TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 519)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

to naopak spíš 🙂

TIGI
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Tak, jednoznačne najhoršia párty, na akej som bol. Možno som si len pomýlil arénu. na prvých dvoch Borcov som zaspával, možno aj preto že to neodštartoval Michal Burian. Markus hral pre ľudí iba posledných 15 minút. Sklamal naše očakávanie od svetovej špičky. Ferry sa mohol aj pretrhnúť aby zachránil pokazené, čo sa mu podarilo a vytrhol nás už zo samovražedných myšlienok. Myslím že Rank 1 si také INTRO ani nezaslúžili, pretože takých púšťačov CD mohli nechať radšej pred bránami O2 arény pre odstrašovanie malých detí. Vtedy si náš spolok dobrých priateľov uvedomil, že toto skutočne nie je pre uši milovníkov Trancu a vytratili sme sa v uliciach v nádeji, že bude lepšie.[/quote]
    Asi dobrej matroš co ? 🙂

FUGAZ
    Člen

[b]Rolfes[/b] sm17
    [b]TWElight[/b] sm15 né asi…sm15

TWElight
    Člen

[b]Rolfes[/b] Podzimné počasie je také sklučujicie , takový čas na umieraní … nevlídný , nehostinný

Anonymní uživatel
    Host

Tak, jednoznačne najhoršia párty, na akej som bol. Možno som si len pomýlil arénu. na prvých dvoch Borcov som zaspával, možno aj preto že to neodštartoval Michal Burian. Markus hral pre ľudí iba posledných 15 minút. Sklamal naše očakávanie od svetovej špičky. Ferry sa mohol aj pretrhnúť aby zachránil pokazené, čo sa mu podarilo a vytrhol nás už zo samovražedných myšlienok. Myslím že Rank 1 si také INTRO ani nezaslúžili, pretože takých púšťačov CD mohli nechať radšej pred bránami O2 arény pre odstrašovanie malých detí. Vtedy si náš spolok dobrých priateľov uvedomil, že toto skutočne nie je pre uši milovníkov Trancu a vytratili sme sa v uliciach v nádeji, že bude lepšie.

Stoupa
    Účastník

FUGAZ: jo tak ty mi chybí taky…

Jinak souhlas se všema, video je super, ale ta hudba se nepovedla…

FUGAZ
    Člen

Mno video super, je pravda ze po hudebni strance bych to videl taky jinak, ale proc si vůbec stěžujeme?? sm7 berme to co je sm4

[b]btw[/b] jsem sám, nebo tady taky někomu chyběj ty předešlé video reporty TechnoTV které měli cca 25 min a byli v tom i interview ?? sm6

2Sexy
    Člen

Video je sestrihany pekne … ale zvolena hudba k DJum je priserna … k Ottavianovi by se mi hodila Our Dimension, k Schulzovi New World (nechapu proc je to u Rank1 a Fily???), k Ferrymu Radio Crash nebo Out of the Blue ve violin editu …
    Celkove souhlasim s dukelakem.

dukelak
    Člen

video super, výborně sestříhaný…ale ta hudba hapruje…Follow me super,ale přes celýho Schulze mohl bejt New World,né až pozdějc na Ferdu…a určitě by byl lepší třeba Radio crash na Ferryho…nechci kritizovat ale trochu vhodnější výběr hudby by tomu dal punc dokonalosti 🙂

Videjko pěkné, ale vzkaz autorům… To Awakening neni ve Ferryho remixu, ale v Cosmic Gate remixu… sm3

Nulda
    Účastník

tak na Technu už je videoreport sm5
    [url=http://www.techno.cz/clanek/28135/techno.cz-tv-videoreport-z-transmission]Techno.cz – TRANSMISSION 5[/url]

Anonymní uživatel
    Host

[quote nexxie]kluci vazne nevite jakym fontem sou delany texty TRANSMISSION?[/quote]

Zdarec, hele myslim, že to nebude jen tak nějakej font. Jestliže to dělali V.I. tak předpokládám že si i ten font nakreslili 🙂 ale určo bude někde nějakej podobnej

FUGAZ
    Člen

[quote Davidos]No právě tam jsem kouknul.Našel jsem více verzi i tu která je všude uváděná [ ( Marc Vision - Time Gate (Arnej Minimal Drum Dub) ],ale ta je pořád taková instrumentální.Ta na akci byla o něco progresivnější.Tak buď si to mixnul sám,nebo ten mix asi neexistujesm19.No nevadí,ještě ji pohledám
    Hodil jsem to na Youtube,tak mrkněte a poraďte pls.
    http://cz.youtube.com/watch?v=vDCp3fM-cDg%5B/quote%5D

mno chlape mohu tě ujistit, že toto není žádná nová verze, ale je to jen melodie „Time Gate“ hozená do loopu od Wippenberg – Chakalaka.. proto to má jinej (pro tebe více) progresivnější zvuk… tzn, že to mixnul sám – hrál to jako track č. 7…. viz [url=http://forum.trance.cz/read.php?7,97784,98084#msg-98084]tracklist[/url] sm4

Davidos
    Člen

No právě tam jsem kouknul.Našel jsem více verzi i tu která je všude uváděná [ ( Marc Vision – Time Gate (Arnej Minimal Drum Dub) ],ale ta je pořád taková instrumentální.Ta na akci byla o něco progresivnější.Tak buď si to mixnul sám,nebo ten mix asi neexistujesm19.No nevadí,ještě ji pohledám
    Hodil jsem to na Youtube,tak mrkněte a poraďte pls.
    http://cz.youtube.com/watch?v=vDCp3fM-cDg

seven
    Účastník

jasně sm3 icq: 338-072-887

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.