Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 2008 – Dojmy z akce
- Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 11. 2008 v 18:30 #105473
Anonymní uživatel
HostSuper zážitek, jen Rank 1 mě dost zklamali, ostatní dobrý až hodně dobrý ( u Poliaka sem slyšel jen konec a ten mě nějak nedostal, ale Markus a Fila mě odrovnali. sm3 Technika perfektní, jen zvuk v hale by šlo ještě víc doladit. Šatny jsem naštěstí nezažil, neb jsem měl bundu v autě. Ale je to jedna z věcí, kterou by měli určitě pořadatelé dopilovat. sm15 Jinak perfektní intra a doplňující efekty. Perfekt zajištěné občerstvení a zázemí.
9. 11. 2008 v 18:28 #105472ondrab
Člen[quote Flash2001]Ještě k těm partyxindlům - ono je někdy docela sranda je pozorovat, jak se tam svíjejísm15 Občas to vypadá jako záchvat epilepsie v pokročilém stádiu, někteří jedinci pro změnu vypadají jako kdyby právě utekli z pavilónu opic a jednu chvíli jsem měl včera dokonce i pocit, že někdo otevřel vrata pavilónu hrochůsm15sm15sm15[/quote]
je fakt, ze sem kolem sebe taky kolikrat koukal, jak se ti koreni krouti atd…tak si tak rikam, sakrys, asi kvalitni matrossm15….ale ne…kdyz se to neprehani a je to jednou za cas, tak myslim, ze neni nejaka tragedie uzit nejaky povzbuzovadlo…sm16
9. 11. 2008 v 18:27 #105471Last
ÚčastníkMno, tak taky přihodím svou trošku do mlýna.
Na Transmission jsem se hodně těšil. Před akcí jsme se snažili s kamarádem najít nějakou hospodu na Českomoravský na malej „warmup“ 🙂 Všude plno. A úderem deváté se všechny vylidnily. Tušil jsem, že návštěvnost bude hodně velká. A byla, v Sazce se na schodech na odchodu z hlavní haly tvořily fronty sm15
Šatny mě taky zklamaly, ale nakonec jsme našli jednu, kde jsme nečekali tak dlouho, tipuju tak 20 minut. Měli jsme holt přijít dřív.Poliak – lituju, že jsem ho neslyšel celého. Při jeho setu jsme obíhali ty šatny, ale na chvíli jsme se mrkli do haly a zrovna hrál Maarten de Jong – Mono – jeden z mých nejoblibenějších tvrdších tracků 🙂 A pak přecházel na Funkagenda – WTF. Takže co jsem slyšel, tak luxus, ale třeba to byl jen ten nejsvětlejší moment (pro mě :))
[b]Giuseppe Ottaviani[/b] – celkem dobrý set. Obecně mi celý večer vyhovovalo BPM okolo 134, tomu říkám ideální tempo. [b]7.5/10[/b]
[b]Markus Schulz[/b] – hodně podobný set jako v Budapesti (ve čtvrtek byl záznam v GDJB). Hodně hitovkaří a to mi nevadí 🙂 Nestydím se za to sm15 [b]9/10[/b]
[b]Ferry Corsten[/b] – několik dobrých tracků, chvílemi monotónní. Ale lidi se bavili. [b]6,5/10[/b]
[b]Rank 1[/b] – čekal jsem od lajfka větší nářez. Žádný vokál a na klávesy zahraných pár tónů. Ale zahráli Airwave (škoda, že ne Breathing) – můj TOP1 track 🙂 a sladký Adagio [b]7,5/10[/b]
[b]Aly & Fila[/b] – trapas s Ali a stejně se mi zdálo, že je tam z té dvojice jen jeden. A jak čtu posty tady, tak se nemýlím. Slyšel jsem jen útržky, nehodnotím. Ale na to, jak se mi hnusí rychlý uplift, tak to bylo celkem příjemné.Zvuk – mně přišel vepředu a na zadních tribunách ideální, veprostřed se to ale šíleně tlouklo, chvílema jsem si myslel, že vzadu na VIP tribuně rozbalili druhou stage sm15
Intra, vizualizace, lasery – mohly ty barevné využít víc, byl na ně z tribuny hezký pohled. Intra mi tentokrát přišla nějaká krátká a ni moc hypující, dlouhé intro u Rank 1 s lasery ve tmě bylo IMHO kvůli tomu, aby jim na stage mohli „tajně“ připravit výbavičku pro live.
Lidi – v kotli tentokrát atmosféra hodně dobrá, ale mimo něj jsem zažil zatím nejhorší zkušenost s „partypeople“. Čichači nějakejch sraček, koule, extravagantní teplouši (proti „normálním“ nic nemám, ale tohle byl hnus, blééé) na záchodcích, šampóni na parketu. Přemýšlím, jestli mi vůbec chození na akce mezi tyhle lidi za to stojí. Chtělo se mi (nejen z nich, viz níž sm7) zvracet.Snažil jsem se tuhle party hodnotit objektivně, i přesto, že mi prakticky celou dobu bylo špatně a vůbec jsem si jí neužil. Snad mi na Arminovi v prosinci bude dobře.
Nakonec chci pozdravit lidi, které jsem potkal, viděl či jenom zahlédl: SHP, Honzátos, komodo, Binary, Fox Mulder, Alexx (překvapilo mě, žes věděl, kdo jsem :)), Stepan Bruck (tys to určitě naopak vůbec netušil sm15), Gizmo, Urorkinator, Zooropa, Paya a Karel 😉
9. 11. 2008 v 18:24 #105470Jaggi
Člentak ale musím říct, že tahle akce co do počtu vyfetovanejch + diskantů + vysvlečených technařů a další podobných jedinců byla OK…. o dost míň než na SW nebo jiných halovkách
9. 11. 2008 v 18:22 #105469sheppi
Člentady máme tu sestřičku…no schválně, kdo by se nenechal ošetřit? sm0
[img]http://foto.ghofig.cz/albums/transmission/IMG_9419.JPG[/img]
9. 11. 2008 v 18:21 #105468beruska
ČlenAHOJKY VŠICHNI,NA TUTO UŽASNOU AKCI MĚ VZAL MUJ PŘÍTEL,A MUSÍM ŘÍCT,ŽE NIC LEPŠÍHO JSEM NEZAŽILA,BYLO TO UŽASNÝ,ATMOSFÉRA MĚ UPLNĚ OHROMILA A DOSTALA,PRO MĚ TO BYL LUXUSNÍ ZÁŽITEK,A KDYŽ TO BUDE JEN TROCHU MOŽNÝ TAK URČITĚ PŘÍŠTÍ ROK POJEDEME ZNOVA,BO MÁME DOMA 6 MĚSÍČNÍ HOLČIČKU,VŠECHNY MOC ZDRAVÍM A DOUFÁM,ŽE JSTE SI TO UŽILY TAK JAKO JÁ A MUJ PŘÍTEL,PA
9. 11. 2008 v 18:20 #105467Flash2001
Účastníkdespota: v podstatě máš pravdu, spíš jsem to směřoval na ty zfetovaný jedince, co nevnímají a je jim jedno, že kolem sebe mají lidi, kteří si fakt chtějí užít tu muziku. Co mě dokáže vytočit, když se na mě zcela zbytečně lepí nějaký týpek, máchá kolem sebe rukama div že ti nevypíchne oko a přitom má před sebou volnej prostor, kam by se klidně mohl posunout.
Ale co, já jsem si akci zkazit nenechal. Pokud to šlo, tak jsem takové jedince ignoroval.9. 11. 2008 v 18:15 #105466Anonymní uživatel
Hostflash 2001 :at si to užívá každej jak chce hlavně at do mě nerejpe loktama jak jeden vysmahlej týpek jako a když máš taky třeba kolem sebe metr krát metr jak bys chtěl tancovat ?noo? jde o pocit aa muziku a ne buzerantský kokoty s čubkama s frnakama nahoru
9. 11. 2008 v 18:12 #105465sheppi
Člendalších pár [url=http://foto.ghofig.cz/thumbnails.php?album=67]foteček z TM[/url] sm3
9. 11. 2008 v 18:12 #105464Anonymní uživatel
HostTakže zdravím všechny! Chtěl jsem napsat hned po příchodu domů, ale musel jsem se vyspat . . . . Takže postupně:
[b]Příchod + šatny[/b] – U vstupu žádná extrémně dlouhá fronta, to bylo ještě v klidu, ale ty šatny???? Já to chápu, že se to v pár lidech nedá moc stíhat, ale tohle byl extrém . . . Možná to ale byla i naše chyba, že jsme zbytečně stáli frontu, která tam možná ani nemusela bejt, ale bylo „příjemně“ strávenejch 25 minut . . . .:)
[b]Michal Poliak[/b] – Slyšel jsem ho prvně v životě, takže jsem byl celkem zvědavej, ale bylo to takový místama v pohodě, místama ne, ale celkově se to dalo. Stejně jsme kvůli šatnám přišli tak polovinu jeho setu:) Takže tak [b]4/10[/b]
[b]Giuseppe Ottaviani[/b] – Jo, to byl vcelku podařenej setík. Nejvíc mě od něj rozsekala La Dolce Vita – to byl fakt nářez! No More Alone taky pecka, ale jak psali už jiní, ten zvuk občas pokulhával, ale zapařil jsem si na něj. Ode mně [b]6/10[/b]
[b]Marek Sulc[/b] – Ten nezklame nikdy. 3x jsem ho zažil a pokaždý to dokázal rozjet . . .Letos tomu nebylo jinak, super komunikace s lidma, prej má ČR rád a já myslim, že se to potvrdilo . . . Pecky jako Daydream, Can’t Sleep, Blueprint, Big Sky (to byl náááářez), ale nejvíc prostě bylo The New World!!! Fakt mi tekly slzy štěstí, když to začlo hrát . . . . 🙂 Rozhodně [b]10/10[/b]
[b]Ferry Corsten[/b] – Sympaťák, kterýho mám hodně rád a těšil jsem se na něj. Začátek trochu utahanej, ale pak to rozjel a opět potvrdil, že je to pan DJ:) Nezklamal mě ani co se týče Beautiful, System F – Brain Box, ale nejvíc pro mě byl ten Out of the Blue (Violin Edit) . . . To byla pecka jako svině . . . Neřikám nic, Ferry je Ferry a já mu dávám [b]9/10[/b]
[b]Rank 1[/b] – No, to bych řekl zklamání večera . . . Největší lákadlo, ale nakonec z toho bylo takový hrozně líný, spousta divně zmixovanejch songů (Superstring, Adagio For Strings od Williama Orbita, Such Is Life . . . zvláštní) ale hlavně ten začátek, jak jim to nešlo spustit . . . . To byl trošičku trapas, ale co:) Potěšili s And Then . . a s Airwave, ale to od nich čekal asi každej, že jo:) Celkově vzato to bylo fajn, ale myslel jsem, že to bude větší nářez. [b]5/10[/b]
[b]Alí end Fajla[/b] – Byl tam sice jen Fajla, ale i tak to byla super jízda, sice hodně (většina) upliftu, ale nááádhera!! Trošku zamrzelo, že jim zkazili jméno . . . 😀 Ale pro mě hvězdy(a) večera! Výbornej set, kterej jsem skoro celej propařil, ptže to nešlo jinak:) Lost Language, Whatever, If U Should Go . . . Ale hlavně Back To You a Perfect Blue mě zničili!!!!!! Pecka!!! A taky se mi líbílo, jak tam fajčil ty cajga u pultu . . . To bylo docela vtipný:) Dávám [b]11/10[/b]
Takže celkově podle mě hodně hodně hodně vydařená akce, i když na nějaký věci, ale tak zase kdyby to bylo bez chyb, asi by to nebylo uplně ono co?:) Hodně lidí, proto se na place nedalo moc pařit, jak někdo furt chodil okolo, ale jinak super!!! A jsem rád, že se tam našli i slušný lidi (kámošovi vypadlo číslo od šaten a týpek mu to podává se slovy: „hej kámo, tohle ti vypadlo a mohlo by ti to chybět“) Takže jsem nadšenej a nemůžu se dočkat Transmission 6 . . .
[b]PS:[/b] Kluci a holky, jsem zvědvej kdo z vás tady napíše kompletní, nebo aspoň 90% tracklist:) Bude mít můj obdiv:) Vim, že si z toho nikdo asi nic nedělá, ale asi nebudu jedinej, kdo by to ocenil:) Tak se mějte a Trance rules the World:)
9. 11. 2008 v 18:04 #105463Anonymní uživatel
Hostpoliak 9’/10 supr borec otaviani to sem tak nějak přešel schulz nejvíc rosekávajíci 10 ,ferry standart a rank1 zůstalo za očekáváním5,,aly 8/10..šatny v poho a to sem by 20 minut před začátkem takže no problem ty s cigarama bch zabil,,,,no smoking forewer
9. 11. 2008 v 18:04 #105462Anonymní uživatel
NeaktivníZdrvíčko.
Tady je pár videí, a nějaká ta fotka. Jsou tam ale hlavně videa. natáčel jsem to malím digitálem, takže kvalita podle toho taky vypadá. Nečekejte žádný HD.
9. 11. 2008 v 18:03 #105461Anonymní uživatel
Hostno budte radi za replay boys, kolem mne behal nejakej tlustej mongol vrazel do nas pupkem a plival kolem sebe vodu… idiot proste
9. 11. 2008 v 18:02 #105460Flash2001
ÚčastníkJeště k těm partyxindlům – ono je někdy docela sranda je pozorovat, jak se tam svíjejísm15 Občas to vypadá jako záchvat epilepsie v pokročilém stádiu, někteří jedinci pro změnu vypadají jako kdyby právě utekli z pavilónu opic a jednu chvíli jsem měl včera dokonce i pocit, že někdo otevřel vrata pavilónu hrochůsm15sm15sm15
9. 11. 2008 v 18:02 #105459Gizmo
Člen[quote jack007]to [b]Gizmo[/b]
Nelu jsem tam potkal asi 3x, ale pozovat mi nechtela, pry je toho na netu dost. sm19sm15[/quote]Před týdnem v Retru mi řekla to samé – fotky, které jsem tam nafotil bez pózování si následně nalinkovala (nebo ten kdo se jí stará o blog)…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.