Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 2008 – Dojmy z akce
- Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 11. 2008 v 17:08 #105438
styk pohlavson
Člento sheppi: Draku, já teda nechci prudit, ale jak tady vypisuješ ty negativa, taxi ještě zapomněl na drahý ceny, taky bylo hnusný počasí,
lidi byli zpocený a taky z toho paření člověka bolej haksny… Takže vlastně – proč nezůstat příště doma? sm159. 11. 2008 v 17:07 #105437Sigix
Člen[b]Šatny:[/b] Ano, byl to problém, šatnářů málo a zase byli zaskočeni tím klasickým náporem, ze strany šatnářů dost neochota, když už jim dá tolik lidí 30 za šatnu nemuseli by vybírat poplatek za vyzvednutí a vrácení během doby, kdy tam není ani noha. Taky sem nepochopil proč mě poslali dokola celý arény na druhou stranu, že prej tam nemůžou vyzvednout o těch 5 metrů dál věci, který sem vložil z druhý „strany“.
Ovšem tyhle věci nemění nic na tom, že plánek šaten byl přehlednej značení taky ušlo a pokud chci jít na stage tak k šatnám nepřijdu za 5 dvanáct, jak už se tu psalo… Přišel sem ve čtvrt na devět a nebyl problém počkat deset minut…
[b]organizace[/b]: No při prohlížení věcí mi to přišlo trošku jak gestapo, nebyl sem sám kdo měl nakovej pocit… Místo aby se zaměřili na užralý h….da tak vyhazovali lidem z báglu cistou vodu (jako ano bylo to napsaný na webu, že to nepustěj dovnitř, ale stejně byli dost nepřejemný). Pak kouření na stage to je nevyhnutelný, ale je to vážně bezohledný, fakt nemám chuť dostávat do ksichtu dávky dýmu uprostřed v kotli. Trochu bych na to dohlížel, loňská TM to celkem zvládla…
[b]zvuk[/b]
No opravdu strašně záleželo na tom kde člověk byl, ale každopádně to nebyla dobrá volba přidat ozvučení za střed, na bočních tribunách se to vyloženě tlouklo, někde uprostřed s trochou zadní ozvěny se to dalo úplně vepředu za předimenzovaný, nějak se jim to nevyvedlo úplně, ale tak oproti T-mobilce furt si myslím že luxus…[b]vizualizace[/b]
Pyro efekty paráda, na podiu to letos bylo vyloženě slabý… Osobně se mi líbila letos víc projekce než loni, ale ta kamera mohla mít teda signal když už konečně zabírali vystupující tak jak maj co se frekvence týče…[b]populace[/b] Atmosféra oproti PVD nádhera, i když sem měl paradoxně větší smůlu na ho..da. V metru sem se už od můstku dozvěděl že nějací Brňáci jedou na TM, což bylo doprovázeno vyloženě vidlaským chováním po celou cestu… budiž do haly už bych tyhle vejpitky nepustil… Potom na stage fakt dobrý, lidi co sem měl okolo reagovali i skákali, no jak to má být až na nějaký tři fifleny co asi přišly s misch masche a začali se fotit (naprostej střed, blíž ke stage – pod krychlí vepředu…), na čemž by nebylo nic nenormálního kdyby nezačali dělat místo v dost narvaným místě kde měla většina lidi chuť pařit. Proběhal docela ostrá výměna, ale jinak už do konce dobrý 🙂
Michal Poliak: Nic sem od něj nečekal a ejhle on to dokázal vytáhnout u mě ještě do maximálního zhnusení. Jasný na začátku chyba se zvukem, to nebyla ale jeho chyba, každopádně věřím, že by za pultem předvedl lepší práci leckterý navštěvník… Trochu přeháním, ale vyloženě divný přechody, nemělo to hlavu ani patu, nevím co chtěl zahrát. Korunu tomu dodal diskotékovou písničkou, známou povětšinou od uchýlackýho žabáka, co na plat, že popcorn už praskal před touhle hrůzou, tohle by si snad neměl nikdo dovolit zahrát na TM. Fakt sem klesal na mysli. -10/10
Giuseppe Ottaviani
Díký za něj, pro mě působil jako balzám na duši po tom prvním. I když určitě ne nějakej vybočující set nad průměrem, dostal mě zas zpátky do nálady! 7/10Markus Schulz
Pro mě jednička večera, takhle má podle mě vypadat set na akci jako transmision. Jako jo provařený věci některý, ale kdo tam byl musí uznat že atmosféra šla prudce nahoru když hrál a že rozproudil k životu celou arenu…(kdo přišel na nejlepší současnou hudbu a perfektní sety tak si asi spletl akci o tom TM není…) 10/10Ferry Corsten:
Slabej úvod, to se mi vyloženě nelíbilo, pak to rozjel, bylo to rychlý energický ale místama mi to přišlo moc tvrdý, ale takovej ferry je… Loni se mi libíl teda víc… 7/10Rank 1
Asi bych byl taky nasranej kdybych se měl táhnout sem kvuli necelejm 45 minutám hraní…, aždopadně to dávali dost na jevo a moc se nepředvedli. určitě zklamání protože sem čekal mnohem více! 4/10Aly/i:
Jak bylo tady napsáno, tak to je. Vesměs pozitivní hodnocení. Můj názor, že to byla nejlepší volba dát na závěr, donutilo mě to zůstat až do uplného závěru. (kterej byl teda dost nijakej, jako myslim TM…) 8/10Celkovej dojem dobrý, rohodně byl prostor pro to aby to bylo lepší…
9. 11. 2008 v 17:06 #105436sheppi
ČlenAmigo:
Ehm, a tím chceš říct co? Že když mě TM moc nenadchla, tak nejsem „správný“ trancer? sm6
9. 11. 2008 v 17:04 #105435styk pohlavson
ČlenPetunie: Rank 1 je totiž ten nejvíc nejlepší DJ na světě! sm15sm15sm15
9. 11. 2008 v 17:04 #105434Amigo
Člento shepi: hodně negativní člověk…asi jedna docela podstatná otázka na zamyšlení „proč posloucháš trance….?“
9. 11. 2008 v 16:54 #105433Dexx
Člensm15 krutý
9. 11. 2008 v 16:49 #105432sheppi
Členjá mám teda dost smíšené pocity, ale bohužel převládají spíš ty negativní…byla to moje první halovka a popravdě asi i poslední…sm7
plusy:
– Giuseppe Ottaviani (začal výborně, hodil pár klasik a završil to No More Alone…povedený setík)
– Markus Schulz (tak tady není co dodat, Markus je king, řezal to od začátku do konce, jeho setík byl plný energie a téměř celý jsem ho propařil…akorát škoda, že nedal Perspective Space)
– Vission Imposible (výborné efekty, ohňostroje, lasery…nebýt nich a Markuse, bych byl naštvaný, že jsem vůbec na TM jel)
– slečny (spousta krásných holek, sestřička u schodiště, barmanky sm0)
– tranceři (bylo fajn potkat i normální lidi, kteří se jeli opravdu pobavit a vychutnat si trancík)mínusy:
– cesta (jet vlakem 3,5 hodiny je prostě hnus, člověka to akorát unaví, navíc zpátky, když jsem chtěl spat, tak nám tam pořád lozila průvodčí a lidi nedokázali pochopit, že když je tam zamčené a zatažené, tak se tam si spí)
– Praha (v Praze jsem byl potřetí a moc se mi to tam nelíbí, jednak mají pěkné zmatky v dopravě a jednak se tam člověk ztratí jak nic, protože tam vypadá všechno stejně sm15)
– zvuk (když porovnám třeba s Doplerem, tak to bylo dost slabé…jednak při G.O. to bylo docela potichu a jednak se tvořily ozvěny, což akorát umocňovalo pocit nekvalitního ozvučení)
– lidi (tak tohle mi vadilo asi nejvíc – na TM jsem si jel zapařit a ne stát na ploše jak kůl v plotě, protože po celou dobu co jsem tam byl, tak pořád někdo kolem mě chodil…nechápu, že ti lidi nemůžou chvílu zůstat na místě…nakonec jsem se sbalil a šel na tribuny, kde to bylo lepší do té doby, než se vedle nasockovala jedna hrozně „přítulná“ slečna, která do mě musela pořád narážet – kdyby to byl nějaký borec, tak bych se asi neudržel a napálil mu, protože toto mě fakt šíleně vytáčelo sm8- prostě tohle mi úplně nejvíc zkazilo dojem z akce )
– kuřáci (pro kuřáky byla vyhrazená speciální zóna, ale přesto se kouřilo všude, což bylo opravdu úžasný, když jsem jel ráno zpátky, tak jsem smrděl jak kdybych kouřil já sám celou noc)
– smažky (co dodat? jako když za váma 3x za večer někdo dojde, jestli nemáte papírek a pak ještě 2x jestli nemáte extázi, říkáte si – „To fakt vypadám jak nějaká smažka?“)
– Ferry Corsten a Rank 1 (Ferry mě hodně zklamal, kromě klasik jako Gouryella a Out of the Blue byl jeho set dost nudný a vůbec mě nebavil, Rank 1 ze začátku fajn, ale jak zahráli jakýsi náznak Such Is Life tak to pak dál byla bída)to je tak všechno asi…možná si říkate, že jsem ciťa, ale prostě na akci se jedu bavit a ne se tlačit v davu, prodávat drogy nebo si prohlídnout nahý těla vysmažených technařů sm13
jo a ještě jedna věc, někteří se očividně chystali na maškarní a opravdu mě svým „lookem“ pobavili, někdy až rozesmáli…třeba chlapec, který měl stříbrný vlasy nagelovaný do tvaru letadla a na nohách osušku, ten byl fakt dost nebo postarší chlápek, který si to asi spletl s koncertem Ozzyho a došel v úplých kožených kalhotách sm15
9. 11. 2008 v 16:47 #105431Stoupa
Účastníksm15sm15sm15sm15sm15
9. 11. 2008 v 16:39 #105430Anonymní uživatel
HostRank 1 byl ten nejlepší DJ celého večera-konečně pořádnej odvaz – ty před ním,to bylo dost „unavený“..:)
9. 11. 2008 v 16:36 #105429Johny55
ČlenAkce parádní, tady přikládám fotky a videa sm4 http://najdes.com/index.php?option=com_content&task=view&id=145&Itemid=31 kvalita nic moc…ale atmosféru to zachytilo
9. 11. 2008 v 16:33 #105428Anonymní uživatel
HostVideo z intra pred Rank 1: http://www.youtube.com/watch?v=VzX6UaJ8bh0
Inak aby som to zhrnul – Poliaka som nevidel, pretoze sme cakali na satnu, Ottaviani hral slusne, bola to dobra priprava na Schulza.
Schulz zahral vyborne, ocenujem hlavne Daydream v uplifting remixe, skoda, ze nezahral Drax & Scott Mac – Must Have Been a Dream (Mac Zimms Remix). Ale aj tak 10/10
Corsten hral dost tvrdo hlavne v zavere, vtedy som mal pocit, ze sa mi srdce ladi na rytmus hudby 🙂 Cely set hodnotim tak na 8/10
Intro pred Rank1 bolo luxusne.
Pocas Rank 1 som oddychoval na chodbe, kde nebol taky hluk a potom na Aly & Fila som uz isiel na stage, kde som sa prijemne dorazil a uz som potom po skonceni akcie ani nevladal ist na metro 🙂 Uplifting mam rad, potesil ma hlavne track Armin Van Buuren Ft.Susana-If You Should Go (Aly Fila Remix). 8/10
Celu akciu hodnotim pozitivne (az na tu satnu), sice tam bola ozvena, ale dalo sa na to zvyknut, nie je to nic hrozne. Ale zdalo sa mi, ze zvuk bol trochu nevyvazeny, akoby chybali stredy.9. 11. 2008 v 16:24 #105427dukelak
Člennexxie: ale předevšim je to hérečka 😀
Gizmo: jj, o tý vim taky, ale tentokrát jsem ji neviděl 🙂9. 11. 2008 v 16:12 #105426zeleenda
ČlenTaké napíšu malé vyjádření k právě uplynulé akci.
Koupi lístků,jsme nechali až na místo konání,ale než se oběvyly nějaké kolem 500,- tak jsme si počkali asi 3/4hodiny,jelikož kšeftmani,kteří s cedulkama postávali u výstupu z metra stíhali rychle kupovat a hned předávali levně nakoupené lístky svým kolegům,kteří o několik metrů dál draze prodávali.Po odevzdání oblečení do šatny jsme se šli posadit na tribunu a poslechnout něco z vystoupení Michala Poliaka,jehož set byl opravdu,ale opravdu velmi nudný a monotonní.Asi měl svázané ruce od UM.3/10
Jako druhý nstoupil GO to už sem se nacházel dole na parketu a vstřebával jsem celým tělem zvuky které vydávala zavěšená aparatura.To už bylo lehce svižnější a energičtější,ačkoliv sem očekával od Pepého asi ještě trochu víc.6/10
Jako 3 DJ nastoupil Marcus,který si hraní velice užíval,ale mě prostě ten Schulzovskej styl nikdy moc k srdci nepřirostl.Takže po první hodině jsem se odebral na tribunu.Nejsvětlejší moment jeho setu Markus Schulz – Daydream (Lemon & Einar K Remix) sem strávil u barového stolu pojídáním kuřecích nugetek.Marcusovo točení ručníkem nad hlavou mi přišlo takové skoro až trapné.7/10
A pak následoval pan mistr Ferry.Na jehož vystoupení jsem se nejvíce těšil.Začátek nic moc trochu nuda,ale zvukově to bylo bylo velice zajímavé.
To co sem prožil od Beautiful až po Radio Crush to pro mě byla neuvěřitelná taneční extáze,nebo by se to možná dalo nazvat:taneční kata.
Prostě to byl koncert.Zablbnul sem si jak za mlada.Slyšet živo Gouryellu o tom sem dycky snil.Ferry ode mě dostává 10/10 nebýt jeho,tak by pro mě byla TM5 dost velkým zklamáním.To co přišlo potom bylo jak už tu mnozí psali zklamání večera to Adagio a Surch Is Life co to bylo???Prostě to byl provar a šlápota vedle,místo toho,aby to párty přidalo na zajímavosti,tak jí to spíšu ubralo a to minimálně v tom,že to byla nuda.2/10
Egypťan to docela zachraňoval to byl velice příjemnej uplift,ale když je set jenom upliftovej,tak mi to po nějaké době začalo znět prostě monottoně,ikdyž hrál opravdu svižně e euforicky.
8/10
Po páté jsme se odebrali směr home.Stage vypadala velice vznešeně.
Ohňostroj byl příjemným překvapením.
Světla byly parádní.
Zvuk měl ozvěnu.
Lidi byli v poho,ale vytočila mě jedna slepice na tribuně,která si pro sebe uzurpovala 4 místa,aby měla prostor pro své taneční kreace.9. 11. 2008 v 16:08 #105425Dolikus1
ČlenTak ve zkratce…pro mě asi hudebně a vizuálně zatím nejlepší TM z těch pětism3 Sety od Markuse,Ferryho a Alíků je něco,co budu mít dlouho v hlavě.Prakticky sem pařil od desíti až do šesti do rána a lehky vybočení v podobě Rank 1 mi akci rozhodně neskazilosm4
Co se týče šaten,tak už sem si i zvykl,že nákejch 20 minut nich člověk vykysne no…Přišli sme lehce před desátou a ve čtvrt na 11 už sme pařili..takže zas tak hrozný to nebylo.
Atmosféra byla určitě o dost lepší,než na Dykovi a i díky plno známejm je tohle pro mě halovka roku.sm39. 11. 2008 v 16:05 #105424Gizmo
ČlenAkci jsme měl poznamenanou tim, že jsem nachcípanej Dám to jen +- hodnocaní
+ LIDI !!! Po strašlivě dlouhý době skutečně se bavící publikum – prostě super
+ mega tuna známejch (prokecal jsem zase strašně moc času sm6)
+ Světla (Mlask mlask)
+ Pyro (Mlask Mlask)
+ Fotografové (super pokec s pár kolegáčky – super slezina objektivů 17-50/2,8 Tamron – v jeden okamžik se pod
pódiem pohybovali 4 !!! – nevím kdo tam fotil tu slezinu – případně mi nahoďte link …)
+ Od Ferryho setu sem byl ve stavu 13ti letý holčiny na koncertu Luneticu – nečekal jsem jak mě dostane potřást si s Ferdou pravicí a pofotit se s nim Wuaaaa – sem nečekal, že mě to tak dostane …– šatny – ano málo obsluhujících – ta posilová v patře super nápad ale kolik že se o ní staralo lidí ??? 2 ?? 3???
dole na 20 výdejních míst snad 10 lidí prostě o5 slabina a brečeli nad tím všichni…
– Zvuk – říkám to nerad, ale v tomhle prostoru jsem nezažil horší – opravdu jsem zavzpomínal na „želvu“ T-mobile
Boky na tribunách hodně špatný … Plácání, plácání, plácání – ale je fakt, že místa s dobrým zvukem najít bez
problémů šla
– Překlep ve jméně ??? To je docela silná kávička
– Vymetení lidí a podepisujícího se DJje ráno aneb historie se opakuje …
– stažené půlky kvůli docházející baterce (reklamovaná náhradní dorazí v pondělí) – Díky Tomstarovi za půjčení baterie
aspoň na chvilku – i to pomohlo…No nic jdu posnídat (sm0) a musím se vrhnout na fotky … předběžně je možné, že to vydá na dvojitej fotoreport …
Dukelak: byla tam samozřejmě i Nella bohužel jsem ji jen potkal, když přicházeli a během večera jsem ji už nezahlídnul.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.