TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 519)
  • Autor
    jack007
    Člen

A dejte sem uz naky fotky, Janicka me odmitla, ze si mam pry nakou najit na netu sm19sm15

jack007
    Člen

To [b]Euphon1c[/b]
    Ale ju, mas asi pravdu, ale preci jen cas leti a uz je to skoro 10let, nemuzou hrat porad stejne.

Palda61
    Člen

Milan rox!

Sq4Raa
    Člen

Milane, Milane, ty se do pravopisných fightů nepouštěj.

Euphon1c
    Člen

jack007: o to tady preci vubec nejde.. jde o to ze ty songy naprosto pohrbivali spatnymi remixi.. a myslim ze nejsem sam tady komu to bez vokalu vadilo.

Muff
    Člen

Taky prihodim par momentu z vecera.
    Fronta na satnu celkem minus, ale na druhou stranu lidi stali porad v jedne rade jakoby k jednom pultiku a pritom tam bylo dalsich 15 mist kde stal jeden clovek… kazdopadne obsluha v satnach mohla byt posilena.

Poliak – takovy nemastny neslany set, obcas dobre momenty ale jinak takovy podprumer
    Ottaviani – paradni setik ale s tim co predvedl v praze v Retru se to neda srovnat
    Schulz – tak pro me jednoznacne nejlepsi dj vecera a klidne by ho UM mohla zvat casteji… treba i na PURE, zase bych si ho dal v 6ti hodinovem mixu
    Corsten – tak nejak vyrovnaval vysoce nasazenou latku a celkem se mu darilo i kdyz pro me zustal Markus hvezdou vecera.
    Rank 1 – a tohle bylo co ???? Na jejich live vystoupeni sem se tesil ale tohle me nejak neupoutalo. Jejich klasicne hity mam rad, ale ne takhle zmrsene :/ Navic sem cekal ze predvedou alespon nejakou show.
    Aly & Fila – nakonec preci jen dorazil pouze jeden, ale za to hral jako za dva 🙂 Paradni zakonceni cele akce

Jinak zvuk hrozny, prirovnal bych ho snad ke zvuku na TM3 :/ To at mi UM nevyklada ze to ladi 4 dny (viz rozhovor co byl v Ocku). Svetla taky teprve ladili jeste nez zacal hrat Poliak. Dalsim minusem tak trosku technicke problemy hned na startu pri Poliakovi, potom pri Rank 1 (pusobilo to dost amaterismem, nemelo by se to u takove zabehnute party stavat).
    Stage paradni k tomu neni co dodat a intra to byl narez. Tak zase za rok 🙂

Sickboy
    Člen

[quote milan]
    btw samozdřejmě je napsaný správně. Od slova samozdřejmý...[/quote]

sm15 http://www.pravidla.cz

Shady
    Člen

K hudbe nemam zas tak moc co rict, rozbory necham na jinych, kteri tomu rozumi vic, ale vim, ze hrali dobre :)).
    Show super 🙂 nejlepsi ta show pred Rank 1 :). Jediny co mi teda vadilo klasicky satny narvany a pak jeste ta ozvena co se tam delala mistama :/.

Karel
    Správce

jojo s tema satnama je to jako s jizdou na dalnici, kdyz je zuzeni, lidi neznaji zipovani a pak v tom pravym vsichni stoji a koukaji na ty v levym jak na debily kam se cpou ..

ne ale vazne, ty satny fakt moc zvladnuty nebyli, hlavne je to podle me chyba tech lidi co tam odbavovali, v miste kde jsem byl ja jich bylo snad 5, ale odbavoval jen jeden a ostatni cumeli nebo se dohadovali …

jack007
    Člen

[quote Euphon1c]ja to snad ani nebudu rozepisovat protoze protentokrat je mi lito penez.

satny - tohle jsem jeste nezazil a to jsem prisel brzo. nebejt par dementnich moralistu co zaterasilo cestu, diky tomu se nemohlo chodit dopredu satny a vytvorila se fronta km dlouha. diky kluci z vesnice , koukala vam sláma z bot.

celou dobu jsem moc nepil z duvodu, abych si ten zazitek jmenem rank 1 o kterym se vsude ve svete vypravi uzil, ale co prislo tak tomuhle se rika pohřbívání za žíva !!! proboha Such is Live a tusim taky ze breathing bez vokalu?????
    kluci museli videt jak cely to tempo slo do haje a vsichni pomalu usinaji.
    jako otevrene tyhle live acty me zacinaji docela sr*t , vezme do ruky nastroj a je z toho live performance. nechapu

no a pak uz bylo pozde na zachranovaní cely party a nezachranili to ani alici.

priste si rozmyslim jestli pujdu[/quote]

Nevim proc si stezujes ze to meli Rank1 bez vokalu, ten tam byl vzdy dodan pozdeji, aby se to lepe prodavalo a dalo hrat v radiu ci TV.

Euphon1c
    Člen

ja to snad ani nebudu rozepisovat protoze protentokrat je mi lito penez.

satny – tohle jsem jeste nezazil a to jsem prisel brzo. nebejt par dementnich moralistu co zaterasilo cestu, diky tomu se nemohlo chodit dopredu satny a vytvorila se fronta km dlouha. diky kluci z vesnice , koukala vam sláma z bot.

celou dobu jsem moc nepil z duvodu, abych si ten zazitek jmenem rank 1 o kterym se vsude ve svete vypravi uzil, ale co prislo tak tomuhle se rika pohřbívání za žíva !!! proboha Such is Live a tusim taky ze breathing bez vokalu?????
    kluci museli videt jak cely to tempo slo do haje a vsichni pomalu usinaji.
    jako otevrene tyhle live acty me zacinaji docela sr*t , vezme do ruky nastroj a je z toho live performance. nechapu

no a pak uz bylo pozde na zachranovaní cely party a nezachranili to ani alici.

priste si rozmyslim jestli pujdu

Anonymní uživatel
    Host

Moje dojmy z akce..
    Trošku mě překvapil už začátek a to tak,že na programu bylo napsáno,že se hala otvírá v 8..bylo nám řečeno,že nás tam pustí v půl 9..jenže bylo půl 9 dávno pryč a machýrek u dveří nás tam vůbec nechtěl pustit,ikdyž na ploše už byly normálně lidi z jiných vstupů..

Zařadil jsem se do první řady a to co nastalo při nástupu Poliaka..docela zklamání..zvuk nic moc,zezadu ozvěna jako prase a nezažil jsem,aby se dalo v první řadě kecat s kámošema:-)!Postupem večera jsem v hale hledal místa,kde by se dalo pařit bez toho,aniž bych stále musel poslouchat ozvěnu..pro mě byl nejlepší zvuk vzadu na tribuně přímo proti STAGE..tam jsem si to užil náramně.

Jinak hodnocení DJ´s:
    Poliak: 5/10 chvilkama mi přišlo,že vůbec neví co má hrát..skákal z jednoho do druhýho a přišlo mi,že je trošku mimo..
    Giuseppe: 6/10 trochu lepší,než Poliak,ale stejně jsem se docela nudil a chvilkama brouzdal po areně
    Markus: 10/10 pro mě jednoznačně vrchol večer..neskutečnej set..jedna pecka za druhou,nenechal mě ani na chvilku sednout!
    Ferry: 7,5/10 nevím,ale čekal jsem od toho trochu víc..poslední půl hodinka byla dobrá,ale ta první hodina na mě byla až moc tvrdá..chvílema mi to přišlo hodně do techna a to mě fakt nebralo..s Markusem se nedá vůbec porovnávat.
    Rank1: 4/10 těšil jsem se na ně jak malej kluk,ale velké zklamání večera..šílený verze bez vokálů..hrůza
    Filíci: :-(..bohužel při tom hrozném výkonu RANK1 už to kluci nevydrželi a musel jsem je následovat,aby mi neujeli domů,takže jsem neslyšel ani kousek jejich setu a docela mě to mrzí…-(

Jinak šatna v pohodě,protože jsme dorazili do haly v 8 hodin:-)
    Lasery a vizualizace BOMBA..jen nechápu,proč hrál Ferry první hodinu uplně bez laseru..
    Mooc se mi líbil ten přechod z Ferryho do Rank1..taková solovka pro lasery a pyrotechniku…SUPER

Jinak akce v pohodě,ale příště se budu asi trošku míň těšit a možná to bude ještě lepší:-)! Pro mě akce Paul Van Dyk o fousek lepší (hlavně ve zvuku,ve světlech a vizualizaci ne)..do počtu lidí TRANS jasně Paula předčila..!

jack007
    Člen

Hmmm tak jsem tady asi jedinej, kterymu u Ferryho v setu vadila Gouryella i System F……nejsme zadny vidlakov kurna. Na druhou stranu on to pojal jako promo akci k albu, takze se jeho setu nedivim. 5/10
    Markus tak klasika, obcas dobry obcas o nicem 6/10
    Rank 1 tezko rict, jejich vystoupeni je dost omezene. Tak aspon ze ho celej nepromackal na samplu.
    Fila pro me nejlepsi set vecera 8/10 Proste mam rad klasiku.

Zvuk opravdu nejhorsi co jsem v O2 slysel

milan
    Člen

sickboy – nepoznáž recesi?To sem tam chtěl těch chib napsat ještě výcsm15
    btw samozdřejmě je napsaný správně. Od slova samozdřejmý, takže me a ne mne a jestli myslíš to d, tak se to může psát i s ním, i bez něho…a neprohodili je taky jasný…od oni a co je neživý se píše s I….já vím že tě to provokujesm15
    A jestli tě to nemusí mrzet…no nevím nevím

leqtrik
    Člen

zdarec tak jsem konecne dorazil domu,ale spat se mi stejne nechce tak to necham na vecere:-) k hodnocní
    Michal Poliak 5/10..neurazil,ale ani nejak extra nerozparil
    Pepé 4/10…zklamání,nezahrál mi Linking People,tím mě dost nasral,jinak docela nuda
    Markus Schulz 10/10…na něj sem se těšil nejmíň,ale to co předvedl,no to bylo neskutečny,v jeden moment jsem si přál ať se zastaví čas..krása
    Ferry Corsten 8/10…standart,řekl bych že zashrál svůj standart,potěšil s made of love a gouryelou:-)
    Rank 1…2/10 schulini…začalo such is life …a ja si rikam,do prdele je to tady,dockal jsem se,ale jak to dokazali zkurvit,to se nepodari kazdymu,uz je sem netahejte..dik
    Aly and Fila 8/10….parada,egyptan si to uzival:-)skoda ze jsem musel o pul 6 odejit,hral skvele

jo a k šatnám,čtu tady dost vypruzeny nazory,ale doporučoval bych vám příšte nelizt do umele vytvoreny fronty,ktera se ani nehne,ja jsem prosel vedle vas vsech a byl jsem odbavenej za 5 minut.-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.