. 2008 v 18:45 #105476styk pohlavson
Členamigo: Díky! sm4 Jak na srdci, tak na jazyku – někdy je to ale velkej průsšvih.. sm13
sigix: Hele, já s nima i pařil, tu muziku slyšíš normálně, akorát o něco potišeji a ten zvuk je fakt čistší.
Akorát teda prodávat to za 550,-, jsme holt doma no.. (V Americe se prodávaj za 12 USD)Jinak k těm lidem ještě: Nechápu třeba lidi, co prohlašujou, jak milujou muziku a pak jdou do VIPKA..
Přijde mi takový strašně neosobní bejt stranou davu.. Bejt na halovce ve VIPku je pro mě jak lízat zmrzlinu přes sklo
.
Fanatic: Kolem mě se při Filovi furt motal nějakej „Czech-tek tea pack“ a pařil stylem, jako kdyby nabíjel Kalašnikov.
Výborná p*del..sm13All: Co se týče ochranky a toho, že pak na konci odháněli lidi od Fily, když se podepisoval, ruku do ohně za to nedám,
ale mám pocit, že ve smlouvě snad je pronájem jen do určitý hodiny a pak už tam nesmí bejt ani noha. (z řad návštěvníků)
Ale je fakt, že mohli bejt příjemnější – zní divně, když někoho posílaj do p*dele a přitom mu vykaj… sm159. 11. 2008 v 18:43 #105475Czech smejd
ČlenTak to zhodnotim čtyřma slovoma:
„Na Transmission už nejedu…“
Krom Aly&Fila a Giusseppeho konec (a taky žádná sláva). 4 hodiny usínání při Markusovi a hlavně pak při Ferrym (zahrát Out of Blue potřetí, tak asi zdechnu). Rank 1 snad ani nejde hodnotit – co to bylo OMG ? Je super, že tam zahráli takový (s prominutím) „sračky“ jako And Then či Analog Feel. Kde byl třeba Awakening, It’s Up to You či Beats @ Rank1. Navíc to podání a celkovej dojem z nich – katastrofa.
Šatna klasika, člověk si musí umět poradit… Jediné plus byla fakt dobře vyzdobená stage, vizualizace a efekty. Dávám sbohem halovkám.
9. 11. 2008 v 18:38 #105474Anonymní uživatel
HostViděl jste někdo toho homoděje v kozačkách,legínách a diskotékovou kouličkou na krku?
Jestli to nebyla nějaká sázka nebo recese, tak to byla hodně silná kávička sm13 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.