TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 519)
  • Autor
    Sigix
    Člen

[quote styk pohlavson]...
    A že jsou mezi lidma na parties debilové?

Ano, jsou! 50% lidí co bylo na Transmission tý muzice vůbec nerozumí, dalších 40% se aspoň snaží tvářit,
    že ji rozumí a ten zbytek ten má k tý hudbě opravdu nějaký vztah. Ale nezkazí mi to náladu a je mi jasný, že chci-li tady
    mít halovku s 10.000 lidma, musím zkousnout i dilinky s rypákem nahoru a Replay boys.. sm13

Jinak co se zvuku týče - můžu Ti na parties vřele doporučit špunty do uší - mám ty značky Etymotic, který ztluměj volume o 20 db
    a basy a vejšky tluměj lineárně, dá se říct, že Ti "filtrujou" špatnej zvuk (laicky řečeno).Jsou dobrý. sm4[/quote]

Pak sou tu lidi, co ty muzice asi moc nerozuměj, ale vztah k ní určitě maj. například já, znám asi 7 tracků z TM jménem, ostaní buď jménem neznám nebo je neznám vůbec, stejně mám tohle rád… Ale souhlasím je to o přistupu…
    Jinak špunty do uší sem začal nosit na loňský TM a když chceš oprvdu jen poslouchat když už nemužeš pařit tak je to suprová věc!

Amigo
    Člen

[quote styk pohlavson]to sheppi:

Ano, jsou! 50% lidí co bylo na Transmission tý muzice vůbec nerozumí, dalších 40% se aspoň snaží tvářit,
    že ji rozumí a ten zbytek ten má k tý hudbě opravdu nějaký vztah. Ale nezkazí mi to náladu a je mi jasný, že chci-li tady
    mít halovku s 10.000 lidma, musím zkousnout i dilinky s rypákem nahoru a Replay boys.. sm13
    [/quote]

pěkně a výstižně +10

to sheppi: Já Ti rozumím, ale pro mě jsou důvody, které jsi napsal Ty, naprosto sekundární.
    Stačí mi dobrá muzika a dobrý lidi (včera bylo obojí) k tomu, abych se dobře bavil a večer si užil..

Jinak co se zvuku týče – můžu Ti na parties vřele doporučit špunty do uší – mám ty značky Etymotic, který ztluměj volume o 20 db
    a basy a vejšky tluměj lineárně, dá se říct, že Ti „filtrujou“ špatnej zvuk (laicky řečeno).Jsou dobrý. sm4

Dolikus1
    Člen

Já sem to přesně den před akcí psal..že se bude zase řešit vše ostatní,jen ne hudbasm2

Starf
    Člen

[quote Amigo]co pořád řesíte tyhle s prominutím h*vna...je to všude..a bude to všude..[/quote]

+1

Anonymní uživatel
    Host

Michal Poliak – zacatek nic moc, ale pak to rozjel a fakt si s tim vyhral Úsměv + hral tracky, ktery neznam, takovej trosicku tvrdsi sound, libilo se mi to, prekvapil me 7/10

Giuseppe Ottaviani – piece of shit, cekal jsem to, – no more alone, nesnasim ji… 2/10

Markus Schulz – luxus, dokonalost, cygnes velky plus, big sky velky plus, daydream velky plus, proste ideal… 10/10

Ferry Corsten – posledni dobou jsem prestal poslouchat CC, pze me to nebavilo, ale co predvedl tady, bylo super, jen skoda Chakalaky, kterou hral predtim Markus… 9/10

Rank1 – Uprimne, cekal jsem neco vic, ale i tak, And Then, Awakening, Adagio, nebylo to tak spatny, jak se rika, ale… Ckeal jsem trosku vic… 6/10

Aly & Fila – Super, libilo se mi to, jen me zklamalo, ze nikdo nezahral Tonight is Forever, po kazdym DJi sem si rikal, ze ten dalsi by to mohl zahrat a nakonec jsem doufal ve Filu a ono nic Smích Ale i tak super… Úsměv 8/10

jinak, ja si na satnu nestezoval, mozna to bude tim, ze jsem tam byl od sedmi, prave kvuli satne 🙂

Amigo
    Člen

co pořád řesíte tyhle s prominutím h*vna…je to všude..a bude to všude..

Anonymní uživatel
    Host

Jestli máš pocit, že tam bylo hodně smažek, tak to jsi asi nezažil SW, kdy jsem neušel na chodbě metr aniž by se mě borec nezeptal jestli nechci koupit, nebo jestli neprodávám „kouli“. Jestli se tě zeptal někdo třikrát za akci, tak tam se mě zeptali tři lidi za cestu na hajzl sm15

deivis
    Člen

rocman – njn.. a co teprve když jedeš do Berlína do Watergate, fronta 100metrů. čekáš hodinu a poté ti vyhazovač řekne, že prostě tě dovnitř nepustí.
    myslím že to nasere víc než nějaká šatna ne? 🙂 prostě šatny jsou vždy problém a nebude to jinak. stačí si jen zvyknout..

sheppi
    Člen

[quote jack007]
    -Treba ti ta slecna chtela neco naznacit, kdyz se tak tulila a pokud byla pekna, tak by to snad melo byt v plus ne?
    [/quote]
    bohužel nebyla sm4

[quote jack007]
    -Smazky, bylo by dobre aby ses nez vyjedes kouknul do zrcadla sm15[/quote]

no to si vtipný sm6

[b]Edit:[/b] dost bylo spamu sm3

sheppi
    Člen

to styk pohlavson:

ale kuš sm15
    tak to prostě dopadá, když očekáváš moc a pak to není ono…navíc jak říkám, na halovce jsem byl poprvé, protože mě to nikdy nějak moc nelákalo a asi jsem věděl proč…zlatý klubík sm3 i když zase musím uznat, že atmoška byla super sm3

rocman
    Člen

Tak já taky napíšu svoje dojmy.
    Tak za prvé šatny sm13 teda to je na zabítí, člověk tam stojí jak kokot ve frontě tři čtvrtě hodiny a když už se konečně dostane k pultu tak oni se seberou a že šatnu zavíraj přitom bylo jasně vidět ještě plno volných věšáků sm8 to bych zabíjel.
    Kvůli tý zas*aný šatně mi uteklo prvích asi 15 minut z Ottavianiho, který hrál skvěle (škoda, že neměl set delší, vůbec line-up sestavenej vcelku na přeshubu)
    Markus Schulz – opět nesklamal, jeho set mě úlně rozsekal, pro mě jednoznačně hvězda večer.
    Ferry Corsten – tradiční dvě hodiny nudy a uspávání hadů. Corstena jsme nikdy neslyšel zahrát tak aby bavil, vždycky nudí, proto mě vždycky švtve, že hraje v hlavním čase.
    Rank 1 – samý známý skladby, žádná neznámá novinka, bylo hezký slyšet je a vidět naživo, jen těch chyb v hrání bylo na můj vkus až moc, beru to jen jako takových 45 minut něčeho trošku jinýho než předvedli ostatní, nějak mě to nevadilo, ale ani to moc nepotěšilo (původně jsem čekal, že to pro mne budou hlavní hvězdy večera, pak mě zaskočil line-up, kde měli jen 45min a nakonec se ukázalo, že těch 45min bylo tak akorát)
    Aly&Fila – nevím teda který z nich to byl, jako nebylo to špatný slyšel jsem lepší, ale poslouchat se to nechalo a pro mě teda aspoň o 25% lepší na poslech než Ferry.
    Jinak efekty pěkný až na těch několik výpadků různých druhů techniky, ale to se prostě stává. Zvuk (aspoň v místě co jsem se vyskytoval) docela v pohodě, žádný extra supr, ale nebylo to ani nějak španý, prostě takový zlatý střed. (v jednu chvíli jsem se přemístil na jiné místo v hale a tam se to absolutně nedalo poslouchat, prostě chce si to najít dobrý místo, to moje bylo supr.)
    Celkově akce v poho, štvalo mě to nechutný množství lidí a celkově bych řekl tak o 10% horší než akce s Paul van Dykem. Ale slušný.

jack007
    Člen

to [b]Gizmo[/b]
    Nelu jsem tam potkal asi 3x, ale pozovat mi nechtela, pry je toho na netu dost. sm19sm15

Anonymní uživatel
    Host

Byl jsem spokojen 🙂

Jsou však tři věci, které by ch vytknul.

Největším mínusem byla šatna. Trochu nepochpitelné, že hala která si nechává říkat nejmodernější v Evropě má systém šaten, který kolabuje již při příchodu třeba 100 lidí naráz. Vždyť hala byla od začátku stavěna jako multifunkční na velké koncerty a vystoupení. Je proto nepochopitelné, že se majitel/pořadatel domnívá, že když udělá akci pro odhadem 12 000 lidí v listopadu, že tam každý přijde v krátkým rukávu. Minimálně by to mělo být řešeno tak, že se u šaten v té dlouhé chodbě natáhne klasickej frontovej pás jako byl před halou a na konci bude nějakej poskok, který bude lidi posílat postupně ke všem šatnářům. Řešení jednoduché bez dalších nákladů.

Další nepochopitelnou věcí jsou kokoti, co si stoupnou s pivem v ruce doprostřed schodů u východu z parketu (naproti stage) a čumí jak hovada a vůbec jim nepřijde divný, že dole stojí houf 200 lidí kteří nemůžou projít protože, dutohlav blokuje jeden z mála průchodů. Doufám, že jednoho dne někomu rupne v hlavě a takového pitomce srazí dolů aby se mu rozsvítilo 🙂

Jinak se mi akce líbila sm3

jack007
    Člen

[quote sheppi]já mám teda dost smíšené pocity, ale bohužel převládají spíš ty negativní...byla to moje první halovka a popravdě asi i poslední...sm7

plusy:
    - Giuseppe Ottaviani (začal výborně, hodil pár klasik a završil to No More Alone...povedený setík)
    - Markus Schulz (tak tady není co dodat, Markus je king, řezal to od začátku do konce, jeho setík byl plný energie a téměř celý jsem ho propařil...akorát škoda, že nedal Perspective Space)
    - Vission Imposible (výborné efekty, ohňostroje, lasery...nebýt nich a Markuse, bych byl naštvaný, že jsem vůbec na TM jel)
    - slečny (spousta krásných holek, sestřička u schodiště, barmanky sm0)
    - tranceři (bylo fajn potkat i normální lidi, kteří se jeli opravdu pobavit a vychutnat si trancík)

mínusy:
    - cesta (jet vlakem 3,5 hodiny je prostě hnus, člověka to akorát unaví, navíc zpátky, když jsem chtěl spat, tak nám tam pořád lozila průvodčí a lidi nedokázali pochopit, že když je tam zamčené a zatažené, tak se tam si spí)
    - Praha (v Praze jsem byl potřetí a moc se mi to tam nelíbí, jednak mají pěkné zmatky v dopravě a jednak se tam člověk ztratí jak nic, protože tam vypadá všechno stejně sm15)
    - zvuk (když porovnám třeba s Doplerem, tak to bylo dost slabé...jednak při G.O. to bylo docela potichu a jednak se tvořily ozvěny, což akorát umocňovalo pocit nekvalitního ozvučení)
    - lidi (tak tohle mi vadilo asi nejvíc - na TM jsem si jel zapařit a ne stát na ploše jak kůl v plotě, protože po celou dobu co jsem tam byl, tak pořád někdo kolem mě chodil...nechápu, že ti lidi nemůžou chvílu zůstat na místě...nakonec jsem se sbalil a šel na tribuny, kde to bylo lepší do té doby, než se vedle nasockovala jedna hrozně "přítulná" slečna, která do mě musela pořád narážet - kdyby to byl nějaký borec, tak bych se asi neudržel a napálil mu, protože toto mě fakt šíleně vytáčelo sm8- prostě tohle mi úplně nejvíc zkazilo dojem z akce )
    - kuřáci (pro kuřáky byla vyhrazená speciální zóna, ale přesto se kouřilo všude, což bylo opravdu úžasný, když jsem jel ráno zpátky, tak jsem smrděl jak kdybych kouřil já sám celou noc)
    - smažky (co dodat? jako když za váma 3x za večer někdo dojde, jestli nemáte papírek a pak ještě 2x jestli nemáte extázi, říkáte si - "To fakt vypadám jak nějaká smažka?")
    - Ferry Corsten a Rank 1 (Ferry mě hodně zklamal, kromě klasik jako Gouryella a Out of the Blue byl jeho set dost nudný a vůbec mě nebavil, Rank 1 ze začátku fajn, ale jak zahráli jakýsi náznak Such Is Life tak to pak dál byla bída)

to je tak všechno asi...možná si říkate, že jsem ciťa, ale prostě na akci se jedu bavit a ne se tlačit v davu, prodávat drogy nebo si prohlídnout nahý těla vysmažených technařů sm13

jo a ještě jedna věc, někteří se očividně chystali na maškarní a opravdu mě svým "lookem" pobavili, někdy až rozesmáli...třeba chlapec, který měl stříbrný vlasy nagelovaný do tvaru letadla a na nohách osušku, ten byl fakt dost nebo postarší chlápek, který si to asi spletl s koncertem Ozzyho a došel v úplých kožených kalhotách sm15[/quote]

Tak ted k tvym minusum.
    -Mohl si jet autobusem, stravil bys na ceste jen pulku casu co vlakem
    -Praha se ti libit nemusi, hlavni je kdyz znas cestu, popripade je dobre si vzit mapu sm15
    -Zvuk, ten byl opravdu naprd, skoda, do ted to bylo v O2 arene good
    -Treba ti ta slecna chtela neco naznacit, kdyz se tak tulila a pokud byla pekna, tak by to snad melo byt v plus ne?
    -Kuraci, no minule to bylo jeste srandovnejsi, ochranka nepoustela s cigarem na plochu, takze si to u vchodu tipnul a na plose opet zapalil
    -Smazky, bylo by dobre aby ses nez vyjedes kouknul do zrcadla sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.