Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 2008 – Dojmy z akce
- Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 11. 2008 v 15:57 #105423
nexxie
Člendukelak : to je rajda primo z povolani 😀
9. 11. 2008 v 15:48 #105421dukelak
ČlenPoliaka jsem neslyšel, Ottavianiho jenom od šatny a z celýho vnějšího okruhu, taky nehodnotím, ale skoro žádnej track jsem nepoznal…
Schulz >>> 8/10 mazec, New World obě verze, Love summer v Orjanově mixu, Cygnes, Daydream (Lemon & Einar K remix), Blueprint atd. …oproti SW set o 70% lepší
Ferry >>> 8,5/10 odrovnávající, už jsem ani nedoufal v Shanti, a přece to tam nakonec hodil sm5…a rozseky jako Spectrum v Duderštadt mixu nebo Madness (I prefer this mix)
Rank 1 >>> 4/10 kvůli pompéznosti vystoupení…dub mix Such is life je na pěst, ale aspon Airwave a Superstring…tajně jsem doufal třeba v Opus 17…
Fila (& Alyi?) >>> 2/10 a vás tohle jako baví? sereotypní sound s nejprůhlednějšíma gradacema, kde je nepostřehnutelnej rozdíl mezi trackama? teda, neslyšel jsem Perfect blue a nějaký proflákliny, pže jsem odcházel při jejich pomrveným remixu na Back to you, ale to je stejně jen slabej odvar proti remixu Lost sm13…Shah se asi zbláznil 😀ale jinak perfektní stage,lasery, vizualizace…SW se může jít bodnout…a ty slečny sm5, ale to je vlastně standard každý halovky u nás…dokonce jsem viděl i jednu celebritu, z který jsem měl i radost, Jennifer Stone sm16rajda 😀
9. 11. 2008 v 15:38 #105419Binary
Členbtw. všimnul si někdo tý rvačky na chodbě? nevíte o co go? byla to zajimavá zábavná vložka sm15
9. 11. 2008 v 15:18 #105417Anonymní uživatel
Hosttakze:
Poliak – hned na zacatku jsem byl naprosto zhnusen, jak nekdo muze takhle amatersky zahrat na tak velke akci vazne netusim..myslim ze se mu povedl jediny prechod nekde ke konci..jeho styl hrani je proste neco otresneho, asi to neumi, proto se to snazi zamaskovat efekty..ten jeho echo efekt je fakt strasnej, kdyby ho aspon pouzival tam kde se to hodi a ne v kazdym tracku 5x.. proste pro me totalni nula 0/10
Ottaviany – vyborny set, skoda ze jen hodinovy.. 8/10
Schulz a Corsten – tito dva zahrali uplne suprove, mozna se mi stylem trochu vic libil Corsten.. 9/10
Rank 1 – cekal jsem od nich hodne, na zivo jsem je jeste neslysel..ale nez tohle tak to radsi nic.. 1/10
Aly & Fila – ta hrubka (Ali) me docela pobavila..jinak jsem tak nejak ani nezaregistroval, kdy se prohodili s Rank 1..teda po hudebni strance samozrejme jo, ale nejaky intro mi bud vypadlo nebo nebylo..kazdopoadne taky vyborny.. 8/10
9. 11. 2008 v 15:16 #105416styk pohlavson
ČlenPřidám taky trošku vody do mlýna..
[b]ŠATNY[/b] – přišli jsme do arény na desítku, abysme stihli začátek Pepíka, ale bohužel to v šatně v 1.patře vypadalo jak ve frontě na banány,
takže jsme brzy byli nuceni najít bar a tam jednoho ochotného brigádníka uplatit pětikilem, aby nám tam nechal věci..
Nečestné a nesportovní, ale nešlo jinak.. sm4[b]ZVUK[/b] – během celýho večera tak nějak kolísal, u Pepeho byl docela potichu a byla tam taková zvláštní ozvěna až jsem si myslel, že se mu to kope.
Nedostatky v basách / vejškách mně bohatě vynahradily special špunty od uší – vřele všem doporučuju![b]SVĚTLA[/b] – zdály se mi ok během celýho večera a jaxe tam odpalovaly ty rachejtly a šly tam ty barevný lasery (tuším, že intro mezi Ferrym a Rank 1)
to bylo naprosto výtečný! VJ´S mě rozhodně nezklamali.[b]LIDI[/b] – nemám zdání, kolik lidstva tam mohlo bejt, ale rozhodně bych chtěl vyzdvihnout atmosféru v hale – měl jsem úplně pocit jak na nějaký klubovce.
Lidi jeli, žádný nudný postávání, ruce nahoru… fakt super, od T3 jsem na halovce podobnou atmošku nezažil.. Díky všem! sm3[b]GIUSEPPE[/b] – čekal jsem zhruba to, co zahrál v Retru, to bohužel nepřišlo a chvílema mi to přišlo jakoby nevěděl, jestli se do toho jako
druhej dj v line-upu pořádně vobout (přišlo mi, že hrál svý tracky s pomalejším BPMkem) a asi dvě tracky mi přišly laděný
do nějakýho „tribalu“ nebo čeho, na druhou stranu Through your eyes nebo Neo Love mě dostaly. sm5 [b]6/10[/b][b]MARKUS[/b] – luxus!!! Na Sensation mě trochu zklamal tím, že hrál pátý přes devátý, ale tady zahrál naprosto výborně!!!
The New World, Delerium vs. Gareth Emery – Silence vs. This is that, něco od Solarstone v Duderstadt remixu
(díky za nápovědu, Hoky! sm4 ), Perfect, Big Sky, Daydream v remixu od Lemon & Einar K a hlavně Mr.Sam – Cygnes…
Výbornej energickej set, skvělá komunikace s lidma… [b]9/10[/b][b]FERRY[/b] – další luxus, aspoň pro mě! sm5 Začal trošku pomalejš, což mi nevadilo, pač pak setík kulminoval, i když na konec BPM zase trochu
zpomalilo. Opět Mr. Sam, dvakrát Patterson, z jeho věcí mě dostaly
Beautiful, Radio Crash, Brainbox, Gouryella a hlavně Out of the blue Full on Ferry violin edit 2008, kdy měla celá hala
ruce nahoře… krásnej pocit ten mráz po zádech… sm3
Ještě jednu věc musím u Ferryho vyzdvihnout – míchal naprosto luxusně, pěkně do frází, beat měl srovnanej za půl minuty..
Další velkej sympoš, komunikace s lidma stejně jako Markus super, akorát mám na něj jednu prosbu
– slyšet od něj do svý smrti zahrát EXHALE.. sm0 [b]9/10[/b][b]FILA[/b] – z upliftu mám rád sound Brandta, Tyase nebo Callaghana, ale i tohle mě celkem bavilo.
Btw, v nějakým rozhovoru jsem četl, že to Fila nevydrží bez cigára dýl jak hodinu a včera jsem to stopoval
a fakt si zapálil v cca 5:20. sm13 [b]7/10[/b]Na závěr chci poděkovat UM – až na ty šatny je pro mě osobně všechno ok a slabší zvuk zkousnu.
Jsou lidi, kterým dojem z akce kazí, že mezi 2:13 a 2:16 hrála levá strana slabějc než pravá
a že ten zelenej laser svítil málo a ten modrej naopak moc, já si akci náležitě užiju i s tímhle pro jiný „nedostatkem“. sm15Zdravím svý spolupařany a z trance.cz pak jmenovitě Pedrose, Buchťáka, Flashe, Lachtyho, Martyho, Partygirl, Hokyho, Payu, Tigiho, Binaryho, Souču
a na koho jsem zapomněl anebo ho neznám, taxe omlouvám a vynahradím příště panákem. sm4Jo a abych nezapomněl – [b]RANK 1[/b] – jejich výkon mi přišel jak očekávanej luxusní 4-hodinovej sex s největší šťabajznou, během kterýho si ale pak dotyčná v reálu nesundala push-upku ani kalhotky… BPM 134, zvláštní kopáky a emoce vycházející pouze z kláves, ne z těch dvou.. sm7 Za mě jen 4/10, víceméně nuda.
9. 11. 2008 v 15:12 #105415Anonymní uživatel
HostTaky přihodím své dojmy
Dorazil jsem před devátou a hned celej nadrženej se běžel mrknout, jakou přichystali stage. Bylo tam už celkem našlapáno, tedy aspoň ve srovnání s Dykem, kdy na začátku bylo opravdu prázdno.[b]Michal Poliak[/b]
Zahrál celkem slušně, prvně jsem ho slyšel na akci. 6/10[b]Giuseppe Ottaviani[/b]
Hodně energetický set, příjemný překvapení. Stál jsem někde uprostřed a místy se hudba odrážela zezadu, ale jinak nic hroznýho. Ve výsledku příjemná zahřívačka na Markuse. 7/10[b]Markus Schulz[/b]
Na toho jsem se hodně těšil, kdo by také ne. Od začátku až do konce jsem to proskákal, fakt super. Zahrál všechno co mám rád „Can’t Sleep, Perfect, Big Sky… 10/10.[b]Ferry Corsten[/b]
Po tom, co dohrál Marcus, jsem si říkal „no Ferry tak se ukaž“. NE nezklamal ani trochu. Parádně se zapojil do rozjetý akce a okamžitě tlačil na pilu. Tempo bylo v některých částech fakt rozsekávací, člověk by tam nechal duši. 9/10[b]Rank 1[/b]
To byl můj černý kůň. Hlavně to bylo live, čili žádný puštěný mp3, jak nám některý Dj na akcích předváděj. Přináší to sebou se tam i nějaké chyby. Muzika je syrovější, ale to k live-ku zkrátka patří. Sice trvalo jen necelou hodinu, ale pro mě hodně slušný. A že si někdo stěžuje, že mu chyběli „vocaly“? Těma se to přislazuje, jen aby to šlo pouštět v rádiu. Kdo chtěl tenhle rok „vocaly live“ musel zajít na Dyka, tam to bylo se vším všudy skoro dvě hoďky. 8/10[b]Aly & Fila[/b]
No, Aliho a Fajlu sice neznám, malý přešlap, ale jinak super. Parádní zakončení akce. Zahráli, co jsem do nich čekal, jejich styl je typický viz „Lost Language“. Škoda, že nedorazili ve dvou. Mohlo to být i za plnej počet. 9/10Hudba si mi zdála, ve srovnání s Dykem, méně hlasitá. Místy mohli torchu přidat. Občas se to odráželo zezadu, sem tam zapískání a zapraskání repro. Ale jinak seuper.
Intra a celá show, hlavně před Schulzem nebo Rank 1, to se UM opradu vytáhli. Produkce během setů byla trochu jednotvárná. Na houbičky během setu Alexe Morpha prostě nezapomenu. Stage byla dobře připravená, obrazovky po celé její délce. Parádní detail byl pro mě záběr kamery přímo pod ruce Dj. Všiml jsem si toho jen u Poliaka. Lasery na začátku moc nevyužili a nakonci během Fily je ptrakticky pořád.
Akce tedy hooodně vydařená, na nohou jsem byl od začátku do konce, až mě to samotnýho překvapilo. Parádní zakončení trancového roku v Areně. Ale ještě mám jeden lupen na luxusní klubovou akci, na Dj number 1 „Armin van Buuren“ na [b]PURE Prague[/b] . Takže 20.12. se uvidíme sm11
9. 11. 2008 v 14:50 #105413prochi
ČlenTakže z vašich dojmů se ukazuje,že ten fenomenální zážitek z rank 1 co byl v polsku už se opakovat asi nebude….je to škoda….Kdybych jel,tak se těším nejvíc na ně…..
Nakonec jsem rád že jsem nepodlehl pokušení,nebooknul letenku a nekoupil lístek………Ale z Atronossovych fotek aspon vypadá,že ta stage je naprosty luxus a pyroshow je možná větší jak na Sensation……Ta stage se mi fakt libi…
9. 11. 2008 v 14:38 #105410Anonymní uživatel
Hostlidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii prosím!!!!!! jak se jmenoval track který hrál Fery ůplně jako první jak o něm chazty píše že byl hrozně pomalý ale celkem dobrý a Dj peroxid že koukal co toje, to byl ůplně nehoráznej LUXUS!!!!sm5sm5sm5
9. 11. 2008 v 14:38 #105411alexx
Člen[quote subik]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAK TRANSMISSION BUDE V UDÁLOSTECH NA ČT 1 A ČT 24, TAKŽE CELOSTÁTNÍ VYSÍLÁNÍ sm5 tedy na takových 90%, kdyby se náhodou něco stalo důležitejšího[/quote]
dobře ty sm2 a ještě jednou díky sm4
9. 11. 2008 v 14:25 #105409Dexx
ČlenNuže… čekal jsem víc.
Začalo to všechno kolem 19. hodiny. Pominu-li to, že jsem tam pak zevloval 1,5 hodiny a čekal až to začne, tak jsem alespoň nestál ve frontě na šatnu ani 30 sekund. Asi je to taky trochu o tom kdy přijdete. Když chcete být na ploše ve 22h tak nemůžete přijít do haly ve 21:55 a myslet si, že na šatnu budete čekat sami.
• Poliak hrál piece of shit. Prostě nuda jak sviň. Ta úvodní minutka s tím zvukem byla k smíchu a jen předznamenávala jak to bude pokračovat.
• Ottaviany začal hrát se zvukem staženým tak na 2/3, takže jsem pomalu slyšel co si povídají lidi 3 řady nade mnou. Nuže pak se to spravilo, ale hudebně to taky za moc nestálo.
• Zaplať pán bůh za toho Markuse. Konečně se začalo něco dít a akce vrcholila. Set večera pro mě samozřejmě. Nemám co vytknout.
• Ferry trošku ze začátku polevil, ale pak se to docela dalo poslouchat.
• Rank1 … tak od těch jsem čekal teda taky víc asi jako všichni. Bylo to slušný, ale mohlo to být lepší a delší.
• Fila (povšimněme si jak do 4:15 se mluvilo o Aly & Fila a od té doby už se mluví jen o jednom… pěknej oser) tak to byla taková odpočinková hudba k odchodu. Na konci by měl hrát někdo kdo to rozseká a ne rozezpívá.Užil jsem si hlavně Markusův set. Možná bych si to užil celé KDYBY:
– nebyl ten zvuk občas na přeshubu
– byly ty světla konečně jednou pořádně využívaný a ne jen chvilkový lasershow na ukojení diváka (když už to kua PRE platí, tak se má s těma světlama něco dít!)
– nebylo několik malých chybiček s projekcí, který dohromady ten dojem dost zkazily (vypadávaly LCD, špatnej signál z kamery, celkově mdlé motivy, Ali…)
– po mě nechtěli u stánku 200,- za plakát (tudíž jsem byl donucen si jeden vytáhnout z rek. panelu.)
– se na mě zase nepřilepila smůla a nemusel jsem sdílet řadu sedadel s ožralýma blbama a jejich pizdama
– a hlvně KDYBY kuřáci respektovatovali zákaz. Nedivil bych se, kdyby se na transmission celá aréna O2 vys**** a poslala celou akci zpět do sparťanské stodoly ať si jdou bezohlední návštěvníci vyhulovat tam. Takhle jsem očas musel přemýšlet jestli to schytám vajglem zprava nebo zleva a oči mě pálí ještě teď.Mimochodem… když má vystopit Dave Dresden, tak si nebudu lákat na Gabriel & Dresden, když má vystoupit Nic Chagall, tak nebudu lákat na Cosmic Gate nebo když má vystoupit Jody Wisternoff tak nelákám na Way Out West. Tak buď jsem hňup já nebo oni. Ty 30 sekundový intra s čím dál víc provařenějším space motivem během kterých jednou blikne laser jsou jen parodie na intra SW. Jediný to spravilo to intro Rank1 samozřejmě. Spravilo, ale rozhodně nezachránilo.
Je pořád dost vidět, že UM nesahá ID&T ani po kolena.Možná to vypadá, že jsem tam šel hledat chyby a problémy, ale ony si asi hledali mě, protože kdybych měl nad nimi přivírat oči, tak celej večer nic nevidím.
9. 11. 2008 v 14:25 #105408Jaggi
Člentak přihodím jenom ve zkratce..vesměs se to opakovalo, co je tu řečený stokrát….
celkově akce vydařená na jedničku…. po vizuální stránce a projekcí mi přišla i lepší než SW…. parádně sem si zapařil
Michael Poliak – 7/10…na začátek roztáhnout trochu žíly to nebylo špatnýOktaviány – 9/10 no mě mile překvapil…myslel sem že na tohodle chlapíka půjdu se najíst…ale žádný zpívánky..místama fakt luxusní set
Markus…. 8/10 prostě standart… luxusní set…nějak extra nevybočil ani k horšímu ani k lepšímu..možná sem čekal trošičku i víc
Ferry – 8/10 taky standart… zahrál jak sem očekával..ke konci trochu přitvrdil…takže OK
Rank 1 – 2/10 no tady naprosté zklamání…od nich sem čekal snad nejvíc, pro mě hvězdy večera…ještě live…. ale takhle zbabrat rozjetou akci, která nehorázně už gradovala před alíky měla právě nabrat nejvyšší otáčky, tak u mě naopak zpomalili skoro na 0..
alíky – slyšel jsem jen půl hodky ( sem otrávenej byl tak z RANK 1 že sem to zabalil ), takže nemůžu komentovat, ale co sem slyšel tak good….tak příští rok
9. 11. 2008 v 14:23 #105407Amigo
Člen[quote Horvi]Back to you[/quote]
v kotli jak se pekne zpivalo sm5sm3
9. 11. 2008 v 14:19 #105406Karel
Správcejeste ze jsem po cca 5 minutach Rank 1 sel domu, byl jsem unaven a tak nejak jsem usoudil ze Rank 1 jsou preci jen za zenitem … a kdyz Corsten poustel Wallhallu a Out Of The Blue tak jsem uz nejak nestal o Airwave a dalsi vykopavky ,)
9. 11. 2008 v 14:15 #105405subik
Člen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAK TRANSMISSION BUDE V UDÁLOSTECH NA ČT 1 A ČT 24, TAKŽE CELOSTÁTNÍ VYSÍLÁNÍ sm5 tedy na takových 90%, kdyby se náhodou něco stalo důležitejšího
9. 11. 2008 v 14:14 #105404Binary
Členzoroopa: +1
ŠATNY, ŠATNY, ŠATNY… To byl hodně velkej průser, příště s tim už laskavě něco udělejte, protože tohle bylo absolutně nezvládnutý. A když si dovolím pánovi vytknout, že dělá hovno a já na něj už půl hodiny čumim s bundou v ruce, tak po mně eště vztekle hodí peníze. To byl opravdu vrchol. Dost mě to vytočilo, nasralo a zkazilo celkovej dojem z akce. Příště najmout víc lidí a nezaměstnávat takový nevychovaný hovada.
Jinak nejlepší byl bezkonkurenčně Schulz, Corsten taky fajn a intro k Rank 1 (Simon Patterson – Panic Attack) s těma efektama bylo famózní, ale samotní Rank 1 fakt dcla otřes.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.