Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 2008 – Dojmy z akce
- Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 11. 2008 v 8:26 #105342
komodo
ČlenTak jsem dorazil domu, takze hned neco napisu sm3
Poliak: Slysel jsem jenom cast kdyz jsem cekal na satnu, ale co jsem slysel tak hral celkem dobre.
Giuseppe : To jsem uz byl vevnitr, ale asi jsem byl na spatnym miste a ten zvuk me hodne zklamal, docela potichu a zezadu se to porad vracelo. A nejak me ten zacatek nezaujal takze jsem se vzdalil.
Markus: K tomu neni co dodat, v podstate kvuli nemu jsem tam sel, a dostal jsem co jsem cekal, uplne uzany set a ta komunikace sm5 dve hodky jsem se nehnul z placu a porad skakal. Jak tady porad nekdo kritizoval Markuse tak myslim ze po tomhle musi uznat ze to byla parada.
Ferry: Slysel jsem tak pulku a to bylo vetsinou neco ze starsi kolekce, ale jinak super a zaradil jsem si..
Rank1: Tak tohle bylo vazne zklamani vecera. No comment.
Aly & Fila: Nic moc jsem od toho necekal, a taky to tak dopadlo, takze jsem se motal po arene a cekal na kamose sm3 Nebylo to spatny, ale tenhle styl me uz nejak nebere.
Jinak celkove akce vydarena, az na ten zvuk, to panove od UM docela posrali.
[b]2Sexy:[/b] Big sky uz hral Markus asi dvakrat v GDJB a je to jeho remix, komplet nazev [b]John O’Callaghan feat. Audrey Gallagher – Big Sky (Markus Schulz A/X Remix)[/b]
Tak asi tolik, a zdravim lidi co jsem videll, i kdyz jich moc nebylo, nejak jsme se tam nemohli potkat.
9. 11. 2008 v 7:33 #105341Stoupa
ÚčastníkTak sem se doplazil domů a tady sou dojmy:
DJs
Michal Poliak – moc sem z něj neslyšel, páč sem se hledal se známejma, to co sem slyšel, tak nic moc.
Giuseppe Ottaviani – tady trochu zklamání, v Retru to bylo úplně někde jinde, ale Through Your Eyes a hlavně No More Alone (kterou miluju) to vylepšily – 6/10
Markus Schulz – nebylo to zlý, pár světlejch momentů sem našel, sem tam nuda, ale i tak to byl kvalitní set – 6/10
Ferry Corsten – parádní set, při housličkový Out Of The Blue (bych mu neodpustil, kdyby to nedal) si z mejch zad dělal mráz dráhu, zahrál tak jak sem očekával, čili moc dobře – 8/10
Rank 1 – šmarjá… ze začátku mi přišlo, že sou pánové nějaký nasraný a vůbec je to nebaví… Such Is Life bez vokálu??? Děláte si prdel??? To mi teda krutě zkazilo náladu a Airwave to nezachránilo… zklamání večera… 2/10
Fila – tak tohle aspiruje na jeden z nejlepších setů co sem kdy na akci zažil… vrchol pro mě Still Time, to sem umíral… perfektní upllift na závěr, rozsekal mě strašně, budou mě bolet nohy eště tři dny… jediný mínus, že Aly se zapomněl v Egyptě. 10/10
Vision Impossible – intra bezchybný, projekce místama ušla, zbytek vypadal jak vizualizace z winampu…
Světla – lasery během první poloviny opět skoro neviditelný a na konci jely furt… ale co… ostatní světla docela fajn.
Zvuk – nebyl špatnej, ale loni byl o dost lepší…
Šatny – vim, že s tim UM nic neudělá, čili jim to nemám za zlý, ale to by byl problém najmout pár lidí navíc? Já to vyřešil při příchodu během pěti minut (opět 30m fronta trubek k jednomu stolu, když vzadu bylo téměř volno – dole), ale kámoši nahoře čekali skoro hodinu, protože 2 lidi to fakt asi stíhat nebudou… navíc se rychlostně fakt zrovna nepřetrhli… a při odchodu, no to se radši nebudu vyjadřovat, tragédie.
Celkově moc vyvedená akcička, šel sem hlavěně na Filu a ten mi dopřál tranceovej orgasmus. Jo a nechci jmenovat, ale někdo asi neví, že druhá půlka dua neni nějakej Muhammad Ali, ale Aly. Trošku provar chlapci…
Na závěr zdravim Boba s Klárkou, Foxe Muldera a Davea sm3
9. 11. 2008 v 7:06 #105340M1chl
ČlenNo takže já se sem taky vetřu s názorem. Akce velmi vydařená, jediný co to z organizačních zaležitostí kazilo byly šatny. Dlouho sem čekal a potom mi bylo sděleno, že už neberou, naštestí pak někde vylovily pytle a ačkoliv to nebylo za těch 30Kč, tak sem byl nesmírně štasten, že to bylo kam dát. No a teď učinkůjící:
[b]Michal Poliak[/b] – nemůžu hodnoti, byl sem v šatně…….
[b]Ital[/b] – tak tady sem čekal mnohem víc, nuda možna nakonci to zachránilo No more alone, ale slabota – [b]2/10[/b]
[b]Markus Schulz[/b] – pro mě jednoznačně hvězda večera, užasnej set, kde nebyly místa který by mě nudily, opravdu daleko předčil moje očekávání – [b]10/10[/b]
[b]Ferry Corsten[/b] – po skvělym setu Markuse, moc nenadchnul, pár pěkných míst bylo, ale celek nebyl tak užasný – [b]6/10[/b]
[b]RANK 1[/b] – zklamání večera, od live actu sem čekal mnohem víc, navíc eště když je to legendární Rank 1….už strašně špatně zahraný And Then… na začátku naznačoval, že to nebude nic moc a taky nebylo – [b]3/10[/b]
[b]Aly & Fila[/b] – naprosto luxusní set a slušný rozsekání nakonec, velká spokojenost – [b]9/10[/b]
No a jinak zvuk se mi nezdál tak dobrej jako na Paulovy, ale každopádně dojem to nekazilo. Další výtka se kterou asi pořadatelé nic neudělaj sou kuřáci a to sem byl nadšenej na T4, že se nekouří..co se da dělat sme v demokracii a přece nemůžu diskriminovat kuřáka tim, že si chce zapálit sm13 . Ale jinak skvělá akce, už se těšim na další vydání : ) Přeju příjemný den
9. 11. 2008 v 7:04 #105339Starf
ČlenPoliak – skvelej zacatek, dobra technika mixu, jen mozna mel zustat u progu… tech mi na rozjezd moc nesedel, ale ani nevadil 🙂 8/10
Ottaviani – nic moc, prumer…. s Bratislavou se to da sotva srovnavat 6/10
Schulz – pekne, tenhle clovek me vzdycky bavi 8/10
Corsten – prvni hodka 9/10, druha 4/10
Rank 1 – mam rad zmenu, tedy i jejich live acty a predelane tracky, Airwave byla dokonala 9/10
Fila – bez vokalovek by to byl perfektni dojezd, s nima jen 7/10stage byla pekna, zvuk sice horsi nez sem v O2 arene zvyklej, ale porad daleko lepsi nez v T-mobile arene….. secteno, podtrzeno – spokojenost 🙂
jo a malem bych zapomel – vyborna projekce, ikdyz mozna trochu ujeta 🙂
9. 11. 2008 v 6:45 #105337Atronoss
Člen[b]Fotky z Transmission 2008 The New World:[/b]
http://atronoss.com/foto-ostatni-tanecni-akce/items/transmission-2008-the-new-world-fotogalerie.html
[i]PS: Zdá se, že přestali Transmission číslovat popořadě, ale nyní a do budoucna to bude dle roku, ve vizualizacích bylo psáno Transmission 2008… (takže by se měl opravit název topicu sm4 )[/i]
9. 11. 2008 v 6:45 #1053362Sexy
ČlenTakze moje dojmy ve zkratce:
Ottaviani – prumer, nic svetabornyho (+ No More Alone, – absence Our Dimension)
Schulz – hlavni hvezda vecera, luxusni set po vsech strankach (ac jsem to necekal) (++ Daydream v LemonEinarK mixu = dokonalost!, ++ id mix Big Sky – nevi nekdo?)
Corsten – Nenadchnul, neurazil … (++ Out of The Blue / Violin Edit, + Radio Crash)
Rank1 – hlavni zklamani vecera, doufam, ze mi tady da vetsina za pravdu. Takhle z*urvit genialni klasiky, to se jen tak nevidi.
Fila – vyborne upliftove zakonceni, po Schulzovi sice odepsany nohy, ale i tak jsem skakal a totalne me to odrovnalo 🙂 (++ Perfect Blue!!!!, + Lost Language)9. 11. 2008 v 5:48 #105335Anonymní uživatel
Hosthmm, vsichni hrali svoji klasiku , parada… ligt show super, ale zatim nejhorsi ozvuceni ze vsech party v O2 ( SW1, SW2, PVD… ) skoda toho zvuku … v O2 byl zvuk vzdy nej a ted tohle…
9. 11. 2008 v 4:24 #105334Anonymní uživatel
Hostobri pochvala pro UM takhle luxusni intra nejsou ani na sensation! Dik jinak gussepe parada, schultz standart, ferry good a ostatni nevim zatim
9. 11. 2008 v 3:55 #105332prochi
ČlenTak co?jak se vyvedl dalsi dil TM?Povídejte,přehánějte sm5
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.